Bebeğimin kalbi durdu.kürtaj olanlar.genetik atastirma

Evet çok tşk ederim.cok zor çok bende 3dusuk yaşadın sonuncu bebeği genetik teste yolladık kromozom bozukluğu cıktı.bende pıhtı sorunu var esimdede sperm değerleri normal fakat sperm dna sı hasarlı.kendi genlerimze baktrmadk ama biz

Eve
Evet insan stresten her hastalığı buluyor malesef.bende depresyondaydm.insallah bundan sonraki gebeliymz sağlıklı gecer

Peki sperm dna sina sizin isteginizlemi bakıldı. Yoksa doktor mu yönlendirdi. Bize hiç bundan bahsedilmedi

1yil sonramı hamile kaldinz ?eşler karyotip test yaptnzmi? Bebekte neden kromozom bozukluğu olms soylemedilermi?

Evet 1 yıl sonra hamile kaldım. Düşüklerin çoğunda olan bir durum olduğu, tekrarlayan bir düşük daha yaşarsam genetik testi yapılacağı söylenmişti. Bahsettigim olay 2005 de yaşanmıştı.

Anladim cevap icin teşekürler

Bir akrabam da benzer durumu yaşıyor şu an. Iki gebelik gecirdi dusukle sonuçlandı. Genetik testlere girdiler. Kan pıhtılaşması sorunu çıkti. Onlarda evlatlarına kavuşacağı günü bekliyorlar rabbim sizin de yardımcınız olsun, en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Evet inşallah Rabbim isteyen her kese verir tez zamanda hayirlisini sagliklisini.ama pıhtı kromozom bozukluğuna sebeb olmaz ki

Allah sabır versin canım , bir mucize olmuş karnına düşmüş bir mucize daha olur da kucağına konar inşallah

Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun cnm. Aynı durumu ben de yaşadım yıllar önce.sakın kendini bırakma .unutma hayatta başımıza gelen herşeyin bir sebebi var.bu durumda iyi ol demek çok anlamsız. Acını yaşa ama bir taraftan da toparlanmaya çalış. Sakın umudunu kaybetme.ben bu durumu ilk yaşadığımda sadece benim başıma geldiğini ve çocuğum olmayacağını sanmıştım.ama sonra Yakınımda bile pek çok kişinin bu durumu yaşamış olduğunu gördüm. Bunu öğrenince toparlanmam biraz daha kolay oldu.sen de yalnız olmadığını unutma.umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…