bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

canım benim nasılsın nasıl oldun bugün dr gitcektinne oldu betluygt ne kadar güzel yazmışsın

ewet perşembe günü dr gittim düşük ignesi yazsın diye ult aldı acil yatış verdi ilaç milaç sancı düşmeyince kürtaja aldı öldüm bittim resmen bu 3.cü kürtajımdı ama çok zordu sonasında 1.5 saat acı çektim vee üzüm gebeligiymiş riskli yani istersen bi bak netten çok garip neyse akşama çıktım hastaneden şu an biraz iyiyim hemen buraya geldim haber verim diye

sgl canım bebedeb geçtim saglık gidiyodu 1 yıl takip altında kalmam gerekiyomuş sürekli tahlil acayip bi gebelikmiş mol üzüm gebeligi imiş bence netten bak anlatmayla bitmez

topıgı bastan berı okudum canım m yaaa gercekten cok uzgunummm umarım en kısa zamanda saglıgına kavursursunn

dualarını eksık etme rabbım yenıden verıcektır bebegını sana ınannnn

ay canım okudum Allah korumuş seni 1 yıl gözetim altında kalman lazmmış

canım geçmiş olsun, yaşadıkların kolay değil

topıgı bastan berı okudum canım m yaaa gercekten cok uzgunummm umarım en kısa zamanda saglıgına kavursursunn

dualarını eksık etme rabbım yenıden verıcektır bebegını sana ınannnn

sgl canım önce saglık önce ben bi düzeliyim bedensel ve ruhsal sonası allah büyük

merhaba arkadasim inan cok uzuldum,
ayni sey bir ay once benimde basima geldi.Tipta buna dusuk diyorlar.Benimde hic kanamam falan olmadi 3 ay bir haftallikken ultrasona girdim ve ve aslinda bebegin kalbinin 7 haftallikken durdugunu ogrendim.Ama hicbir care yoktu 4-5 gun bekledik normal yoldan hicbirsey olmadi ve bebegi aldilar en sonunda.Allah sabirlar versin, cok zor biliyorum, ama bu tip bebekler dogsa bile saglili olmadiklari icin gelisimleri duruyormus zaten.Allah en kisa zamanda bir tane daha kismet eder umarim.Lutfen bana yaz olur mu, mesajini bekleyecegim.Umarim iyisindir simdi ver hersey yolundadir.

aselim ya çok üzüldüm ben uzun zamandır nete giremedim.ya şimdi ne durum dasın .bende şimdi profiline girdim.okudugun yazıya baktım.çok üzüldüm.bacım benim ya.inş herşey istedigin gibi olur.

ewet tıpta hepsi düşük olarak geçiyomuş benim kalp atışı hiç görülmedide duyulmadıda ama bi umut bekledim dr bhcg anormal yüksek dedi kromozomlar fazlaymış sonlandı ama çok zordu 3cü kürtajım olmasına ragmen çok zordu sonasındada acı çektim herşeyin hayırlısı şuan fiziksel iyiyim ama yenice ruhsal acısını yaşıyom bebegimin ama genede güçlüyüm yıkılmadım:lepi:

aselim ya çok üzüldüm ben uzun zamandır nete giremedim.ya şimdi ne durum dasın .bende şimdi profiline girdim.okudugun yazıya baktım.çok üzüldüm.bacım benim ya.inş herşey istedigin gibi olur.

sevincim ümügümde kaldı tadını ilk örendimde 15 dakka çıkardım aha o sonası nolacak diye gerilmekten annamadım bişi hamileyimmm diyemedimki saglık olsun herşey bizim için daha net bişi yok pataloji sonucu bi çıksın ona göre hareket edecez araştırma tedavi her neyse işte yani annıyacan gene bekliyorum bu gebelik olayı hep beklemyle geçiyo yaşlanıyo insan beklemekten yaw

canım ben yeniyim burda ama seni takip ettimde yaşadıklarına çok üzüldüm.kısmet işte allahım bundan sonra sağlıklı ve uzun ömürlü versin.kendine çok ii bak.

cnm ya ben yeniyim burda ama seni takip ettim.yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm.6.bebişinmiş sanırım ama olsun siz ii olunda yine olur.allah bundan sonra uzun ömürlüsünü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…