hayatım benımde basıma geldı 1 ay onceallah yardımcın olsun sakın bekleme yapma nede olsa olu o sana zarar verır zehırlenırsın benımkıde malesef kalbı atmıodu 2 aylıkken aldırdım korkacak bısıde yok kurtaj cok kolay uyuyosun uyanıosun allah sabır versın cnm yaradan verır o alır sen kalbını ferah tut bende kızımla avunuorum
bhcg degerlerine göre karar verilecek eger düşerse yada sabit kalırsa sorun yükselirse iyi 34bindi 31bine düşmüş sabah bida yaptırıp dr uma gidecem
bebek ölünce kahverengi lekeler geliyor aselcim
normalde bir bebeğin kalp atışının vaginal ultrasyonla 5,5 karından ise 7 haftalıkken görülmesi gerekli .eğer bebeğin olduğu gibi duruyorsa boyu falan büyümüyorsa bekleme ki seni de zehirlemesin .11 haftana girmişsin .dikkat et canım .
canım, sağlıklı gelişen bir bebek olsaydı değerin düşmezdi. bilirim çok zor bir karar. boş gebelik yaşadığım bebeğimde 10 hafta beklemiştim. kürtaja girerken hala bir hayat belirtisi var mı diye soruyordum.senağlama sana zarar vermemesi için çabuk karar vermen gerekiyor.:teselli:
bugün yine kan vercekmişin ne oldu canım
canım benım ya gecmıs olsun rabım tez zamnda acını unuttursun yenı ve saglıklı bı bebekle
asel´´cim bende konuna yorum yazmasamda tam 4 gundur gelismelerini takip ediyordum
inan cok uzuldum bende mucize bekleyenlerdendim
rabbim yaninda yardimcin olsun insallah :teselli:
insallah sanada sevebilcegin bir yavru vericektir yaradan uzulme :1hug:[/QUObaşlarda kabullenmiştim ama çok dr gezince umutta dogdu mucize diye yeni sayfa açacaktım
canım çok geçmiş olsun. üzme canını demek çok zor biliyorum hepimiz geçtik bu sınavdan umarım allah yardımcın olur düşürürkende. korkma olurmu allahım yardımcın olsun öptüm kendine iyi bak önemli olan sensin yine olur
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun... Allah yardımcın olsun
Canım gecmıs olsun, basın sagolsun..
Meleğin cennetın kapılarında bekleyecek senı..
Allah kokusuna varabılecegın saglıkla bır bebek versın inşallah canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?