bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

dedigim gibi ben yanlış bişi yapmak istemiyorum o yüzden bekliyorum dr biri olabilir bekle dedi halbuki aldırmam için bana onay versin diye gittim napabilirimki

bhcg degerlerine göre karar verilecek eger düşerse yada sabit kalırsa sorun yükselirse iyi 34bindi 31bine düşmüş sabah bida yaptırıp dr uma gidecem

bebek ölünce kahverengi lekeler geliyor aselcim
normalde bir bebeğin kalp atışının vaginal ultrasyonla 5,5 karından ise 7 haftalıkken görülmesi gerekli .eğer bebeğin olduğu gibi duruyorsa boyu falan büyümüyorsa bekleme ki seni de zehirlemesin .11 haftana girmişsin .dikkat et canım .

bhcg degerlerine göre karar verilecek eger düşerse yada sabit kalırsa sorun yükselirse iyi 34bindi 31bine düşmüş sabah bida yaptırıp dr uma gidecem

canım, sağlıklı gelişen bir bebek olsaydı değerin düşmezdi. bilirim çok zor bir karar. boş gebelik yaşadığım bebeğimde 10 hafta beklemiştim. kürtaja girerken hala bir hayat belirtisi var mı diye soruyordum.senağlama sana zarar vermemesi için çabuk karar vermen gerekiyor.:teselli:

ewet artık eminim yarın düşük ignesi alacaz

:çok üzgünüm:yok artık degerler düşünce anladım umut yok yarın igne alacaz düşük için

asel´´cim bende konuna yorum yazmasamda tam 4 gundur gelismelerini takip ediyordum

inan cok uzuldum bende mucize bekleyenlerdendim

rabbim yaninda yardimcin olsun insallah :teselli:

insallah sanada sevebilcegin bir yavru vericektir yaradan uzulme :1hug:

canım çok geçmiş olsun. üzme canını demek çok zor biliyorum hepimiz geçtik bu sınavdan umarım allah yardımcın olur düşürürkende. korkma olurmu allahım yardımcın olsun öptüm kendine iyi bak önemli olan sensin yine olur

sgl canım tam herşey bitti derken esas yeni başlıyo en zor dönem şimdi başlıcak sabah hastaneye gidecem igne düşük araştırma şimdiden yoruldum

Canım gecmıs olsun, basın sagolsun..
Meleğin cennetın kapılarında bekleyecek senı..
Allah kokusuna varabılecegın saglıkla bır bebek versın inşallah canım benim..

canım benim nasılsın nasıl oldun bugün dr gitcektinne oldu betluygt ne kadar güzel yazmışsın

çook geçmiş olsun canım bu topiği devamlı takip edenlerdenim bende çok üüzldüm canım durumunu üzme tatlı canını alla verir bebe yine sağlıkı olması önemli değil mi zaten kendini üzmemmeye çalış canımm öptümm..

Canım gecmıs olsun, basın sagolsun..
Meleğin cennetın kapılarında bekleyecek senı..
Allah kokusuna varabılecegın saglıkla bır bebek versın inşallah canım benim..

sgl canım biliyorumki şefaatçilerim hazır inş çok üzülmedim önce saglık geliyo baya karışıkmış mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…