bebeğimin kalbi durmuş

kurtajdan sonra kaç ay sonra hamile kalinir

• 1

OY: 2 10,0%
  • 2

OY: 18 90,0%

• Ankete Katılan
    20
Ne kadar bekleyeceksiniz ki? Olu bebek bir sure sonra sizi zehirlemeye baslar. Bu cok tehlikeli bence doktoru dinleyin mutlaka kurtaj olun ki parca da kalmasin. Zaten rahimle yumurtaliklarla ilgili bi skintiniz yok anladigim kadariyla. Tekrar hamile kalirsiniz ama bi dinlenin kendinize zaman taniyin bi sure.

Başınız sağolsun.
Kürtaj olmuyorsunuz ama zehirlenmeye sebep olabilir diye biliyorum.
Ve merakımı mazur görün niye acele ediyorsunuz?
Doktorlar o bekleme süresini rahim toparlansın diye veriyorlar keyfi değil.[/QUOTE]
Taselemi alfa taşıyıcılığı var bende evlenmeden önce doktorlar anlatırken olacakları korkmustum hiç çocuk istemediğim halde çok ister hale geldim hamile kaldım ama bebeğim Öldü kürtaj yaptırmak istemiyorum değil kanama gelsin istiyorum ondan sonra kürtaj olurum hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi benden

Türkiyede kalmiyormusun?

Burdada bir baska konu vardi, yalnis hatirlamiyorsam benzer birsey sözkonusuydu ve ikinci doktor kürtajdan felan bahs etmemisti. Artik insanlar neredeyse herseyi yapiyor para icin. Kesinlikle baska doktorlarada git.

Oncelikle basiniz sagolsun.. bebegin sizi zehirleme riski var diye biliyorum. Neden acele ediyorsunuz? Mutlaka ki uzulmussunuzdur, yipranmissinizdir. Vucudunuz kendini toplasin, psikolojik olarak bu olayi atlatin sonra dusunun bence.

1 veya 2 ay çok kısa bir süre değil mi?
Doktorun verdiği süre öylesine değil. Hamilelikte rahim duvarı kalınlaşıyor. Keseyle birlikte büyümeye geçiyor.
Hormon değerlerinin de normale dönmesi için düzenli adetin beklenmesi gerekiyor.
Kürtajdan sonraki adet süresi 40 güne kadar çıkabiliyor.
Sonra ki aylar hep düzene girmeye çalışır vücut. Düzenli adet sağlıklı yumurtlama demek.

Başınız sağolsun.
Kürtaj olmuyorsunuz ama zehirlenmeye sebep olabilir diye biliyorum.
Ve merakımı mazur görün niye acele ediyorsunuz?
Doktorlar o bekleme süresini rahim toparlansın diye veriyorlar keyfi değil.
Taselemi alfa taşıyıcılığı var bende evlenmeden önce doktorlar anlatırken olacakları korkmustum hiç çocuk istemediğim halde çok ister hale geldim hamile kaldım ama bebeğim Öldü kürtaj yaptırmak istemiyorum değil kanama gelsin istiyorum ondan sonra kürtaj olurum hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi benden[/QUOTE]

Bebek istemenizi anlıyorum ama bu kadar telaşla istemenizi anlamıyorum.
Kalp atışı yoksa bitmiştir kanamayı beklemeye gerek yok.
İnternetten araştırın bir gebelik zehirlenmesini. Siz kendi canınızı da riske atıyorsunuz hem de göz göre göre.

Karnımda kalacak die b
Türkiyede kalmiyormusun?

Burdada bir baska konu vardi, yalnis hatirlamiyorsam benzer birsey sözkonusuydu ve ikinci doktor kürtajdan felan bahs etmemisti. Artik insanlar neredeyse herseyi yapiyor para icin. Kesinlikle baska doktorlarada git.
Suudi arabistandayim

Karnımda kalacak die b

Suudi arabistandayim

Umarim bebegine bisey olmamistir fakat olduysa bunu kabullenmek lazim. Doktorlar ne diyorsa onu yapman lazim. Sonucta kk yillaardir hamile kalamayan insanlar ile dolu. Sen bak hamile kalabilmisin fakat nasip degilmis. Tekrar hamile kalirsin, hic korkma.

Bebek istemenizi anlıyorum ama bu kadar telaşla istemenizi anlamıyorum.
Kalp atışı yoksa bitmiştir kanamayı beklemeye gerek yok.
İnternetten araştırın bir gebelik zehirlenmesini. Siz kendi canınızı da riske atıyorsunuz hem de göz göre göre.[/QUOTE]
Olurmu öyle şey doktor 10 gün kalabileceği ni söyledi tahlil yaptı bugün neden kalbi durdu die sonuçları aldıktan sonra başka doktora gideceğim bi kezde onlar baksın die ilaçla dusurulecegini söyledi dr kalan parçalar ida Kürtajla arap ülkesi Suudi arabistandayim türkiyeye gideceğimi söyledim biz anlamiyormuyuz bebeğin ölmüş dediler

Oncelkle geçmiş olsun. Benmde 2 gebelik kaybım var. İkisinde de dr kurtaj dedi ben dinlemedim,1 hfta sonra bn evdeyken dustu oyle dr.a gittim. Ama siz bu kadar şanslı olur musunuz bebek duşer mi bilmem.. Dustukten sonra zaten parçalar bi 10 gune kadar kendiliğinden gelio yani kurtaja gerek kalmaz o durumda. 2. Dusukten tam 1 yıl sonra şuan hamileyim çok şulur

Olurmu öyle şey doktor 10 gün kalabileceği ni söyledi tahlil yaptı bugün neden kalbi durdu die sonuçları aldıktan sonra başka doktora gideceğim bi kezde onlar baksın die ilaçla dusurulecegini söyledi dr kalan parçalar ida Kürtajla arap ülkesi Suudi arabistandayim türkiyeye gideceğimi söyledim biz anlamiyormuyuz bebeğin ölmüş dediler[/QUOTE]
Ayrica Taselemi alfa taşıyıcılığı olduğunu söyledim öncesinden iğne dahi yapmadılar bişey olmaz dediler önce bebeğin sağlık durumuna bakmam gerek tahlil yapılması gerek dedi ve yaptı öldüğünü soyledi

Aynı sizinki gibi 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum 3 ay sonra yeni bir gebelik düşünebilirsin demişti. Ve ben 3 ay sonra hamile kaldım. Hiç üzülmeyin Allah büyüktür herseyde bir hayır vardır.

Canim benimde 8haftalik bebegimin kalbi durdu.doktorum dusmesini beklemeyelim riskli olabilir enfeksiyon vs olabilir dedi kurtajdan korkma yontemler eskisi gibi degil oyuzden ilk bebekte kurtaj olmak sakncali degil.bence iki uc adet bekle.

rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım bi sorun da yasamadim

Aynı durumu bende yaşamıştım, hatta doktor emin olmak için aynı klinikte 2 ayrı ultrsona soktu, 2 gün sonra randevu verdiğinde yanılma ihtimaline karşı tekrar kontrol etti, zaten bebeğin kalbi durduktan sonra 2-3 gün içerisinde tansiyon yükseliyor.. İlaçla değil düz kürtaj daha kolay olur sizin için, çünkü sağlık olarak ve psikolojik olarak etkilenirsiniz durdukça.. Bana 3 ay içinde yine kalma ihtimalin olur demişti..
Allah şifanızı versin.. Yine olur inşallah..

Ablamda da ayni durum olnuştu. Onun bebegi daha buyüktü. 6 ay sonra hamile kaldı. Problemsiz doğum yaptı.

Gecmis olsun ayni sekilde ilk bebegimi bende kaybettim kurtaj oldum kurtajdan sonra korunmayi biraktigim ay tekrar hamile kaldim

Gecmis olsun bende bos gebelik gecirdim bi hafta dusmesini bekledim bebek olmadigi bekledik ama bebek varken beklemek tehlikeli kurtajda hic bise yok korkma ben suan ilk adetimi bekliyorum

Öncelikle geçmiş olsun fakat midem bulaniyor diyorsunuz bence başka doktorlarada görünün çünkü gebelikte mide bulantısı bebeğin canlılık göstergesidir. Sizi umutlandirmak istemem ama tek doktorla kalmayın, emin olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…