- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ben de aynı durumdayım, haftaya kürtaja gideceğim.7 haftalık hamılelıgımde bebeğimin kalp atışlarını göremedik. 6 haftada zayıf da olsa duymasak dahi görmüştük. Doktor sağlıksız gebelik olmasının çok yüksek ihtimal olduğunu söyledi. Haftaya kürtaja çağırdı. Hiç iyi değilim...
Sızın de Allah yardımcınız olsun ınsallah.Ben de aynı durumdayım, haftaya kürtaja gideceğim.
Çok teşekkür ederim evet bu da bizim sınavımız. Allahim size de yardım etsin. Çok zor...Yaacok uzuldum. Allah sabır versin, saglık versin.
Bılıyorum ne desek bos, uzuntuyu acıyı yasayan sızsınız. Teselli vermeyi buyuzden sevmiyorum, aynı acıyı yasamak lazım ki karsı tarafı anlayabılelım diye dusunurum.
Ben hıc hamıle kalmadım biliyor musunuz?
Siz hamıle kalabılmıssınız bu sızı teselli eder mi bilmiyorum ama, yeniden kalırsınız saglıklı cocuklarınız olur. Hamıle kalabilmek zaten mucize ve siz kalabılıyorsunuz. Ne mutlu.
Simdilik sınavınız bu ama, emınım dogum yaptım konusu da acacaksınız Allah izniyle. Yorumlarınızı gorur severdim sızı, uzuldum gercekten
Yaacok uzuldum. Allah sabır versin, saglık versin.
Bılıyorum ne desek bos, uzuntuyu acıyı yasayan sızsınız. Teselli vermeyi buyuzden sevmiyorum, aynı acıyı yasamak lazım ki karsı tarafı anlayabılelım diye dusunurum.
Ben hıc hamıle kalmadım biliyor musunuz?
Siz hamıle kalabılmıssınız bu sızı teselli eder mi bilmiyorum ama, yeniden kalırsınız saglıklı cocuklarınız olur. Hamıle kalabilmek zaten mucize ve siz kalabılıyorsunuz. Ne mutlu.
Simdilik sınavınız bu ama, emınım dogum yaptım konusu da acacaksınız Allah izniyle. Yorumlarınızı gorur severdim sızı, uzuldum gercekten
Sürecin nasıl olduğunu biliyor musunuz? Haftaya kadar kendinin düşme ihtimali var mı?Ben de aynı durumdayım, haftaya kürtaja gideceğim.
Öyle olmasını isterdim ama geçen hafta kalp atışını görmüştuk. Duymamış ama görmüştuk belliydi yani. Bu hafta bebegin hiç gelismedigini söyledi ve geçen haftaki kalp atışı da yoktu malesef.Çok üzüldüm, geçmiş olsun, sabır diliyorum.
Başlıkta kalbi durdu demişsiniz ama konudan kalp atışını hiç göremediğinizi anladım. Durum ikinci gibiyse, kürtaj kararı için erken mi acaba? Belki haftaya görülecek... Boşa umut vermek de istemem, konuyu tam anlayamadığım için belki de aklıma bu ihtimal geldi.
Üst uste mi düşük yaşadınız? Şu an çok üzgünüm, kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız?2 kere düşük yaşadım. Tabi ki insan üzülüyor. Ama sağlıklı bir gebelik oluşmadığı için düşükler oluyor zaten.
İnşaallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsınız bundan sonra.
Yok hayır üst üste değil. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı, sonra ikinci çocuğu oldu. Oğlundan sonraki hamileliğimde düşük oldu.Üst uste mi düşük yaşadınız? Şu an çok üzgünüm, kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız?
Anladım çok teşekkür ederim..Yok hayır üst üste değil. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı, sonra ikinci çocuğu oldu. Oğlundan sonraki hamileliğimde düşük oldu.
Düşükten sonra bir süre çocuk istemediğim için hemen hamile kalma gibi bir durum olmadı
Ama düşükten sonra 3 aylık bir bekleme süresi olsun diye tavsiye ediyor doktorlar.
Bilmiyorum. Beklemen sana bir zarar vermez sadece kendiliğinden düşük yapabilirsin, kanaman olursa acile gelirsin dedi. Olmazsa da işte perşembe sabahı gideceğim son bir kontrol ve kürtaj yapılacak.Sürecin nasıl olduğunu biliyor musunuz? Haftaya kadar kendinin düşme ihtimali var mı?
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla tekrar anne olabilmeyi nasip etsin.Bilmiyorum. Beklemen sana bir zarar vermez sadece kendiliğinden düşük yapabilirsin, kanaman olursa acile gelirsin dedi. Olmazsa da işte perşembe sabahı gideceğim son bir kontrol ve kürtaj yapılacak.
Ama geçen hafta görüp bu hafta görmemesi ilginç. Hiç duymasaydi dediğiniz doğru..Benim doktorum 10. Haftaya kadar bekleriz kalp atisini duymazsak sakin telas yapma demisti kalp atisi muayenesi oncesi. 7 hafta bence erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?