Bebeğimin kalbi durdu.kürtaj olanlar.genetik atastirma

Allah sana güç kuvvet versin rabbim acılarının karşılığında seni daha da mutlu olacağın müjdeler nasip etsin. sabret rabbim dağına göre kar yağdırır yüce Allah senin bu sıkıntıyı atlataca bileceğini bildiği için bu acıyla sınıyordur belkide. derdinden büyük Allah var. herşey elbet güzel olacak senin için

Çok teşekkür ederim . Bende şükür ediyorum Allah a daha kötüsü olabilirdi diye. Birbirimize bol bol dua edelim.

Merhaba yazınızı tesadüfen gördüm aradan 4 yıl geçmiş sanırım 3 yaşında evladiniz şuan masaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin sizin yasadiklarinizi 1 ay önce aynısını bende yaşadım benim bebeğim 20 haftalık ti alttan üstten ilaçlarla 3 günde doğum yaparak ve 1 hafta hastanede kalıp taburcu olup 2.ye hastanelik oldum ve içeride plesantasi kaldığı için canlı canlı 1.5 saat vakumlama yapildim kendi ağrılarım acılarım umrumda bile değil bebeğim gitti canım gitti bugün bebeğin genetik sonucunda bir şey çıkmadı patoloji ve kan pıhtı sorunum var mıydı hematoloji den bir sürü kan örneği ve kromozom testi verdik bugün tahmini tüm testler agustosu bulacak gibi yaranizi desmek istemem ama nedeni için bir şey çıktı mı sonrasında ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba bir de korkuyorum bizim bebeğimiz tüp bebek tedavisi ile olmuştu acaba normal hamile kalabilir miyim endişesi var zaten öncesinde de açıklanamayan infertilite normal yolla kalmanizda hiç bir engel yok deniyordu ama olmuyordu dik durmaya çalışıyorum ama paramparçayim hiç bir şey acımı hafifletemiyor benim için de dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…