- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 28
- 30
- Konu Sahibi Fatma124578
-
Evet insan stresten her hastalığı buluyor malesef.bende depresyondaydm.insallah bundan sonraki gebeliymz sağlıklı gecerÇok geçmiş olsun size de ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Umarım birdahaki bebeklerimizı sağlıkla alırız kucagimiza.bende çok zor bir dönem geçirdim. Panikatak oldum.daha yeni atlattım. Allah sabır versin inşallah birdahakinde daha sağlıklı oluruz. Benim eşimde sperm sayısında dusukluk vardı bu yüzden çok uzun süre bebeğimiz olmadı. Ama bizden genetik kromozom analizine damardan aldıkları kan ile baktilar. Eşim daha önce defalarca spermiyogram verdi birşey çıkmadı
Peki sperm dna sina sizin isteginizlemi bakıldı. Yoksa doktor mu yönlendirdi. Bize hiç bundan bahsedilmediEvet çok tşk ederim.cok zor çok bende 3dusuk yaşadın sonuncu bebeği genetik teste yolladık kromozom bozukluğu cıktı.bende pıhtı sorunu var esimdede sperm değerleri normal fakat sperm dna sı hasarlı.kendi genlerimze baktrmadk ama biz
Amin inşallahEve
Evet insan stresten her hastalığı buluyor malesef.bende depresyondaydm.insallah bundan sonraki gebeliymz sağlıklı gecer
Yok canım kendi isteymzle yaptk.bizede bahs etmediler.bi arasdr istersen dusuklere sebep tüp sebep tüp basarisizglna sebep.zaten anlayan çok dr da yok bu dna danPeki sperm dna sina sizin isteginizlemi bakıldı. Yoksa doktor mu yönlendirdi. Bize hiç bundan bahsedilmedi
Tamam tesekkur ederimYok canım kendi isteymzle yaptk.bizede bahs etmediler.bi arasdr istersen dusuklere sebep tüp sebep tüp basarisizglna sebep.zaten anlayan çok dr da yok bu dna dan
Merhaba kayibinzdan sonra neler yaptnz acaba söyleye bilirmjinz?hangi test tedavi?
1yil sonramı hamile kaldinz ?eşler karyotip test yaptnzmi? Bebekte neden kromozom bozukluğu olms soylemedilermi?Kürtaj olduğum icin doktor 6 ay korunma verdi. Sonrasında da 6ay sonra hamile kalabildim. Bu süreçte de sadece folik asit kullandım.
1yil sonramı hamile kaldinz ?eşler karyotip test yaptnzmi? Bebekte neden kromozom bozukluğu olms soylemedilermi?
Anladim cevap icin teşekürlerEvet 1 yıl sonra hamile kaldım. Düşüklerin çoğunda olan bir durum olduğu söylendi. Tekrarlayan bir düşük daha yaşarsam genetik testi yapılacağı söylenmişti.
Anladim cevap icin teşekürler
Evet çok tşk ederim.cok zor çok bende 3dusuk yaşadın sonuncu bebeği genetik teste yolladık kromozom bozukluğu cıktı.bende pıhtı sorunu var esimdede sperm değerleri normal fakat sperm dna sı hasarlı.kendi genlerimze baktrmadk ama biz
Evet inşallah Rabbim isteyen her kese verir tez zamanda hayirlisini sagliklisini.ama pıhtı kromozom bozukluğuna sebeb olmaz kiBir akrabam da benzer durumu yaşıyor şu an. Iki gebelik gecirdi dusukle sonuçlandı. Genetik testlere girdiler. Kan pıhtılaşması sorunu çıkti. Onlarda evlatlarına kavuşacağı günü bekliyorlar rabbim sizin de yardımcınız olsun, en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
merhaba dna hasari testi yapilmadi bize. ama ücüncü denememde mikrocip yöntemi uygulandi direkMeraba.sperm dna hasarina baktrdnzmi
Canım mikro cip bile yapılmis olsa bile hasarlı sperm seçile biliyo.bence bu testi acilen yaptrnmerhaba dna hasari testi yapilmadi bize. ama ücüncü denememde mikrocip yöntemi uygulandi direk
drumuzla konusacagiz bakalim canim ne diyecek bende yaptirmaktan yanayimCanım mikro cip bile yapılmis olsa bile hasarlı sperm seçile biliyo.bence bu testi acilen yaptrn
Bi çok dr pek önemsemişti canım aklında bulunsun.israr etdrumuzla konusacagiz bakalim canim ne diyecek bende yaptirmaktan yanayim
tesekkürler canim edecegimBi çok dr pek önemsemişti canım aklında bulunsun.israr et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?