Konak onlar konak. Zeytinyağı ile bastırmadan ovun başını sonra saçlarını geriye doğru tarayın ve yıkayın zamanla geçecek.lutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?
Endişe etme olur bebeklerde ama bir çocuk Dr göster için rahat etsin benim oğlumda da vardı bir nevi kepek gibilutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?
Korkma canım banyo öncesi zeytinyağı sür yumuşatın banyodan sonra hafif hafif tara çıkıyor merak etme.yada eczaneden ilacı var o da gecirirlutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?
lutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?
Ay kiyamam sana nasil da korkmussun. Konak veya uykuluk derler. Zamanla gecer. Zeytinyagi sur derler badem yagi sur derler. Endiselenme. Sana rehber olacak bir buyugun yok mu?Kafasının ortası sarı ve kabuklu başka yerde yok kafasının arkasında bır şey yok sadece ortası ve on kısmı ;(
Allah Allah hic duymadim.. gaz sancisina bile zeytinyagi veririz biz, banyodan sonrada zeytinyagi ile yaglarim ozellikle bebekkenhayır zeytinyağı sürme
bebek yağı sürüp beklet sonra tara
zeytinyağının, az sayıda bebeğe de olsa ciddi yan etkisi var, uzun uzun yazamayacağım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?