sgl ama 6.cı gebeligim beklemek istiyorum dr izin verirse
üzülme canım.bende iki defa kürtaj oldum kalbi atmadığı için.hatta ikinci defa doktorum iki gün sonra gel kalbi atmazsa alıcaz dedi bende inanmadım 15 gün geçti yine kanamam olmadı.sonra doktorumu aradım bana bir azar attı.sen nerde kaldın diye.gittim hemen nerdeyse tüplerim kapanacakmış.bence doktorun ne diyorsa yaptır.fazlada üzülme.şimdi benim 1,5 aylık bir oğlum var.
aminnnnnnnnnnnn bitanem rabbim sana şans versin sağlık ve sıhhat versin hem sana hemde karnındaki miniğe
araştırma yapıldı öncekilerde ankaraya gönderildi adını koyamadılar yok bişidüşüklerinin sebebi araştırılmadımı.benim kan pıhtılaşması problemim varmış.hamileliğim boyunca iğne kullandım hergün.
aminn cnm kötü düşünme ve biraz kendini olacak şeye hazırla tamammı bitanem kürtaj kötü ben daha önce oldum iğrenç bi duygu oyüzden hazıtrlan
ooff...çok üzüldümm..Allah'ım hakkınızda hayırlısını wersin..inşallah pıt pıt atıwerir minik kalbi pıtırcığın...
canım inşallah bi mucize olur da bebeğin seninle olmaya devam eder allah hayırlısını versin canım ne denirki üzüldüm adınaa
canım çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı olsun...
bitanem eğer doktorlar alınacak derse,hemen aldır,
çünkü seni zehirleyebilir,
hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...
canım yaa cok üzüldümm bebeğin ne kadarlıktı önce duydunmu kalp atışlarını bende 2 düşük yaptım canlanıo ama sonradan kalp atışları duruo bende patolojik teste kanda pıhtılaşma cıktı 3.üncüye hamile kaldığın iğne bebe aspirini kulaanıcaz dedii ama artık cesaretim kalmadı kürtaj öyle zorki allah yardımcımız olsunn
bugün 4 boyutlu ultrasona girdim bebegi net gördüm çok güzeldi kafası göbegi ama kalp atışı hiç duyulmadı cuma günü son kez bakılacak ve sonlanacak gördüm nası aldıracam kanama yok sancı yok biraz daha beklesem nolurki
bugün 4 boyutlu ultrasona girdim bebegi net gördüm çok güzeldi kafası göbegi ama kalp atışı hiç duyulmadı cuma günü son kez bakılacak ve sonlanacak gördüm nası aldıracam kanama yok sancı yok biraz daha beklesem nolurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?