bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Yeni mi doğum yaptınız lohusa pskolojisi mi acaba ? Neden bu kadar önemsiyorsunuz insanları sen çocuk yap kendi çocuğuna kendi beğendiğin ismi koy de geç :) bu arada adı da gerçekten çok güzel

Senin isminden güzel diye kıskandın mı diyin:)
Kafayı yemiş insanlar Allahım yaaa

Oha bende Hayriye falan sandım. ( Hayriye ler kırılmasın şimdi sadece günümüzde bebek adı olarak hoş değil ) inci ela harika bi isim. Millet seni etkilemesin lütfen biz beğendik koyduk diyeceksiniz bu kadar.
Simdiki Hayriyeler de bir zamanlar bebekti :)

Bende kızıma Masal ismini vereceğim yok kuranda geçmiyormuş yok anlamı güzel olsunmuş size ne ya benim hayalimdi uzun yıllardır ayrıca isim anlamları her sitede farklı yazıyor ki doğrusu hangisi nerden bilcem kızınız adıyla yaşasın çok kibar naif bir ismi var maşallah :nazar:bir arkadaşımın kızının adı da İnci Tanem :KK49:

Benim kızımın ismi Hifa Nur senin yaşadıklarını yaşıyorum yok çok değişik isim cok mu aradınız hiç güzel değilmiş akılda kalan isimlerden değilmiş vs vs vs inanın bu ismi çok çok beğenerek verdik çok aradık doğru bilinen bir isim olmasın dedik herkes sevmeye bilir ne yapalım canım sen seve seve vermissin adıyla yaşasın ömrü uzun sağlıklı bereketli bir hayatı olsun canim benim :)

Hanımlar,
isim örnekleri vererek bilmeden kırıyorsunuz.

Seheryelice Seheryelice ,
siz kızınıza ismini severek içinize sinerek koyduysanız çevrenin ne dediğine aldırış etmeyin, artık el alem ne der baskısından kurtulalım. Bebeğinizin ismini kimsenin beğenmesine gerek yok, siz beğenmiş koymuşsunuz önemli olan bu.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Inci güzel isin ela dahada güzel
Hee ikisini bir arada duymadığımız için millet ondan garipsiyodur yok eğer incinir olsaydı yada elanur oooo bayilirdilar o eke

Öncelikle Allah bağışlasın. İsmi çok güzel inşallah hayatı da ismi gibi güzel olur.
Saçma sapan yorum yapan çevrenize gelince de sonuçta çocuk sizin çocuğunuz siz beğenip koyduysanız bir başkasının güzel çirkin demesine aldanmayın..

Çok enteresan...ismi çok güzel...İnci gibi kıymetli olsun hep el üstünde tutulsun inşallah... Kıskanıyolar mı ki.. Gerçekten bu ismin beğenilmesi mı anlamadım...

Çok güzel bi isim bayıldım ben kendi çocuklarına koyamazlar artık geçti ya çamur atıyorlar
Hiç kulak asmayın çok hoş bir isim Allah uzun ömürler versin inşallah

Back
X