- 25 Temmuz 2013
- 13.349
- 54.513
- 798
Anladım.. Ben görmüştüm kalp atışını o yüzden de çok hevesliydim. Bu acıyı yaşamam gerekiyormuş demek ki..Benim hiç duyulmadı zaten ilk randevumda 4+5ti. Kese gayet iyi yuvarlakti. Bu ikinci randevumdu. 6+6 olması gerekiyordu ama 6+2 göründü. Kalp atışı duyulmadı, görünmedi. Kesenin şekli de çok bozuk dedi doktor. İşte haftaya da kürtaj.
Rabbim sizin de yardımcıniz olsun. Gerçekten çok zor.Aynı durumdayız canım cuma kürtaj olucam bende
Göründüm, çok sagolun.Bir baska doktora daha gozukseniz? En azından teyit amaçlı.. Allah gönlünüze göre versin.
Göründüm 2. doktora çok sagolun. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum, bir cennet meleğim var artık diye. Yine de çok zor geliyor tabi, ilk bebeğimdi ve çok hevesliydim.Benim bebeğimin de 9 haftalıkken kalbi durmuştu. 7 haftalıkken duymuştuk ilk atışlarını net olarak. Çok zor bi psikoloji yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum..Ama içinizde şüphe kalmasın 2. Bi doktora daha gidin bence. Yine aynı sonucu alırsanız sizin için en hayırlısının bu olduğunu düşünün..inanın..tıbben sağlıksız bebeklerin kalpleri bu haftalarda aniden duruyormuş.belki de bu şekilde doğsa hayat boyu kalp rahatsızlıkları çekecek, sizde onu gördükçe daha çok üzülecektiniz..hem unutmayın..artık ötelerde sizi cennetin kapısında bekleyen biri olacak..
Anlıyorum.. ne hissettiğimiz çok iyi biliyorum.. takdiri ilahi diyeceksiniz, hayırlısı buymuş diyeceksiniz. Emin olun Rabbim yüzünüzü fazlasıyla güldürecek. Ben de kalbi duran bebeğimden 2 yıl sonra bidaha anne olacağımı öğrendim. Şimdi 10 aylık oldu kızım. Rabbimin hazinesi sonsuz..elbet daha sağlıklı hayırlı bi evlat sizede verecek inşallah..bu günleriniz geçecek..Göründüm 2. doktora çok sagolun. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum, bir cennet meleğim var artık diye. Yine de çok zor geliyor tabi, ilk bebeğimdi ve çok hevesliydim.
Hiç kalp atışını duyamasam da çok çok iyi anlıyorum seni. Gercekten çok zor. Gebelik daha ilerlese, hareketlerini falan hissettikten sonra olsaydı daha çok üzülürdüm diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama durup durup ağlıyorum işte. Bu kadar erken dönemde bile insanın canı böyle yanıyorsa Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.Anladım.. Ben görmüştüm kalp atışını o yüzden de çok hevesliydim. Bu acıyı yaşamam gerekiyormuş demek ki..
Doğru haklısın. Ben de öyleyim ağlamaktan artık başım çatlıyor. Ve özellikle keşke kimseye soylemeseydim diyorum. Acımı içimde yaşayabilirdim ama şu anda öyle de olmuyor.Hiç kalp atışını duyamasam da çok çok iyi anlıyorum seni. Gercekten çok zor. Gebelik daha ilerlese, hareketlerini falan hissettikten sonra olsaydı daha çok üzülürdüm diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama durup durup ağlıyorum işte. Bu kadar erken dönemde bile insanın canı böyle yanıyorsa Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.
Açıkçası bu durumun korunmayla alakası yok. Bu durum gebeliklerde sık yaşanıyor. Büyük ihtimalle sağlıksız bir bebekti belki dünyaya gelmemesi onun ve sizin için daha hayırlıdır bu şekilde teselli edebilirsiniz kendinizi. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evlat nasip ederUzun süre korunup da gebe kalınca böyle bir durum söz konusu oluyor maalesef. Takdiri ilahi.
Allah sabır versin. Inşallah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Ben de bugün oldum kürtaj , ben kalp atışlarını da duymuştum 3-4 gün önce durmuş gelişimi sebepsiz oysaki her şeyi normal gidiyordu günü gününe.. 8+4 diye gittim 7+6 da durmuş.7 haftalık hamılelıgımde bebeğimin kalp atışlarını göremedik. 6 haftada zayıf da olsa duymasak dahi görmüştük. Doktor sağlıksız gebelik olmasının çok yüksek ihtimal olduğunu söyledi. Haftaya kürtaja çağırdı. Hiç iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?