Bebeğimin kalbi durdu.kürtaj olanlar.genetik atastirma

İlk düşükten sonra bu testler yaptırılabiliyor mu?
Doktorlar yönlendirmiyor ama özelde parasını verince yapılıyor. Benim kan pıhtılaşması çıkmıştı. Kromozom analizlerimiz normal ama bebekte kromozom anomalisi tespit edildi. Bir dahaki hamileliğimde coraspin ve kan sulandırıcı kullanacağım. Bebeğin acısının unutulması diye birşey de yok her geçen gün daha yakıcı oluyor.

Doktorum prosedür öyle demişti. Herhangi bir sorun yok. Olana kadar deneyeceksiniz demişti testleri yapan ve yorumlayan uzmanlar. Genetik testleri özelde diğerlerini üniversitede yaptırdık. Ben iki kayıptan sonra ilk kizimi dünyaya getirdim sonra bir kayıp daha yaşadım maalesef. Ondan sonra ikinci kizimi dünyaya getirdim. İkinci kizimda doktorum tedbiren igne kullandırdi . ilkinde kullamamistim. Ama diğer doktor yoğun olduğu için değiştirmiştim doktorumu. Zaten ilk kizimi takip eden doktor asla kullandirmazdi igne testlerde birsey çıkmadı diye . Her doktorun yaklasımı farkli işte.

Allah sabir versin. bende yasadim ayni seyleri daha iki ay önce. tüp bebkle hamile kaldim 12. hafta kontrolünde bebegin kalp atisinin durdugunu ögrendik sonrasi malum kürtaj ve genetik arastirma. bebekte genetik bir problem bulunamadi sebebini bilmiyoruz yani.genetik testle ögrendigim tek sey bebegimin cinsiyetinin eger yasasaydi kiz olacagi bende pihtilasma bozuklugu var ama zaten kan sulandirici kullandim ben gebelik boyunca ama nasip degilmis demekki. cok üzüldüm cok yiprandim dört gebelik yasadim ikisi dis gebelikle biri kimyasalla sonuclandi en sonuncusu da maalesef böyle bitti. atlatiyorsun zamanla ama iste ne zorluklarla. insallah saglikla hayirla tekrar hamile kalirsin. Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsin insallah.

Canim benim ilk hamileligimde ayni seyi yasadim,9.haftada kalp atışlarını almıştık,doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 1 ay sonrasına kontrolüm vardı.bikaç gün sonra maalesef kalbi durmuş ,hiç belirti vermedi ve ben nerdeyse 1 ay bu şekilde tsşımışım bebeğimiAcilen kürtaj yapıldı,allah sabır versin biliyorum çok zor.bebeğin pataloji sonucu sağlıklı çıktı,ben de kan pıhtılaşması varmış ve besleyememişimÇoğu gebelik bu yüzden sonlanıyor demişti doktorum ,2.hsmileliğimde kan sulandırıcı iğne oldum ve kızım şimdi 7 yaşında..umarım en kısa zamanda sen de bebişine kavuşursun

Genetik test dediğin patoloji mi canım?

Patolojide mi çıktı pıhtılaşma sorunu?

Saye- o kadar iyi anlıyorumki seni benim bebeğiminde kız olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım. Öğrendiğimden itibaren hep derdim Allah sağlık versin önce ama kız çocuğunun yeri ayrı diye, nasibi yokmuş yavrumun. Evlat acısı zor yaşı haftası yok öğrendiğin gün anne oluyorsun. Balcicekk33 pıhtılaşma için anneye kandan trombofili paneli testi yapılıyor.

Çok üzüldüm Allah sabır versin bir daha gostermesin inşallah yeniden saglıcakla hamile kalırsınız
Kan pıhtılaşması testi için kadın dogum drun istekte bulunması gerekiyor elinde istek kagıdıyla arastırma hastanelerinin genetik bölümüne randevu alıp git durumu anlat drum pıhtılasma testi istiyor deyip kagıdı goster.ben zeynep kamilde bu şekilde hem pıhtılasma testlerini hemde kromozom testlerini yaptırdım

Baktırma sebebimde tüp bebek yaptırmıstım ama tutmadı drum ciddi bir pıhtılasma sebebi olabilir yada kromozom bozukluğu olabilir diye bu testleri istemişti
Çok şükür bi sorun çıkmadı

Geçmiş olsun , en kısa sürede sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza yavrunuzu alın inşallah.

Benim sebepsiz 2 düşük 1 de kalp durması nedeniyle kürtajım var. Bunlardan sonra da yine sebepsiz şekilde 2 sene hamile kalamadım.

Toplamda 4. seneye doğru iken tüp denedik ve çok şükür hamileyim. İğne ve coraspin kullanıyorum şimdi. Allah bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

Bakın tedavisiz hamile kalmışsınız , inşallah yine olur. sağlıkla kucağınıza alırsınız bu defa inşallah

Ben de geçen sene zor güç hamile kaldım, sekizinci haftada kalbi durdu. Patoloji sonucu temiz, bende pihtilasma çıktı. Bir sene sonra yeniden hamile kaldım, en büyük duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak.
Pihtilasma çok yaygın, inanılmaz. Testleri üniversite hastaneleri de yapıyor, mutlaka yaptırın. Allahım en kısa zamanda kucaginizi doldursun.

Cok gecmiş olsun Rabbim ınş saglikli hayırlı bir evlat nasip etsin aynı seyleri yasamiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum ınş Rabbim tekrar nasıp eder

Allah sabır versin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalırsın sağlıkla doğurursun. Pıhtılaşma testlerini yaptır bebekte bir şey çıkmasa da Trombofili paneli, plt ölçümü, kromozom analizi gibi testlerini yaptır. Bende pıhtılaşma var hep aynı korkuyla gidiyorum doktora. Acaba kalbi durmuş mudur diye korkuyla yatıyorum masaya. Bulduktan sonra kaybetmek daha zor. Sabrın bol olsun

Amin insallh senin icide hayırlısı olsun bebisjni saglikla kucağına alırsın ınsallh.

Ben de ikizlere hamileydim.9. haftada birinin kalbi durdu ama benim kanamam oldu öyle anladım.Şimdi diğeriyle yola devam ediyorum.İstememe rağmen bana hiç bir test yapılmadı.

İlk bebeğimi aynen bu şekilde 8 haftalıkken kaybettim
4 ay sonra yeniden hamile kaldım..Çok şükür kavuştum ona..
Umarım siz de tez zamanda hamile kalıp kavuşursunuz..
Bugün Bdvde bir konu vardı evlilik dışı ilişkiden olan bebeği aldırdım diye..Ne kadar zor bir süreçten geçip evlat hasretiyle yananlara nasip et Ya Rab..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…