bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

haklısın hayırlısı neyse o olsun canım

aminn cnm kötü düşünme ve biraz kendini olacak şeye hazırla tamammı bitanem kürtaj kötü ben daha önce oldum iğrenç bi duygu oyüzden hazıtrlan

ooff...çok üzüldümm..Allah'ım hakkınızda hayırlısını wersin..inşallah pıt pıt atıwerir minik kalbi pıtırcığın...

canım inşallah bi mucize olur da bebeğin seninle olmaya devam eder allah hayırlısını versin canım ne denirki üzüldüm adınaa

canım çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı olsun...
bitanem eğer doktorlar alınacak derse,hemen aldır,
çünkü seni zehirleyebilir,
hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

2 dr a gittim aynısını dediler hayırlıs olsun

canım yaa cok üzüldümm bebeğin ne kadarlıktı önce duydunmu kalp atışlarını bende 2 düşük yaptım canlanıo ama sonradan kalp atışları duruo bende patolojik teste kanda pıhtılaşma cıktı 3.üncüye hamile kaldığın iğne bebe aspirini kulaanıcaz dedii ama artık cesaretim kalmadı kürtaj öyle zorki allah yardımcımız olsunn

kalp atımı hiç görülmedi belki çok küçüktür dedik hep ama 10 hafta doldu hala yok aspirin kullanıyorum bu dr hamile kalmadan aspirine başla dedi igneyle devam et dedi

canım
öncelikle geçmiş olsun....
Ben derim ki biraz daha bekle,aldırtma sakın...
Bir hafta daha bekle en azından...
Bir arkadaşta bahsetmiş önce duyulmadı bebeğin kalp atışı daha sonra pır pır attı demiş.
ümidini kesme ne olur...a.s
geçen sene benim başıma geldi,şimdiki aklım olsa beklerdim.:çok üzgünüm:
4. 5. doktora giderdim.
ümidini kaybetme ne olur...
:teselli:

bende duymamıştım ama hiç canlanmasa büyüme olmaz dedi dr. muhtemelen canlanıp ölmüş dedi sen gitttinmi dr kaçıncı bebişdi buu yapılan tetkikleri yaptırmışmıydın hayırlısı olsun canım kalbini ferah tut o masaya bende her defasında yalvararak yatıyorum nolur bu sefer duyulsun die ama olmuo dualarım seninle

yani iğneleri kullanmana rağmenmi halamı duyulmadıı uuffff umudum sesnsin yaa cok üzülüyorum nolcak bizim bu halimizz

canım inan okadar üzüldümki bende daha yeni aynı şeyleri yaşadım 5 şubatta kürtaj oldum hatta hala atamadım üzerimden etkisini lütfen sende kendini hazırla herşeye
ayrıca bildiğim kadarıyla ilk kalp oluşuyo ve sen bebeğimi gördüm ama kalbini duyamadık diyosun eğer bebek oluşmuşsa bence kalbinin duyulması gerekirdi lütfen dr unu dinle sana zararı olmasın

canım uzülme benim kardeşim içinde kalbi atmıyor demiş hastanede annem de onları dinlememiş kaçmış hemde zekai tahir hastanesinde çocuğu alacaklarmış sonra ankara üniversitesine gitmiş orda iyice incelemişler bebek iriymiş birde ayakta çok durunca anne yorgun oluncada bebeğin kalp atışı yavaşlarmış şimdi kardeşim koç gibi maşallah 25 yaşında bence biraz bekle

çok geçmiş olsun...5 şubatta bende meleğimi kürtajla aldırdım...kalb sesini alamadı dr um...defalarca baktı ultrasonla ama yoktu ve almadan 1 gün önce kese içinde kana başlamış demiştisenağlama ve uyutarak aldı canım....sana tek tavsiyem bu uyumak iste dr.undan...üzüntümü hafifleten tek şey buydu acısız olması...rabbim yardımcın olsun acılarını hafifletsin...son günlerde stres yaşadın mı canım merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…