• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kafası yarı kel ne zaman düzelir?

agresifpollyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
2.312
1.262
83
Yaklaşık bir buçuk ay evvel doğum yaptım bebeğimin saçları var ama yarıya kadar. Hayat bilgisindeki okul müdürü gibi kafası yarı kel😂 emekli memur gibi çocuğum ne zaman düzelir bu ya😂😂

Brnim kiziminda dediginiz kadar olmasa da ust kisimlari azdi. Ben de zaten diye bir sure sonra sifira vurdurdum. Simdi gurlugunden sikayet ediyor🤭ama benim de gur sacim.
oh maşallah zaten yaşlanınca dökülüyor gür saç güzeldir darısı evladıma bizim babamız da kel😂

benim oğlumun da ortadan üçgen saçları ve ensesinde püskül gibi vardı 😂😂 yanlar full açıktı 😂 tamamen her tarafı 10.ayda doldu 😂😂
bizim de yanlar kapalı üst açık bir de ciddi ifadeyle duran bi bebek gözleri de çekik olduğundan daha komik duruyor Koreli iş adamlarına benziyor😂😂

ay gerçekten mi😂😂 tıraş ettirmiş miydiniz acaba ettirsem mi gürleşmesi için
Yok benim bebiş 3 aylık daha. Benim saçlatirım ince telli ve seyrek çocukken fotolarımda hep traşlıyım daha gür olsun diye. Ama sonuç yine aynı değişen bir şey yok o yüzden önermem traşı her şey genetik🥲 oğlumun saçları da bana çekmiş babası baya gür saçlı

Yok benim bebiş 3 aylık daha. Benim saçlatirım ince telli ve seyrek çocukken fotolarımda hep traşlıyım daha gür olsun diye. Ama sonuç yine aynı değişen bir şey yok o yüzden önermem traşı her şey genetik🥲 oğlumun saçları da bana çekmiş babası baya gür saçlı
Ben de kucuk kizimzi tras ettirmedim. Aynen bence de cok farkettirmiyor.
Ben daha duzgun ciksin diye bir de bilmedigimden buyuk kizimi ettirmistim

Back
X