bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

bugün gördümya umutlandım nebiliyim başka dr gittim ama kafamçokkarıştı

her hafta gittim dr bu 6. bebiş testleri yaptırdık aşırı kansızlık çıktı sadece

herşeye hazırım ama bugün gördüm kafasını göbegini çok muntazamdı

bide üniversiteye gidecem aslında bende çok yoruluyorum hiçte dinlenmiyorum olabilirmiki al bi ışık daha yandı

zaten hormonsal bi hassaslık varya herşeyi olay ediyom stres yapıyom baglantısıda var farkındayım

uufffff canım yaa drların ihmalsizliği başlarından savmak sadece allah yardımcın olsun tatlım biraz daha bekle daha zehirleme riski yok o ilerleyen gebeliklerde oluo inş. duyulur minik sıpanın kalp atışları üzmesin annesine daa cokk

canım benım gecmıs olsun oncelıkle aynı durumu 4 kez yasadım benımkılerının gelısımıde durmustu ama son ıksınde ne kanama oldu ne bısey aldırmak zorunda kaldım cunku her gıttıgımde bebekte bı ılerleme gorulmuyordu buda bana zarar verebılırmıs rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın verende O alanda O ıns kalp atıslarını duyarsın canım dualarım senınleee.........

4 haftalıkken bişi göremedik ama 10 haftalıkken yani bugün çok net gördüm bebişi ondan umutlanıyom ama kalp atımı yok işte

ya arkadaşlar bişey sorabilirmiyim aspirini neyin tedavisi olarak içiyosunuz neye faydası var acaba

canım çok üzüldüm.keşeke bir mucize olsada kalbi atsa.
bende 7haftalıkken kaybettim.kalp atımı durmuş.aldılar aynı gün.renkli doplerlede baklıdı ama gitmişti bebğim.hemen kürtaj ol yoksa seni zehirler bebek dediler.akşam alındı.şimdi gene uğraşıyorum gebe kalmak için ama olmuyo.nasip ne zmansa gelicek inşallah.
seni çok iyi anlıyorum .yanlış olabilirmi diye düşünüyorsun.bende güvenemedim başka hastaneye gittim ordada bakıldı aynısı sölendi.inşallah bidaha yaşamayız bunu.

amin allah bidaha yaşatmasın ama hep bi umut diyosun

canım başın sağ olsun gerçekten zor bi durum..inşalla rabbimin mucizesiyle bebişin kalp atışları yeniden atmaya başlar..canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiinn..

Allah yardımcın olsun, bende geçen sene aynı durumu yaşamıştım. Çok fazla bekleme lütfen sana bi zararı olmasın.

yaklaşık bir ay önce aynı olayları yaşadım arkadaşım,.çok acı bişey,doktordan önce ben anlamıştım,bebikimin yaşamadığını,ultrasanda hiç kıpırdamıyodu,.oysaki bi hafta öncesinde kıpır kıpırdı..anlamıştım yani,kalbinin durduğunu.sonrasında doktor o malum kötü haberi verdi,.bebeğin yaşamıyo diyesenağlamasenağlamamahfolmuştum.o gün içerisinde hemen kürtaj oldum,.neyseki doktorum uyuyacaksın,hiçbi acı hissetmiyeceksin dedi.söylediği gibi oldu,.hiçbirşey anlamadım,. napalım hayat devam ediyo..yaşamak zorundasın,acılara katlanmak,.benim şimdi yeni umutlarım var,.biliyorum birgün bende anne olacağım.sana tavsiyem,şimdiden bütün tahlillerini yaptır,.benim iki düşüğüm oldu..doktor bazı tahliller verdi,.bi ay sonrada sonuçlarım çıkacak,,.öpüyorum canıma.s.

merhaba fazla gecıkme yapmadan ebgının senden gıtmesı dajha ıyı olack..bende dun 2 aylık bebegımın kalbının atmadıgın ı duydum vede kurtaj sonrası aldılar benden..cok acı bırsey...senağlamasenağlama
rabbım bır daha yastmasın bu acıyı:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…