canım
öncelikle geçmiş olsun....
Ben derim ki biraz daha bekle,aldırtma sakın...
Bir hafta daha bekle en azından...
Bir arkadaşta bahsetmiş önce duyulmadı bebeğin kalp atışı daha sonra pır pır attı demiş.
ümidini kesme ne olur...a.s
geçen sene benim başıma geldi,şimdiki aklım olsa beklerdim.:çok üzgünüm:
4. 5. doktora giderdim.
ümidini kaybetme ne olur...:teselli:
bende duymamıştım ama hiç canlanmasa büyüme olmaz dedi dr. muhtemelen canlanıp ölmüş dedi sen gitttinmi dr kaçıncı bebişdi buu yapılan tetkikleri yaptırmışmıydın hayırlısı olsun canım kalbini ferah tut o masaya bende her defasında yalvararak yatıyorum nolur bu sefer duyulsun die ama olmuo dualarım seninle
yani iğneleri kullanmana rağmenmi halamı duyulmadıı uuffff umudum sesnsin yaa cok üzülüyorum nolcak bizim bu halimizz
canım inan okadar üzüldümki bende daha yeni aynı şeyleri yaşadım 5 şubatta kürtaj oldum hatta hala atamadım üzerimden etkisini lütfen sende kendini hazırla herşeye
ayrıca bildiğim kadarıyla ilk kalp oluşuyo ve sen bebeğimi gördüm ama kalbini duyamadık diyosun eğer bebek oluşmuşsa bence kalbinin duyulması gerekirdi lütfen dr unu dinle sana zararı olmasın
canım uzülme benim kardeşim içinde kalbi atmıyor demiş hastanede annem de onları dinlememiş kaçmış hemde zekai tahir hastanesinde çocuğu alacaklarmış sonra ankara üniversitesine gitmiş orda iyice incelemişler bebek iriymiş birde ayakta çok durunca anne yorgun oluncada bebeğin kalp atışı yavaşlarmış şimdi kardeşim koç gibi maşallah 25 yaşında bence biraz bekle
çok geçmiş olsun...5 şubatta bende meleğimi kürtajla aldırdım...kalb sesini alamadı dr um...defalarca baktı ultrasonla ama yoktu ve almadan 1 gün önce kese içinde kana başlamış demiştisenağlama ve uyutarak aldı canım....sana tek tavsiyem bu uyumak iste dr.undan...üzüntümü hafifleten tek şey buydu acısız olması...rabbim yardımcın olsun acılarını hafifletsin...son günlerde stres yaşadın mı canım merak ettim...
canım benım gecmıs olsun oncelıkle aynı durumu 4 kez yasadım benımkılerının gelısımıde durmustu ama son ıksınde ne kanama oldu ne bısey aldırmak zorunda kaldım cunku her gıttıgımde bebekte bı ılerleme gorulmuyordu buda bana zarar verebılırmıs rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın verende O alanda O ıns kalp atıslarını duyarsın canım dualarım senınleee.........
ya arkadaşlar bişey sorabilirmiyim aspirini neyin tedavisi olarak içiyosunuz neye faydası var acaba
canım çok üzüldüm.keşeke bir mucize olsada kalbi atsa.
bende 7haftalıkken kaybettim.kalp atımı durmuş.aldılar aynı gün.renkli doplerlede baklıdı ama gitmişti bebğim.hemen kürtaj ol yoksa seni zehirler bebek dediler.akşam alındı.şimdi gene uğraşıyorum gebe kalmak için ama olmuyo.nasip ne zmansa gelicek inşallah.
seni çok iyi anlıyorum .yanlış olabilirmi diye düşünüyorsun.bende güvenemedim başka hastaneye gittim ordada bakıldı aynısı sölendi.inşallah bidaha yaşamayız bunu.
inş kapl atışlarını duyarsın cnm
dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?