- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi Fatma124578
-
Yok canım kan verip baktırıyorsun üniversite hastanelerinde yada araştırma hastanelerinde. Drun istem yapıyor sen onunla gidiyorsunGenetik test dediğin patoloji mi canım?
Bende hep kızım olsun isterdim öylede hissettim ama dedim çok istediğim için öyle düşünüyorum. Ama bebeğim kızmış nasibi yokmuş Allah sağlıklı gebelikler versin hepimize inşallahSaye- o kadar iyi anlıyorumki seni benim bebeğiminde kız olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım. Öğrendiğimden itibaren hep derdim Allah sağlık versin önce ama kız çocuğunun yeri ayrı diye, nasibi yokmuş yavrumun. Evlat acısı zor yaşı haftası yok öğrendiğin gün anne oluyorsun. Balcicekk33 pıhtılaşma için anneye kandan trombofili paneli testi yapılıyor.
Ben ilk düşükten sonda gittim ve yaptılar her seferinde aynı problemi neden yaşayalım ki bende kan pıhtılaşması çıktıÇok sevindim adınıza allhim çocuklarınızı size bağışlasın. Teşekkür ederim.neden sebep bulamadilar acaba.birde kan pıhtılasma testini neden üç düşük den sonra yapıyorlar. O da ilginç bir durum.cunki ona göre alınabilir bir onlem varsa alabilelim.her hamilelikte özellikle duygusal bağlamda çok yipraniyoruz.bakslim bizim sonuçlar cikinca doktorumuz ne onerecek
Tam olarak nerede yaptırdınız?Ben ilk düşükten sonda gittim ve yaptılar her seferinde aynı problemi neden yaşayalım ki bende kan pıhtılaşması çıktı
Ben Eskişehir'de oturuyorum tıp fakültesinde yaptırmıştım sTam olarak nerede yaptırdınız?
Ücretli mi?Ben Eskişehir'de oturuyorum tıp fakültesinde yaptırmıştım s
Ücretsiz genetik bölümüne gitmiştim hem benden hem eşimden kan aldılar kromozom ve kan pıhtılaşması içinÜcretli mi?
Meraba canım.dusuyun kac haftada ve nasıl oldu.sizn kromzomlarnz normal ise bebekte neden kromozom bozukluğu cıktı? Soyledilermj bişey? Bildiğim kadaryla pıhtı düşüğe yol açar ama kromozom bozukluğu yaratmazDoktorlar yönlendirmiyor ama özelde parasını verince yapılıyor. Benim kan pıhtılaşması çıkmıştı. Kromozom analizlerimiz normal ama bebekte kromozom anomalisi tespit edildi. Bir dahaki hamileliğimde coraspin ve kan sulandırıcı kullanacağım. Bebeğin acısının unutulması diye birşey de yok her geçen gün daha yakıcı oluyor.
Meraba canım.dusuyun kac haftada ve nasıl oldu.sizn kromzomlarnz normal ise bebekte neden kromozom bozukluğu cıktı? Soyledilermj bişey? Bildiğim kadaryla pıhtı düşüğe yol açar ama kromozom bozukluğu yaratmaz
Meraba.sperm dna hasarina baktrdnzmiAllah sabir versin. bende yasadim ayni seyleri daha iki ay önce. tüp bebkle hamile kaldim 12. hafta kontrolünde bebegin kalp atisinin durdugunu ögrendik sonrasi malum kürtaj ve genetik arastirma. bebekte genetik bir problem bulunamadi sebebini bilmiyoruz yani.genetik testle ögrendigim tek sey bebegimin cinsiyetinin eger yasasaydi kiz olacagibende pihtilasma bozuklugu var ama zaten kan sulandirici kullandim ben gebelik boyunca ama nasip degilmis demekki. cok üzüldüm cok yiprandim dört gebelik yasadim ikisi dis gebelikle biri kimyasalla sonuclandi en sonuncusu da maalesef böyle bitti. atlatiyorsun zamanla ama iste ne zorluklarla. insallah saglikla hayirla tekrar hamile kalirsin. Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsin insallah.
Basiniz sagolsun ama nerede doktora gittiniz? Hemen ilk dusukten sonra neden bunu arastirmadilarda sizin ikinci kere uzulmenize neden oldulargenetik aneliz yapildi herhangi bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi pıhtılaşma dan dolayı durmuş. Ard arda iki tane bebek kaybettim pihtilasmadan dolayi
Merhaba kayibinzdan sonra neler yaptnz acaba söyleye bilirmjinz?hangi test tedavi?Bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken bu şekilde kaybetmiştim. Patalojiye göndermiştik, kromozom anamolisi denmişti. 1 yıl sonra oğluma hamile kaldım. Gecmiş olsun, Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun size de ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Umarım birdahaki bebeklerimizı sağlıkla alırız kucagimiza.bende çok zor bir dönem geçirdim. Panikatak oldum.daha yeni atlattım. Allah sabır versin inşallah birdahakinde daha sağlıklı oluruz. Benim eşimde sperm sayısında dusukluk vardı bu yüzden çok uzun süre bebeğimiz olmadı. Ama bizden genetik kromozom analizine damardan aldıkları kan ile baktilar. Eşim daha önce defalarca spermiyogram verdi birşey çıkmadıMeraba.sperm dna hasarina baktrdnzmi
İlk bebekte araştırdilar fakat sonuçlar iki ay sonra çıkıyor dediler ve ben o süreçte tekrar hamile kalmıştım. .zaten ikinci bebeği çok geçmeden kaybettimBasiniz sagolsun ama nerede doktora gittiniz? Hemen ilk dusukten sonra neden bunu arastirmadilarda sizin ikinci kere uzulmenize neden oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?