bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

kalp atımını hiç göremedikki inş tez vakitte anne olursun ben araştırma yapıldı adı konmuyo inş senin temiz çıkar

amiin daha saglıklı bebişlere olsun:ecrin_bebek:

pembecim bugün fakülteye gittim dr net bişi diyemedi olabilir kalbi geç duyulabilir dedi beklememi tavsiye etti bi zararıda olmaz dedi yarında kendi dr ma gitcem yani anlyacagınlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

canım günaydın ne yazıkki bende seninle aynı kaderi yaşayanlardanımsenağlamao yüzden açtığın bu topiği görünce kayıtsız kalamadım ve bende sana geçmiş olsun dileklerimi göndermek istedima.s.benimde 1,5 sene önce 2,5 aylık bebeğim kürtajla alındı kalp atımları yok dedi dr. artı benim birde 2,5 aylık olması gerekirken 2 aylık görünüyodu yani 2 hafta önce ölmüştü karnımda hemen almalıyız yoksa sen düşük yaparsın düşük yaparkende daha çok acı çekersin dedi doktor. ve baymadan sadece aşağıyı uyuşturarak kürtaj oldum acısından geçtim psikolojisi beni çok etkiledi ve hemen hemen 1 sene bebek düşünmedim neyse sonra tekrar hamile kaldım ama oda 6 haftalıkken düştü:çok üzgünüm:sonra bir dizi tahliller yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı bu ay da korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı diyorum korkuyorum ama bir taraftanda içim rahat. Bak güzelim biz ne kadar korksakta ne kadar üzülsekte ve ne kadar olayları kafamıza taksakta sonuç olucağına varıyo ve biz yaşanacakların yani kaderimizin önüne geçemiyoruz:1no2 yüzden içini ferah tut olurmu sana başın sağolsun demiyorum çünkü o zaman insan kendini daha kötü hissediyo sana sadece geçmiş olsun diyorum aslında onu bile demek içimden gelmiyo belki bugün hayırlı haberlerle gelirsin de hayırlısı olsun gözün aydın deriz:Saruboceq: Verende allah alanda allah canım dua et ve hayırlısını dile o en güzelini en hayırlısını bilir ve unutma olmayan bir olay için üzüleceğimize daha çok sevinmemiz gerekirmiş daha kötülerini yaşayabilirdik diye düşünmek ve şükretmek lazım içini ferah tut ve bol bol dua et allaha sığın rabbim herşeyin en güzelini bilir ve hepimizin kucağını doldurur inşallah:Saruboceq:öptüm canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bugün cuma yazını yeni okudum şu mubarek cuma saati yüzü suyu hürmetine rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar aldırmak zorunda kalmazsın allah yardımcın olsun canım

canım bukadar kişi senin için dua ediyoruzz hepimizde aynı acıları yaşadık şimdi bilemiyorum inanki hamile kalamamakmı zor kalıpta kaybetmekmi allahım yardımcın olsun sonuç kötü dahide olsaa üzülmee allah nezaman vereceğini iyi bilirr kucağımızı boş koymaz inşlah dualarımız seninle allah yüzünü güldürsünn...

10 haftalık başka dr gittim aynısını diyor sonu yok kızlar 10 haftalık olup kalp atışını duymayan sonadan duyan varmı böyle şeyler olabilirmi cumaya kadar bilgi verin ne yapim

canim acini cok iyi anliyorum ama birdahaki gittiginde iyice emin ol kalbinin atmadigindan ve emin olmadan aldirma sakin...gecen esimin arkadasi esini doktora goturmus kadin 9 aylik hamile kalbi atmiyormus bebegin doktor baya dinlemis duyana kadar ve sonunda duymus bence emin ol iyice...

canım allah yardımcın olsun mevlam hakkında hayırlısını nasıp etsın merek ıcınde guzel haberlerını beklıyoz.....

sgl canım ben alıştım dedimya bu 6.cı gebeligim insan artık alışıyo benim tek amacım bi kaç dr onay versin öyle sonlandırıyım ama hep bi umutta vardır bunuda gözardı edemiyorum

canım bugün cuma yazını yeni okudum şu mubarek cuma saati yüzü suyu hürmetine rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar aldırmak zorunda kalmazsın allah yardımcın olsun canım

sgl canım bugün gitmem gerekiyodu ama gidemedim işte dünkü dr umut verince elim varmadı gidemedimkafamçokkarıştı

sgl canım ikiside zor hem kaybettim 4 tane hemde 3 sene olmadı ikiside zor biliyorum allah bidaha yaşatmasın kimseye iki seçenegede hazırım daha çok kötüye hazırım

hayatta herşey olabiliyor emin olmadan hareket etmek istemiyorum işte o yüzden bugün kaçtım gitmedim ya sonra

canım inşallah bir mucize ye şahit oluruz durumunu yaz olurmu hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…