Bebeğimin Kalbi Durdu...

Benim hiç duyulmadı zaten ilk randevumda 4+5ti. Kese gayet iyi yuvarlakti. Bu ikinci randevumdu. 6+6 olması gerekiyordu ama 6+2 göründü. Kalp atışı duyulmadı, görünmedi. Kesenin şekli de çok bozuk dedi doktor. İşte haftaya da kürtaj.

Anladım.. Ben görmüştüm kalp atışını o yüzden de çok hevesliydim. Bu acıyı yaşamam gerekiyormuş demek ki..

Bir baska doktora daha gozukseniz? En azından teyit amaçlı.. Allah gönlünüze göre versin.

Benim bebeğimin de 9 haftalıkken kalbi durmuştu. 7 haftalıkken duymuştuk ilk atışlarını net olarak. Çok zor bi psikoloji yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum..Ama içinizde şüphe kalmasın 2. Bi doktora daha gidin bence. Yine aynı sonucu alırsanız sizin için en hayırlısının bu olduğunu düşünün..inanın..tıbben sağlıksız bebeklerin kalpleri bu haftalarda aniden duruyormuş.belki de bu şekilde doğsa hayat boyu kalp rahatsızlıkları çekecek, sizde onu gördükçe daha çok üzülecektiniz..hem unutmayın..artık ötelerde sizi cennetin kapısında bekleyen biri olacak..

Göründüm 2. doktora çok sagolun. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum, bir cennet meleğim var artık diye. Yine de çok zor geliyor tabi, ilk bebeğimdi ve çok hevesliydim.

Göründüm 2. doktora çok sagolun. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum, bir cennet meleğim var artık diye. Yine de çok zor geliyor tabi, ilk bebeğimdi ve çok hevesliydim.
Anlıyorum.. ne hissettiğimiz çok iyi biliyorum.. takdiri ilahi diyeceksiniz, hayırlısı buymuş diyeceksiniz. Emin olun Rabbim yüzünüzü fazlasıyla güldürecek. Ben de kalbi duran bebeğimden 2 yıl sonra bidaha anne olacağımı öğrendim. Şimdi 10 aylık oldu kızım. Rabbimin hazinesi sonsuz..elbet daha sağlıklı hayırlı bi evlat sizede verecek inşallah..bu günleriniz geçecek..

Ayy kuzum çok geçmiş olsun
Çok zor biliyorum
İnşş yine hamile kalıcaksın
Bebeğine kavuşursun
Bir an önce inşş

Gebeliğin erken dönemi kayıplar daha çok sağlıklı bir gebelik olmadığı için olurmuş.
Hareketlerini hissedip ismini koyup odasını eşyalarını hazırlayıp da doğumuna gün sayarken kaybetseydin çok daha ağır olurdu. Hayatta her Şey bizim için umarım en kısa sürede tekrar gebe kalırsın ve kucağın sağlıklı bir bebekle dolar.

Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin. Benim 11haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu kontrolde öğrenmiştim. O duyguyu yaşayan bilir. Geçmiş olsun.

Canim biliyorum üzülüyorsun şuan ama geçecek benimde başıma geldi ve 3 ay sonr hamile kaldım düşükten sonra daha kolay oluyor psikolojini topla İnan herşey güzel olucak

Anladım.. Ben görmüştüm kalp atışını o yüzden de çok hevesliydim. Bu acıyı yaşamam gerekiyormuş demek ki..
Hiç kalp atışını duyamasam da çok çok iyi anlıyorum seni. Gercekten çok zor. Gebelik daha ilerlese, hareketlerini falan hissettikten sonra olsaydı daha çok üzülürdüm diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama durup durup ağlıyorum işte. Bu kadar erken dönemde bile insanın canı böyle yanıyorsa Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.

Canım geçmiş olsun.ilk hamileliğmde 7.haftada kalp atışlarını duymuştuk,9.haftada kalbi durmuş kürtajla alınmıştı.ne yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki..şimdi bi kızım var benim 10 yaşında .inşallah en kısa sürede allah sana da nasip eder.yalnız ben çok doktor gezdim sağlıksız gebeliktir dendi ama arsştırdım,kan pıhtılaşması çıktı bende...öğrenmeseydik yine aynı yıkımı yaşayacaktım..3 kayıptan sonra araştırıyorlar ben yalan söyledim 3 düşüğüm var dedim ve genetikte testlerimi yaptırdım...kan sulandırıcı iğne ile hamileliğim sorunsuz geçti

Çok geçmiş olsun..
Rabbim bir daha yasatmasin insallah

Basin sagolsun teselli cumleleri ne derece yarayacak bilmiyorum ama dua et seni cennetin kapisinda karsilayacak bir melegin var. Ilki 6 haftalik 2. Ise 20 haftalik iki kayibim var 20 gun sonra 1 yil olacak. Inan icinde hareketlerini hissedip esyalarini alsaydin cok daha kotu olacakti. Benim kaybimdan 2 gun sonra kargoyla besigi geldi kizimin kutusuyla oyle duruyor Ama inaniyorumki buda bizim sinavimizdi. Allahimin birdaha evladimizla sinamasin. En kisa zamandada bekleyen isteyen herkese sana da bana da bu mucizeyi yasamayi nasip etsin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah.

Doğru haklısın. Ben de öyleyim ağlamaktan artık başım çatlıyor. Ve özellikle keşke kimseye soylemeseydim diyorum. Acımı içimde yaşayabilirdim ama şu anda öyle de olmuyor.

Uzun süre korunup da gebe kalınca böyle bir durum söz konusu oluyor maalesef. Takdiri ilahi.
Allah sabır versin. Inşallah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Açıkçası bu durumun korunmayla alakası yok. Bu durum gebeliklerde sık yaşanıyor. Büyük ihtimalle sağlıksız bir bebekti belki dünyaya gelmemesi onun ve sizin için daha hayırlıdır bu şekilde teselli edebilirsiniz kendinizi. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evlat nasip eder

Ben de bugün oldum kürtaj , ben kalp atışlarını da duymuştum 3-4 gün önce durmuş gelişimi sebepsiz oysaki her şeyi normal gidiyordu günü gününe.. 8+4 diye gittim 7+6 da durmuş.

Çok iyi anlıyorum seni çok ağladım kendimi hirpaladim ama olmuyor kabullenmekten başka çare yok , kendini toparlamalısın.

Rabbime hep dua ettim sağlıklı bir çocuk dünyaya getiririm inşallah diye demek ki sağlıklı olmayacakmış. Ya da benim sağlığımı bozacakti belki de kimbilir yeterli olmayacaktım vardır bir hayır. Buna da şükür de üzme kendini boşu boşuna.

İstersen bir sure daha bekle , doktorum bana istediğin kadar bekleyebilirsin sana bir zararı olmaz ama yararı hiç olmaz dedi... ben ikna olamadım çünkü çok güzel gidiyordu gelişimi kalbi de olması gerektiği gibiydi ama eşim videoya çekmişti büyük hevesle daha güzel göreceğiz diye ama kötü oldu sonra iyice videoları inceledim ikna oldum kalbinin durduğuna , alttan da muayene edip baktılar başka doktoru da çağırdılar , sen ikna olamadiysan başka doktora da git olur mu sonradan pişmanlık yaşama ama maneviyatını yüksek tut verenin de alanın da vardır bir bildiği.
Dua edelim başka kayıplarımız olmasın eşine ve sevdiklerine ailene sımsıkı sarıl kimseyi suçlama kendini hiç suçlama.
Sınanıyoruz belki de... Allah beterlerini yaşatmasın.
Başka umutlarımız da var böyle düşün. Kendine iyi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…