canım başın sağ olsun gerçekten zor bi durum..inşalla rabbimin mucizesiyle bebişin kalp atışları yeniden atmaya başlar..canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiinn..
Allah yardımcın olsun, bende geçen sene aynı durumu yaşamıştım. Çok fazla bekleme lütfen sana bi zararı olmasın.
yaklaşık bir ay önce aynı olayları yaşadım arkadaşım,.çok acı bişey,doktordan önce ben anlamıştım,bebikimin yaşamadığını,ultrasanda hiç kıpırdamıyodu,.oysaki bi hafta öncesinde kıpır kıpırdı..anlamıştım yani,kalbinin durduğunu.sonrasında doktor o malum kötü haberi verdi,.bebeğin yaşamıyo diyesenağlamasenağlamamahfolmuştum.o gün içerisinde hemen kürtaj oldum,.neyseki doktorum uyuyacaksın,hiçbi acı hissetmiyeceksin dedi.söylediği gibi oldu,.hiçbirşey anlamadım,. napalım hayat devam ediyo..yaşamak zorundasın,acılara katlanmak,.benim şimdi yeni umutlarım var,.biliyorum birgün bende anne olacağım.sana tavsiyem,şimdiden bütün tahlillerini yaptır,.benim iki düşüğüm oldu..doktor bazı tahliller verdi,.bi ay sonrada sonuçlarım çıkacak,,.öpüyorum canıma.s.
merhaba fazla gecıkme yapmadan ebgının senden gıtmesı dajha ıyı olack..bende dun 2 aylık bebegımın kalbının atmadıgın ı duydum vede kurtaj sonrası aldılar benden..cok acı bırsey...senağlamasenağlama
rabbım bır daha yastmasın bu acıyı:Saruboceq::Saruboceq:
canım çok üzüldüm ya rabbim yardım etsin allah gönlüne göre versin
canım nasılsı n daha iyissin ya
pembecim bugün fakülteye gittim dr net bişi diyemedi olabilir kalbi geç duyulabilir dedi beklememi tavsiye etti bi zararıda olmaz dedi yarında kendi dr ma gitcem yani anlyacagınlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
bugün 4 boyutlu ultrasona girdim bebegi net gördüm çok güzeldi kafası göbegi ama kalp atışı hiç duyulmadı cuma günü son kez bakılacak ve sonlanacak gördüm nası aldıracam kanama yok sancı yok biraz daha beklesem nolurki
10 haftalık başka dr gittim aynısını diyor sonu yok kızlar 10 haftalık olup kalp atışını duymayan sonadan duyan varmı böyle şeyler olabilirmi cumaya kadar bilgi verin ne yapim
canım günaydın ne yazıkki bende seninle aynı kaderi yaşayanlardanımsenağlamao yüzden açtığın bu topiği görünce kayıtsız kalamadım ve bende sana geçmiş olsun dileklerimi göndermek istedima.s.benimde 1,5 sene önce 2,5 aylık bebeğim kürtajla alındı kalp atımları yok dedi dr. artı benim birde 2,5 aylık olması gerekirken 2 aylık görünüyodu yani 2 hafta önce ölmüştü karnımda hemen almalıyız yoksa sen düşük yaparsın düşük yaparkende daha çok acı çekersin dedi doktor. ve baymadan sadece aşağıyı uyuşturarak kürtaj oldum acısından geçtim psikolojisi beni çok etkiledi ve hemen hemen 1 sene bebek düşünmedim neyse sonra tekrar hamile kaldım ama oda 6 haftalıkken düştü:çok üzgünüm:sonra bir dizi tahliller yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı bu ay da korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı diyorum korkuyorum ama bir taraftanda içim rahat. Bak güzelim biz ne kadar korksakta ne kadar üzülsekte ve ne kadar olayları kafamıza taksakta sonuç olucağına varıyo ve biz yaşanacakların yani kaderimizin önüne geçemiyoruz:1no2yüzden içini ferah tut olurmu sana başın sağolsun demiyorum çünkü o zaman insan kendini daha kötü hissediyo sana sadece geçmiş olsun diyorum aslında onu bile demek içimden gelmiyo belki bugün hayırlı haberlerle gelirsin de hayırlısı olsun gözün aydın deriz:Saruboceq: Verende allah alanda allah canım dua et ve hayırlısını dile o en güzelini en hayırlısını bilir ve unutma olmayan bir olay için üzüleceğimize daha çok sevinmemiz gerekirmiş daha kötülerini yaşayabilirdik diye düşünmek ve şükretmek lazım içini ferah tut ve bol bol dua et allaha sığın rabbim herşeyin en güzelini bilir ve hepimizin kucağını doldurur inşallah:Saruboceq:öptüm canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım bugün cuma yazını yeni okudum şu mubarek cuma saati yüzü suyu hürmetine rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar aldırmak zorunda kalmazsın allah yardımcın olsun canım
canım bukadar kişi senin için dua ediyoruzz hepimizde aynı acıları yaşadık şimdi bilemiyorum inanki hamile kalamamakmı zor kalıpta kaybetmekmi allahım yardımcın olsun sonuç kötü dahide olsaa üzülmee allah nezaman vereceğini iyi bilirr kucağımızı boş koymaz inşlah dualarımız seninle allah yüzünü güldürsünn...
canim acini cok iyi anliyorum ama birdahaki gittiginde iyice emin ol kalbinin atmadigindan ve emin olmadan aldirma sakin...gecen esimin arkadasi esini doktora goturmus kadin 9 aylik hamile kalbi atmiyormus bebegin doktor baya dinlemis duyana kadar ve sonunda duymus bence emin ol iyice...
canım allah yardımcın olsun mevlam hakkında hayırlısını nasıp etsın merek ıcınde guzel haberlerını beklıyoz.....
canım inşallah bir mucize ye şahit oluruz durumunu yaz olurmu hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?