Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık bir buçuk ay evvel doğum yaptım bebeğimin saçları var ama yarıya kadar. Hayat bilgisindeki okul müdürü gibi kafası yarı kel emekli memur gibi çocuğum ne zaman düzelir bu ya
Brnim kiziminda dediginiz kadar olmasa da ust kisimlari azdi. Ben de zaten diye bir sure sonra sifira vurdurdum. Simdi gurlugunden sikayet ediyorama benim de gur sacim.
Brnim kiziminda dediginiz kadar olmasa da ust kisimlari azdi. Ben de zaten diye bir sure sonra sifira vurdurdum. Simdi gurlugunden sikayet ediyorama benim de gur sacim.
Yok benim bebiş 3 aylık daha. Benim saçlatirım ince telli ve seyrek çocukken fotolarımda hep traşlıyım daha gür olsun diye. Ama sonuç yine aynı değişen bir şey yok o yüzden önermem traşı her şey genetik oğlumun saçları da bana çekmiş babası baya gür saçlı
Yok benim bebiş 3 aylık daha. Benim saçlatirım ince telli ve seyrek çocukken fotolarımda hep traşlıyım daha gür olsun diye. Ama sonuç yine aynı değişen bir şey yok o yüzden önermem traşı her şey genetik oğlumun saçları da bana çekmiş babası baya gür saçlı