bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

canım allah yardımcın olsunn inşallah bebeğinin kalbi atar ve o siiznle hayata devam ederr çok üzülüyorum böle konulara yaa ben dua edicem ki alah sana bağışlasın yavrunu...

Kurban olduğum Allah gönlünün muradını versin.İnşallah can versin canına .Allah yardımcın olsun.

canım nooldu nasılsın bitanem dilerim iyisindir dilerim bebişin alınmamaıştır alındıysada eğer rabbim sabır wersin yeniden sağlıklı bi melek nasip etsin ve meleğin seni terlketmesin

benimde 8 haftalıktı aynı şekilde oldu kalbi durdu.Ertesi gün kürtaj oldum.İnsan çok üzülüyor ama nasipleri böyle oluyor.Allah peşinden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bak ben şimdi 6 aylı hamileyim maşallahı var.Kendini üzme herşey takdir.

merhaba ben yeniyim burda.üzme kendini bebek nekadarlık.ben 4.5aylık hamileyken doktora gitmiştim bebeğimin kalbinin atmadığını sölemişti doktr çok kötü olmuştum öyle ağladımki kimse susturamadı beni annem dayanamadı başka hastaneye gönderdi beni eşimle ve bebeğimin sağlıklı olduğunu iyi olduğunu öğrendim.şu anda 1.5 yaşında oğlum.bebek küçükken kalp atışı çok az oluyo bilgisiz doktorlar bunu bilmiyo bana öyle doktor rast gelmişti.inşallah senin bebeğinde iyidir.allah sağlık versin hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.

Allah yardımcın olsun arkadasım.ben foumda yeniyim.dua edecegım bir mucize olsun....sıkıntını yurekten paylasiyorum seninle (acı demek gelmedı ıcımden belki mucize olur)Allah herseyin hayırlısını versın...

canım allah yardımcın olsunn inşallah bebeğinin kalbi atar ve o siiznle hayata devam ederr çok üzülüyorum böle konulara yaa ben dua edicem ki alah sana bağışlasın yavrunu...

sgl canım tek amacım bilgi edinmek yanlış bişi yapmak istemiyorum yaşayan mutlaka vardır

canım nooldu nasılsın bitanem dilerim iyisindir dilerim bebişin alınmamaıştır alındıysada eğer rabbim sabır wersin yeniden sağlıklı bi melek nasip etsin ve meleğin seni terlketmesin

perşembe günü fakültedeki dr umut verince cuma günü gitmedim kaçtım bi hafta daha bekliyim dedim aldırmam için onay versin diye gittim umut verdi laelaelaelaelae

11 haftalık oldu başka dr gittim bekle dedi normal dedi umut verdi bekliyoz bakalım ne olacak her zaman hayırlısı ve saglıklısını istiyoruz

11 haftalık oldu başka dr gittim bekle dedi normal dedi umut verdi bekliyoz bakalım ne olacak her zaman hayırlısı ve saglıklısını istiyoruz

merhaba aselcımm sanırım hala beklemedesın..bende senı merakla beklıyorum...carsamba gunu bende kurtaj sonucu aldırdım 8 haftalık bebgımı...kalp atsını duydum daha sonra kalp atısı durdu. 2-3 dr gosterdım hepsıde aynı seyı soylemıstı bana..
insallah dr dedıgı gıbı bebegın kalp atısı duyulur.sende bır ohh cekersın...

canım merak ettimseni durumun nasıl şimdi iyimisin. bir ayrıntılı ultrasona girmeyi düşündünmü canım belki onda duyulur kalp atışları

cnm benim rabbime sığın sen inşallah bişey olmaz cnm dualarımız seninle cnm gebelikde okunucak dua var nette onları oku emi :teselli:

canım merak ettimseni durumun nasıl şimdi iyimisin. bir ayrıntılı ultrasona girmeyi düşündünmü canım belki onda duyulur kalp atışları

4 haftalıkken 3 boyutluda keseyi net gördük bebegi göremedik 10 haftalıkken bebegi göremedik başka dr gittim 4 boyutluya girdim bebegi net gördüm göbüşlüydü ama kalp atımını göremedik hiç şu an 11 haftalık hala bekliyorum kafama göre cuma günü gitmedim aldırmaya bi hafta daha bekliyim dedim fakültedeki dr umut verdi olabiliyo dedi sonuçta hiç duyulmamış kalp hani önce duyulsa sona duylmasa beklememe gerek kalmazdı bi umut yanlış bişi yapmaktan korkuyorum o yüzden bekliyorum küçükken anneye fazla zararı olmaz dedi 3.cü dr kesede bozulma felan olmayınca kanamada yok iki gündürde yoruldugum için bana yürümek yaramıyo gebeyken kahverengi lekeler geldi 2 gün şimdi normal şimdilik iyiyim canım sgl anlık bildiriyom zaten paylaşım alanı

hayatım benımde basıma geldı 1 ay once allah yardımcın olsun sakın bekleme yapma nede olsa olu o sana zarar verır zehırlenırsın benımkıde malesef kalbı atmıodu 2 aylıkken aldırdım korkacak bısıde yok kurtaj cok kolay uyuyosun uyanıosun allah sabır versın cnm yaradan verır o alır sen kalbını ferah tut bende kızımla avunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…