Bebegımın kafasında.?????

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
lutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?

lutfen bilen yazsın ilk cocugum 4 aylık olacak ve kafasında az önce fark ettım sarı lekeler ve kabuklar var bu ne kimse de yok soruyum;(başina böyle vur şey gelen var mı,?
Konak onlar konak. Zeytinyağı ile bastırmadan ovun başını sonra saçlarını geriye doğru tarayın ve yıkayın zamanla geçecek.

Konak denilen şeyden mi bahsediyorsun scaba?
İnternetten bi arat konağı, brbdğindekine benziyor mu?

Endişe etme olur bebeklerde ama bir çocuk Dr göster için rahat etsin benim oğlumda da vardı bir nevi kepek gibi

Konaktır canım her bebekte olur nerdeyse benim bebeğim yok ama bi kaç birşey okumuştum bununla alakalı çok önemli birşey değil zeytinyağıyla ovarsanız her banyoda önce hafifler diye düşünüyorum tabi bebeği olanlar daha iyi bilir

Kafasının ortası sarı ve kabuklu başka yerde yok kafasının arkasında bır şey yok sadece ortası ve on kısmı ;(

Normal bir durum. Zeytinyağı iyi geliyor. Hafifçe ovalayarak sürüp bekletin biraz, sonra da tarayıp yıkayın..

Korkma canım banyo öncesi zeytinyağı sür yumuşatın banyodan sonra hafif hafif tara çıkıyor merak etme.yada eczaneden ilacı var o da gecirir

Evet zeytinyağıyla geçer. Önemli bir şey değil merak etmeyin.

Konak dan bahsediyorsunuz galiba. Zeytinyağı ile masaj yapın sonrada güzelce saçını yıkayın, bebek tarağıyla tarayın. Her banyo öncesi yapmaya çalışın, kısa sürede hiçbirşey kalmaz.

Banyodan sonra konak taragiyla tararsaniz geçer kısa zamanda.
Benim kizimda da olmuştu

zeytinyagi tek adina yumusatmaz karbonat ve zeytinyagini karistir ve sur yarim cay bardagi zeytinyagina bir cay kasigi karbonati koy iyice karistir sur bekle 30 dakika sonra ellerinde mingildaga bastirmadan kaldir sonra mustela konak onleyici sampuanla yika konsk oldukca boyle yap

konak o , endise edecek birsey yok
bebeklerin yuzde doksaninda olur
zeyt8nyag surup tarayin

hayır zeytinyağı sürme
bebek yağı sürüp beklet sonra tara
zeytinyağının, az sayıda bebeğe de olsa ciddi yan etkisi var, uzun uzun yazamayacağım şu an

Kafasının ortası sarı ve kabuklu başka yerde yok kafasının arkasında bır şey yok sadece ortası ve on kısmı ;(
Ay kiyamam sana nasil da korkmussun. Konak veya uykuluk derler. Zamanla gecer. Zeytinyagi sur derler badem yagi sur derler. Endiselenme. Sana rehber olacak bir buyugun yok mu?

Kizim 6 aylik az once baktim kafasinda biraz var zeytinyagi surup yumusak fircayla ovdum sonra yikadim
Cok az kalmis oda birdaki banyoya artik

hayır zeytinyağı sürme
bebek yağı sürüp beklet sonra tara
zeytinyağının, az sayıda bebeğe de olsa ciddi yan etkisi var, uzun uzun yazamayacağım şu an
Allah Allah hic duymadim.. gaz sancisina bile zeytinyagi veririz biz, banyodan sonrada zeytinyagi ile yaglarim ozellikle bebekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…