Bebeğimin kalbi durdu.kürtaj olanlar.genetik atastirma

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde 8 ay önce başıma geldi pıhtılaşma dolayından düşük yaptım çok zor rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Genetik test dediğin patoloji mi canım?
Yok canım kan verip baktırıyorsun üniversite hastanelerinde yada araştırma hastanelerinde. Drun istem yapıyor sen onunla gidiyorsun
Bende hep kızım olsun isterdim öylede hissettim ama dedim çok istediğim için öyle düşünüyorum. Ama bebeğim kızmış nasibi yokmuş Allah sağlıklı gebelikler versin hepimize inşallah

Ben ilk düşükten sonda gittim ve yaptılar her seferinde aynı problemi neden yaşayalım ki bende kan pıhtılaşması çıktı

Bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken bu şekilde kaybetmiştim. Patalojiye göndermiştik, kromozom anamolisi denmişti. 1 yıl sonra oğluma hamile kaldım. Gecmiş olsun, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah.

Allahim guc kuvvet versin tez zamanda saglikli hayirli imanli bir evlat nasip etwin size hic bekletmeden. Cokzordur eminim ama sabredin herseyde vardir bir hayir

Meraba canım.dusuyun kac haftada ve nasıl oldu.sizn kromzomlarnz normal ise bebekte neden kromozom bozukluğu cıktı? Soyledilermj bişey? Bildiğim kadaryla pıhtı düşüğe yol açar ama kromozom bozukluğu yaratmaz

Meraba.sperm dna hasarina baktrdnzmi

genetik aneliz yapildi herhangi bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi pıhtılaşma dan dolayı durmuş. Ard arda iki tane bebek kaybettim pihtilasmadan dolayi

genetik aneliz yapildi herhangi bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi pıhtılaşma dan dolayı durmuş. Ard arda iki tane bebek kaybettim pihtilasmadan dolayi
Basiniz sagolsun ama nerede doktora gittiniz? Hemen ilk dusukten sonra neden bunu arastirmadilarda sizin ikinci kere uzulmenize neden oldular

Meraba.sperm dna hasarina baktrdnzmi
Çok geçmiş olsun size de ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Umarım birdahaki bebeklerimizı sağlıkla alırız kucagimiza.bende çok zor bir dönem geçirdim. Panikatak oldum.daha yeni atlattım. Allah sabır versin inşallah birdahakinde daha sağlıklı oluruz. Benim eşimde sperm sayısında dusukluk vardı bu yüzden çok uzun süre bebeğimiz olmadı. Ama bizden genetik kromozom analizine damardan aldıkları kan ile baktilar. Eşim daha önce defalarca spermiyogram verdi birşey çıkmadı

Basiniz sagolsun ama nerede doktora gittiniz? Hemen ilk dusukten sonra neden bunu arastirmadilarda sizin ikinci kere uzulmenize neden oldular
İlk bebekte araştırdilar fakat sonuçlar iki ay sonra çıkıyor dediler ve ben o süreçte tekrar hamile kalmıştım. .zaten ikinci bebeği çok geçmeden kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…