canım benim nasılsın nasıl oldun bugün dr gitcektinne oldu betluygt ne kadar güzel yazmışsın
çook geçmiş olsun canım bu topiği devamlı takip edenlerdenim bende çok üüzldüm canım durumunu üzme tatlı canını alla verir bebe yine sağlıkı olması önemli değil mi zaten kendini üzmemmeye çalış canımm öptümm..
allah sabır versin ve en yakın zamanda sağlıklı bi bebişin olur inş.canımm üzülme
topıgı bastan berı okudum canım m yaaa gercekten cok uzgunummm umarım en kısa zamanda saglıgına kavursursunn
dualarını eksık etme rabbım yenıden verıcektır bebegını sana ınannnn
gecmişolsun canım inşlen yakın zmanda yıne gelır bebgın
ay canım okudum Allah korumuş seni 1 yıl gözetim altında kalman lazmmış[/QUOTEewet canım yarın dr gitcez pataloji sonucuyla bakalım ne diyecek inş iyi şeyler sölerde şaşırtır bizi:Saruboceq:
canım geçmiş olsun, yaşadıkların kolay değil
bitanem ne oldu sonuçalr anlamadım ben hiç bişi bana msj at
merhaba arkadasim inan cok uzuldum,
ayni sey bir ay once benimde basima geldi.Tipta buna dusuk diyorlar.Benimde hic kanamam falan olmadi 3 ay bir haftallikken ultrasona girdim ve ve aslinda bebegin kalbinin 7 haftallikken durdugunu ogrendim.Ama hicbir care yoktu 4-5 gun bekledik normal yoldan hicbirsey olmadi ve bebegi aldilar en sonunda.Allah sabirlar versin, cok zor biliyorum, ama bu tip bebekler dogsa bile saglili olmadiklari icin gelisimleri duruyormus zaten.Allah en kisa zamanda bir tane daha kismet eder umarim.Lutfen bana yaz olur mu, mesajini bekleyecegim.Umarim iyisindir simdi ver hersey yolundadir.
aselim ya çok üzüldüm ben uzun zamandır nete giremedim.ya şimdi ne durum dasın .bende şimdi profiline girdim.okudugun yazıya baktım.çok üzüldüm.bacım benim ya.inş herşey istedigin gibi olur.
sevincim ümügümde kaldı tadını ilk örendimde 15 dakka çıkardım aha o sonası nolacak diye gerilmekten annamadım bişi hamileyimmm diyemedimki saglık olsun herşey bizim için daha net bişi yok pataloji sonucu bi çıksın ona göre hareket edecez araştırma tedavi her neyse işte yani annıyacan gene bekliyorum bu gebelik olayı hep beklemyle geçiyo yaşlanıyo insan beklemekten yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?