bebeğimin kalbi durmuş

kurtajdan sonra kaç ay sonra hamile kalinir

• 1

OY: 2 10,0%
  • 2

OY: 18 90,0%

• Ankete Katılan
    20

kaderakyrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
21
6
1
29
İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten

Aynısını yaşadım kızımdan önce
3 ay korun dendi
Kürtajla alındıkdan 15 gün sonra hamile kaldım
Cok şükür bi sorunda yaşamadım

başka doktora da göründünüz mü? durumun gerçek olduğuna emin misiniz yani?
bir arkadaşıma da aynı şeyi söylemişlerdi ama diğer doktor yanlış olduğunu tespit edip haklı çıkmıştı...

Allah tekrar sabır versin inşallah tez zamanda sağlıkla huzurla hamile kalın, bebeğinizi kucağınıza alın.

başınız sağolsun.. doktoru dinleseniz iyi olur düşmesini beklemek sakıncalı olabilir sizin açınızdan. inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Kürtajla alındıktan sonra regl dönemini yasamadanmi hamile kaldınız

Evet canm büyük bi şok oldu bize 15 gün ilişki yasaktı
15. Gün ilişki yaşadık korunmamıza rağmen hamile kaldım
Pek sevgili kayınvalideciğim ilk bebeğin ölmemişti yalan söylediler bu halla o diye halla diretiyo ki kürtajdan bi hafta sonra ultrasyondan bakmalatına rağmen inanmıyor

test yaptı anlamıyorum zaten hepsi arapça yazılıyor yarın başka hastahaneye gidecez tahlil sonuçlarını alıp bugün bebeğin neden öldüğünü araştırmak için test yaptı yarın sonucunu alıp başka doktora gidecem ama karın ağrısı yok bulantı var

canim cok gecmis olsun rabbim sabir versin, ilk once doktorunla gorus kalp durma sebebi bir cesit kan pihtilasma sorununa bagli olabilir bence bir dahaki gebelikten once tahliller yaptirip onu ogrenin. kurtaj bencede en mantikli tam anlamda hersey temizlenir. ben 2 sene birimi icinde 3 kere dusuk yaptim ama 4-6. haftalar arasindaydi hepsi sonra kizima hamile kaldigimda kan sulandirici ilac filan kullandim. simdi ikinci gebeligim ve ayni sekilde devam ediyoruz. rabbim bekletmesin insallah saglikli bir evlat nasip etsin amin

Maşallah allah bagaslasin

Allah yardımcın olsun.Tam o kadar hamileyken ben de yaşadım.göründüğü gün Kürtaj yapıldı,ilk gebeliğimdi.
3 ay hamile kalma demişti doktorum.5 ay sonra korunmayı bıraktım Rabbim bağışlasın şuan 12 yaşında bir oğlum var.

Başın sağolsun.
Ben de Mayıs ayında bir düşük yaşadım aynı sebepten. Doktor 3 ay süre vermişti. O süreden sonra ilk ay değil ikinci ay hamile kaldım.
Hamile kalamam diye korkma. Bir kere olduysa yine olur. Hiç hamile kalamayanlar var sonuçta. Kısmet her şey.
Önemli olan stres yapmamak ve sürekli kendini dinlememek.

Kendi kendine düşerse kontrolünü ol mutlaka. İçeride parça kalmaması için.

Geçmiş olsun öncelikle ben büyük kızım 3 aylıkken hamile kaldım istemeyerek iki aylıkken düştü cok vicdan azabı çektim sonuçta aldırmadım ama diğer kızım çok küçük diye üzülmüştüm aklıma geldikçe gözlerim dolar iki aylıkken düştü kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine hamileyim kürtajla şimdiki hamileliğimin arası On ay bende çok korkmustum ağlayarak girdim odaya genel anestezi oldum doktorum sağolsun başka bi ildeydim gelmemi beklediler hep anestezici felan hazırdı gelir gelmez kürtaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın ağrım sızım olmadı sonra ama dikkat et ayağını felan üşütme soğuk içme bunlar önemli gerçekten çok üzüldüm kısa zamanda tekrar nasip olur inşallah

Başınız sağolsun.
Kürtaj olmuyorsunuz ama zehirlenmeye sebep olabilir diye biliyorum.
Ve merakımı mazur görün niye acele ediyorsunuz?
Doktorlar o bekleme süresini rahim toparlansın diye veriyorlar keyfi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…