canım senin adına çok üzgünüm ve ayrıca söylediklerin içinde çok tşekkür ederim
bunu sana nasıl söylesem bilmiyorum ama bebeğim normale döndü kalp atışlarını gördük ama bu defada ben yataklara düştm çok fazla mide bulantım var ilaç bile fayda etmiyor 2 günden bberidir ancak zor şer bişeyler atıştırdım ve bu mesajıda yatarak yazıyorum sen ne yaptın canım nasıl gidiiiiiyor
merhaba ecehatun senin adına gerçekten çok ama çok sevindim.ben sana söylemiştim.herşey normal diye.boşuna kendini üzüyorsun diye.çok şükür kalp atışlarınıda görmüşsün.tebrikler.miğde bulantının olmasıda çok normal.sağlıklı gebeliğe işaret.ben iyi olmaya çalışıyorum.fizyolojik ve psikolojik olarak çok rahatsızım.ama geçecek.zamana ihtiyacım var.sancım var.ne zormuş bu operasyon.yada bana çok zor geliyor.herkes bu ağrıları yaşıyormu bilmiyorum.her bünyede farklı bir tepki veriyor sanırım.her ne sebeple olursa olsun allah kimseye göstermesin bu durumu.sen şimdi kalp atışlarını 7.5 haftalıkken gördün değilmi.dinlen.kendini yorma.annen yada kayınvaliden destek olsunlar sana.benim gibi yaramazlık yapma.ben işe gittim.ve kendimi çok yordum.
Son düzenleme: