bugün 4 boyutlu ultrasona girdim bebegi net gördüm çok güzeldi kafası göbegi ama kalp atışı hiç duyulmadı cuma günü son kez bakılacak ve sonlanacak gördüm nası aldıracam kanama yok sancı yok biraz daha beklesem nolurki
canım allah yardımcın olsunn inşallah bebeğinin kalbi atar ve o siiznle hayata devam ederr çok üzülüyorum böle konulara yaa ben dua edicem ki alah sana bağışlasın yavrunu...
Kurban olduğum Allah gönlünün muradını versin.İnşallah can versin canına .Allah yardımcın olsun.
canım nooldu nasılsın bitanem dilerim iyisindir dilerim bebişin alınmamaıştır alındıysada eğer rabbim sabır wersin yeniden sağlıklı bi melek nasip etsin ve meleğin seni terlketmesin
benimde 8 haftalıktı aynı şekilde oldu kalbi durdu.Ertesi gün kürtaj oldum.İnsan çok üzülüyor ama nasipleri böyle oluyor.Allah peşinden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bak ben şimdi 6 aylı hamileyim maşallahı var.Kendini üzme herşey takdir.öyle ama biz kalp atımını hiç duyamadık o yüzden bekliyoz hani sonadan dursa haklısın
merhaba ben yeniyim burda.üzme kendini bebek nekadarlık.ben 4.5aylık hamileyken doktora gitmiştim bebeğimin kalbinin atmadığını sölemişti doktr çok kötü olmuştum öyle ağladımki kimse susturamadı beni annem dayanamadı başka hastaneye gönderdi beni eşimle ve bebeğimin sağlıklı olduğunu iyi olduğunu öğrendim.şu anda 1.5 yaşında oğlum.bebek küçükken kalp atışı çok az oluyo bilgisiz doktorlar bunu bilmiyo bana öyle doktor rast gelmişti.inşallah senin bebeğinde iyidir.allah sağlık versin hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
asel canım nasılsın
11 haftalık oldu başka dr gittim bekle dedi normal dedi umut verdi bekliyoz bakalım ne olacak her zaman hayırlısı ve saglıklısını istiyoruz
merhaba aselcımm sanırım hala beklemedesın..bende senı merakla beklıyorum...carsamba gunu bende kurtaj sonucu aldırdım 8 haftalık bebgımı...kalp atsını duydum daha sonra kalp atısı durdu. 2-3 dr gosterdım hepsıde aynı seyı soylemıstı bana..
insallah dr dedıgı gıbı bebegın kalp atısı duyulur.sende bır ohh cekersın...[/QUg.olsun benim kalp atımı hiç duyulamdı o yüzden bi umut verdi dr biri bekliyorum bekliyorum:Saruboceq:
canım merak ettimseni durumun nasıl şimdi iyimisin. bir ayrıntılı ultrasona girmeyi düşündünmü canım belki onda duyulur kalp atışları
cnm benim rabbime sığın sen inşallah bişey olmaz cnm dualarımız seninle cnm gebelikde okunucak dua var nette onları oku emi :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?