Bebeğimin Kalbi Durdu...

Bunu öğrendiğim iyi oldu ilk dusukte mi gittin ? Bana doktorum tam teşekküllü hastahanelerde gitmen gerekiyor dedi eğitim araştırma vs olacak. Hangi bölüme gittiniz ?
Bir de benimki patalojiye gitti sizinki de gitmiş miydi ?

Bence hemen kürtaj olmayın 12. Haftada kalp atışı daha yeni duyulan bebekler var bi arkadaşım 11. Ayında duydu kalp atışını. Bebek sağlıksızsa zaten kan değerleriniz gittikçe düşüyor burdan anlaşılabilir

Geçmiş olsun, Allah tekrar nasip edip tamamına erdirsin inşallah.

Benim de var böyle bir kürtajım.
9. Haftaya kadar beklendi, atmadı o kalp.
2 doktora göründüm, ikisi de aynı şeyleri söylemişti.

Sağlıksızmış ki böyle olmuş diye düşünün, vardır bir hayrı.
Yine olacaktır inşallah

Nasıl geçti kürtajiniz? Özel hastanede mi oldunuz?
Evet gerçekten çok zor. Yani tekrar deneyebilecek miyim onu bile bilmiyorum. Daha fazla beklemek gibi bir durumum yok hemen almalarını istiyorum, bu şekilde bana da manevi olarak çok acı veriyor.
Tek doktora görünmedim ben de. Öyle olsa belki umudum olurdu...

Teşekkür ediyorum. Tekrar hamile kaldınız mı?

Evet biz korunmuyorduk hiç zaten. 8 aydır uğraşıyorduk

benımde 8 haftalık olana kadar bebek hüç grünmedi sadece yolk saç kesesi vardı.bende kurtaj olacagım çok üzücü ama nasıp elden bişey gelmiyor.

Evet özel hastahaneye gidiyordum kadın doğum için yine kendi doktoruma oldum kurtajimi güzel geçti personeller çok ilgiliydiler sagolsunlar onlar da moral destek verdi yanında mutlaka biri olsun benim ablam vardı eşim kapıda bekledi , baya uzun bekledim odada ama alışıyorsun güzel şeyler dusunmeye çalış bundan sonrası için daha dikkatli olacağız bir de mutlaka patalojiye gönderecekler mi onu da sor önemli sonuçta belki kacirdigimiz bir şey vardir. Genel anestezi ile oldum dil altı ve alttan hap verdiler çok hafif ağrılarım oldu ve kanamam geldi operasyona aldılar ciktigimda ağrılarım vardı ağrı kesici vermişler ağrılar azalınca yürüyerek çıktım şimdi iyiyim çok şükür kanamam da durdu. İlaçlarımı alıyorum dinleniyorum

Geçmiş olsun ,
Ben de yasadım ,10 yıl önce önce kalp atışlarını duydum ,2 hafta sonra dürmüş kürtaj oldum.
O anki acıyı anlatamam eşimle akşama kadar ağladık hiç geçmez sandık,
Ama 7 ay sonra büyük oğlum oldu hamileliği stresli geçti bisey olur mu diye, onun dışında bir sorun yok ,9 yasında sonra küçük oğlum oldu abiden 6 yıl sonra
Umutsuz olmayın, Allah yine nasip eder biliyorum tarifsiz bir acı ,hiç geçmez sanıyorsun ama geçiyor, arada aklıma gelince ama o olsaydı da bu çocuklar olmaz di deyip toparliyorsun .
Allah sağlıcakla yine nasip eder inşallah

Anladım çok geçmiş olsun size de. Doktorunuz ne zaman tekrar hamile kalabileceğinizi söyledi?

Bide sordun mu doktora sorun neymiş genetik mı senle mi alakalı.. ona göre tedavi neyse olursn bir dahakine hamileleihini iyi geçer belki

4 sene önce yaşadım bunun aynısını.
Biz de ilk başta kalp atışı gördük ama o kadar cılızdı ki doktor "bu senin kalp atışın bile olabilir" demişti. Zaten hiç hamile gibi hissedememiştim.

1 hafta sonra gelişmediğini ve alınması gerektiğini söyledi.
Kürtajdan önce çok kötüydüm hatta ayılırken bağıra bağıra ağladım. İçimde tuttuklarım dışa aktı.
Sonra ki zamanlar herşey Allah'tan deyip işime baktım. 3 ay bekleme süresi demişti doktor.
4. ay hamile kaldım. İlk hamileliğimdekinden farklı olan gelişmeleri en başında bile hissettim. Şimdi 3 yaşında çocuğum var.

Kısmet değilmiş. İlk hamilelikse çok sık rastlanan bir durum. Doğal sebeplerdense tekrar hamile kalmanız büyük ihtimal.
Veren de Allah alan da Allah. Hayırlısını o biliyor..

Uzun süre korunup da gebe kalınca böyle bir durum söz konusu oluyor maalesef. Takdiri ilahi.
Allah sabır versin. Inşallah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Lütfen bilimsel gerçekliği olmayan şeyler yazıp insanları yanıltmayın.

Anladım çok geçmiş olsun size de. Doktorunuz ne zaman tekrar hamile kalabileceğinizi söyledi?
2 ay sonra kalabilirsin dedi zaten tekrar regl görmem 40-45 gün olacak sonra düzene oturacak yumurtalıklar sonra devam edebilirsin gibisinden düşündü herhalde ama ben biraz kilo verip biraz kendimi araştırıp öyle devam edeceğim gibi geliyor bu arada biz de 1.5 senedir deniyorduk ama doktorlara 1. Yıl da olmayınca gittik ben ve eşim bir sorun mu var diye. Pıhtılaşma vs daha bakilmadi muhtemelen onlara da baktiracagim gen testi de oluyormuş sanırım yeni yeni ogreniyorum bunlari

Çok benzer şeyler yaşamışız. Biz bu bebeği 8 ay denemiştik şu an tekrar zor olmasından biraz korkuyorum açıkçası.
Yine de Rabbim hayırlısını versin.. Umarım kolay şekilde sağlıklı bir gebeligim olur benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…