bebeğimin kalbi durdu cok üzülüyorum.

Dorra
Canım benim. Kötü şeyler düşünmemeye çalış. Bebeğinle birlikte güzel şeyler düşünmeye çalış. Şunuda sakın aklından çıkarma. O canı sana verende rabbim. Umarım onu senden almaz ama. Alacak olanda rabbim. Gücüne gider. Sakın isyankar olma. Bol bol dua et. 8 hafta öncesine kadar seni mutlu edende o değilmiydi. İnşallah tamamına erdirir. dileklerine kavuşursun.Unutma her işte bir hayır vardır.

benimde daha hiç bebeğimin kalbi atmadı ens on 7+6 da gittim 8+4 te bidaha gel dedi ozamanda atmazsa alınacakk gelişimi durmuş ölmüş llabilir dedi dr. hepimiz için hayırlısı olsun...yarın belli olacak bakalımm..

meraba canlar.3gun kaldı kontrolume. yazılarınız buyuk moral buyuk destek oldu.pinar 80 senın nasıl gectı kontrolun.allahım ınsallah guzel haberler duyarız

dılerım kı duyarsın sana renk hayat vercek sesı bebegının kalp atış sesını allahım sana sabır ve mucadele gucu versın moralını sakın bozma bebekler hıssedermıs onla konuş allaha emanet ol

:teselli:ben çok üzüldüm beklemek zordur Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla duyarsınız bebişinizin kalp sesini

benden haberler kötü malesff yarın kürtaj olucamm..

Pınar
Canım çok üzüldüm. Ne söylesek boş. Tüm kelimeler anlamsız geliyor değil mi. Ama yinede güçlü omaya çalış. Şunu aklından çıkarma Allah ne verirse hayırlsısını versin. Maalesef seçme şansımız yok. Kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz.Yüce rabbim dayanma gücünü ve sabrını artırsın. Derdini veren rabbim dermanınıda verir.Sakın umutsuzluğa kapılma. Görüyorumkü mücadelesini bırakmayan arkadaşlar sonunda dileklerine kavuşuyor. Sen elinden geleni yaptın takdir Allahı'ın. Tekrar geçmiş olsun.

benden haberler kötü malesff yarın kürtaj olucamm..

merhaba

Üzelme yazacağım amam mümkün değil göz yaşlarını dindirmek ,
Ben de yaşadım ,Bİliyorum .
Anlatamıyorsun içindeki acıyı , toparlanacaksın amam asla unutamayacaksın.
Artık seninde cennette küçük kanatlı bir meleğin var , aynı benim meleğim gibi.
Bizi izliyorlar ve biz göremesekte asla bizden vazgeçmediler onlar.

PINAR 80

nasılsın canım, biliyorum canım çok yanıyor.İçnde anlatamayacağın duygu selleri yaşıyorsun.
Unutmak zor ,ama hayat devam ediyor.Bir gün sağlıklı bir gebeliğin oluşacak ......

meraba canlar.3gun kaldı kontrolume. yazılarınız buyuk moral buyuk destek oldu.pinar 80 senın nasıl gectı kontrolun.allahım ınsallah guzel haberler duyarız

Dorra kontrolunu ve son durumnu bize bildir canım.
Umarım herşey yolundadır...

carsamba günü kürtaj oldum bayılttı dr um hiçbişi anlamadım , cokk imm şimdii.zaten üzülme gibi durumumda yoktu tecrübeliim yani:))))))))))

cok guzel elbıseler almaktı hayalım bebek odalarına bıle bakar olmustum.gecen her cocuga dıkkat edıyor bızımkı kıme benzer dıyordum.ınsallah gozleri esim gbı olur dıyordum onun gıbı baksın canımız olsun bıze guc ve huzur katsın .onunla yasamımız senlenecektı emınım.ama o vazgectı.kalbı atıyordu dıger bebeklerın gum gum.bu ses ne anlamlı geldi o an. biz o sesi duyamadık bugun yine.olumsuz gidişat son buldu.salı gunu alınacak.yüregim kabarıyor ve cok acıyor.bahtsız sansız biz..

üzgünüz bizde ,üzgülme demek kolay ama...........
vazgeçmedi o sizden o cennetteki arkadaşlarının yanında annesine yardım edecek ve nice annelere seninde küçük kanatlı bir meleğin var şimdi cennte.....

Canım kıyamam sana,üzülme ne olur .Gençsiniz yeniden olur bebeğiniz.Dorra sakın ağlama,üzülme üzülürsen vücut kimyan değişiyor biliyorsun.Bi daha ki sefere İnşallah olur.Zaman ve sabır en iyi ilaçtır unutma.Ben daha da fazla şeyler yaşadım.
Sevgiler

canım benim bebeğimin kalbi 3.5 aylıkken durdu.
ne demektir biliyorum bu acıy
Rabbim sabırlar versin,başınız saolsun

2 gun oncekurtajla aldılar bebegimi.beni cok yıkan seylerden bırı de son haftalarda gozuken ıkıncı kesenın de bos olması.ıkız gebelık mıssed abortus dedıler yanı 2 kez sanssızız herkes dogum yapayırdu.herkes sevıncle beklıyordu akrabasını esını dostunu.bızse kotu haber bekledık.kendımı kotu hıssettım.cok kotu hıssettım.toparlanamıyorum.3 gun daha evdeyım.karnım agrıyor.ıyıyım dıyordum ama bak ıste yıne aglıyorum.allahım ne zaman gececek ..dayanamıyorum .dun gece saat 4 edek neden bebegımız olmuyor dıe konustuk konustukl konustuk. bebegım olmayacak.hamılelık donemınde hıssetmedıgım guclukler benı sımdı 2 kat ezıyor.hepınıze sozsuz sevgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…