- 9 Mayıs 2015
- 1.472
- 4.367
- 333
- Konu Sahibi kaderakyrk
-
Allah sabır versin ben de 9 haftslikken düşük yaptım hemen kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu.ilk bebisimdi canım yavrum melek oldu ve kırk gün sonra adet oldum hiç korunmadim.ikinci adetten sonra bir daha adet olmasın çünkü yine h amileydim rabbime çok sukur kızım su an on aylik meraketme hemen hamile kalabiliyosun.ama kürtaj ol ki içerde parça kalmasın ve rahim dinlensin bir iki ay insallah bevisine kavusursun...İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Öncelikle başın sağolsun ama beklememelisin zehirleyebilir seni bildiğim kadarıyla suni sancıyla düşük yaptırıyolar ilk doğum yaptığımda yanimdaki yatakta öyle bi hasta vardı küçüktüm 20 yaşındaydım daha bekli zaten düşürüyodu sancı verdiler emin değilim bi bilene sor benceİyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
aynı sey yenı bır arkadasımın basına geldı gercı onlar hıc kalp atısı duyamamıstı, kurtaj oldu ıkı hafta once su an gayet ıyı ve saglıklı, ılk adet olmanızdan ıtıbaren her an cocugunuz olabılır ama doktorlar en az 3 ay ara vermeyı tavsıye eder..İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Genel olarak bildiğim kürtajdan hemen sonra hamile kalınabilir. Ama vücut dirençsiz ve kan kaybı olduğu için bir süre hamile kalmayıp folik asit ve kan ilacı kullanmanızda fayda var. Üstelik beveğiniz in kalbi durduysa buda gebelik zehirlenmesine neden olur. Bu sefer bunun vucudunuzda bıraktığı tahribat ile uğraşırsınîz ki sizin için hayati tehlikesi var. Hemen kürtaj olun. Çok acil. Geçmiş olsunİyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Hiç korkma sen cocugum olmaz diye düşmez öyle kürtaj olman lazım benim de ikinci bebeğim 9 haftalikken öldü kurtaj oldum ve 3 ay sonra yine hamile kaldım şu an 5 günlük bi kızım var cesaretini topla karnında ölü bebek psikolojisiyle yaşanmazİyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?