- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Fatma124578
-
Doktorlar yönlendirmiyor ama özelde parasını verince yapılıyor. Benim kan pıhtılaşması çıkmıştı. Kromozom analizlerimiz normal ama bebekte kromozom anomalisi tespit edildi. Bir dahaki hamileliğimde coraspin ve kan sulandırıcı kullanacağım. Bebeğin acısının unutulması diye birşey de yok her geçen gün daha yakıcı oluyor.İlk düşükten sonra bu testler yaptırılabiliyor mu?
Allah sabir versin. bende yasadim ayni seyleri daha iki ay önce. tüp bebkle hamile kaldim 12. hafta kontrolünde bebegin kalp atisinin durdugunu ögrendik sonrasi malum kürtaj ve genetik arastirma. bebekte genetik bir problem bulunamadi sebebini bilmiyoruz yani.genetik testle ögrendigim tek sey bebegimin cinsiyetinin eger yasasaydi kiz olacagibende pihtilasma bozuklugu var ama zaten kan sulandirici kullandim ben gebelik boyunca ama nasip degilmis demekki. cok üzüldüm cok yiprandim dört gebelik yasadim ikisi dis gebelikle biri kimyasalla sonuclandi en sonuncusu da maalesef böyle bitti. atlatiyorsun zamanla ama iste ne zorluklarla. insallah saglikla hayirla tekrar hamile kalirsin. Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsin insallah.
Canim benim ilk hamileligimde ayni seyi yasadim,9.haftada kalp atışlarını almıştık,doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 1 ay sonrasına kontrolüm vardı.bikaç gün sonra maalesef kalbi durmuş ,hiç belirti vermedi ve ben nerdeyse 1 ay bu şekilde tsşımışım bebeğimiAcilen kürtaj yapıldı,allah sabır versin biliyorum çok zor.bebeğin pataloji sonucu sağlıklı çıktı,ben de kan pıhtılaşması varmış ve besleyememişimÇoğu gebelik bu yüzden sonlanıyor demişti doktorum ,2.hsmileliğimde kan sulandırıcı iğne oldum ve kızım şimdi 7 yaşında..umarım en kısa zamanda sen de bebişine kavuşursun
Çok üzüldüm Allah sabır versin bir daha gostermesin inşallah yeniden saglıcakla hamile kalırsınızArkadaşlar 6 yıllık evliyim.eşimde sperm sayisıdüşük du bu yüzden hamile kalamıyordum bende uc ay once tüp bebek merkezine başvurmuştum. Ve dosya açıp takibe başlamışlardı. Tedavi için geçen ay aradılar.tedavi ı başlayacaktı. Ben o ay hamileymisim megerse adetim in 20 gün geciktigini farkettim ve hiç umut yoktu benim için ama gidip bir test aldım. Çok düşük ihtimal dır diye dusunerekten. Ve test pozitif cikti.mutluluğumuz paha biçilemez ölçüde oldu.herşeye dikkat etmeye başladık. Doktora göründüm. Bebegibi gördüm
Herşey iyi gidiyordu.10 cu hafta tekrar gittik bebeğin kontrolü için fakat bebeğimin o küçücük kalbi durmus.inanamadım
Doktor gelişmiş tombul bir bebek olacaktı çok iyi beslenmiş dedi fakat kalbi durmus bu yüzden kürtaj dedi.tabi çok zor sahip olduğum bir bebekte bu benim için sayısal loto nasıl milyonda bir insana vuruyorsa öle bsy bu.doktora inanmak istemedim.başka doktora da gittim.bebegim.olmuş malesef emin oldum.hiçbir belirti yaşamadım. Doktor zaten yeni olmuş bir iki gün olmuş dedi.ertesi gün kürtaj icin hazırlandım. Bebek karnımda kaskati kesildi.karnım indi .göğüs ağrılarım gitti.ve öğlen bebeği aldilar.genetik testler yspilacak bir ay içinde olum sebebi bulunacak ve bize iletecekler.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Hele ki çocuğu olmayan arkadaşlar herzaman hayırlısıni dileyin.inanın bebeğin ı kaybetmek daha kötü bsy.
Patoloji de çıkmıyor bebekte bi sorun varsa patoloji de çıkıyor.üniversite hastanelerinde genetik bölümüne kan veriliyor orda çıkmıştı..bu arada 3 düşük olmadan bu araştırmalar yspılmıyor ben 3 düşük yaptım dedim araştırdılarPatolojide mi çıktı pıhtılaşma sorunu?
Amin insallh senin icide hayırlısı olsun bebisjni saglikla kucağına alırsın ınsallh.Geçmiş olsun , en kısa sürede sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza yavrunuzu alın inşallah.
Benim sebepsiz 2 düşük 1 de kalp durması nedeniyle kürtajım var. Bunlardan sonra da yine sebepsiz şekilde 2 sene hamile kalamadım.
Toplamda 4. seneye doğru iken tüp denedik ve çok şükür hamileyim. İğne ve coraspin kullanıyorum şimdi. Allah bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Bakın tedavisiz hamile kalmışsınız , inşallah yine olur. sağlıkla kucağınıza alırsınız bu defa inşallah
İlk bebeğimi aynen bu şekilde 8 haftalıkken kaybettimArkadaşlar 6 yıllık evliyim.eşimde sperm sayisıdüşük du bu yüzden hamile kalamıyordum bende uc ay once tüp bebek merkezine başvurmuştum. Ve dosya açıp takibe başlamışlardı. Tedavi için geçen ay aradılar.tedavi ı başlayacaktı. Ben o ay hamileymisim megerse adetim in 20 gün geciktigini farkettim ve hiç umut yoktu benim için ama gidip bir test aldım. Çok düşük ihtimal dır diye dusunerekten. Ve test pozitif cikti.mutluluğumuz paha biçilemez ölçüde oldu.herşeye dikkat etmeye başladık. Doktora göründüm. Bebegibi gördüm
Herşey iyi gidiyordu.10 cu hafta tekrar gittik bebeğin kontrolü için fakat bebeğimin o küçücük kalbi durmus.inanamadım
Doktor gelişmiş tombul bir bebek olacaktı çok iyi beslenmiş dedi fakat kalbi durmus bu yüzden kürtaj dedi.tabi çok zor sahip olduğum bir bebekte bu benim için sayısal loto nasıl milyonda bir insana vuruyorsa öle bsy bu.doktora inanmak istemedim.başka doktora da gittim.bebegim.olmuş malesef emin oldum.hiçbir belirti yaşamadım. Doktor zaten yeni olmuş bir iki gün olmuş dedi.ertesi gün kürtaj icin hazırlandım. Bebek karnımda kaskati kesildi.karnım indi .göğüs ağrılarım gitti.ve öğlen bebeği aldilar.genetik testler yspilacak bir ay içinde olum sebebi bulunacak ve bize iletecekler.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Hele ki çocuğu olmayan arkadaşlar herzaman hayırlısıni dileyin.inanın bebeğin ı kaybetmek daha kötü bsy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?