- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi kaderakyrk
-
test yaptı anlamıyorum zaten hepsi arapça yazılıyor yarın başka hastahaneye gidecez tahlil sonuçlarını alıp bugün bebeğin neden öldüğünü araştırmak için test yaptı yarın sonucunu alıp başka doktora gidecem ama karın ağrısı yok bulantı var
Taselemi alfa taşıyıcılığı var bende evlenmeden önce doktorlar anlatırken olacakları korkmustum hiç çocuk istemediğim halde çok ister hale geldim hamile kaldım ama bebeğim Öldü kürtaj yaptırmak istemiyorum değil kanama gelsin istiyorum ondan sonra kürtaj olurum hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi benden[/QUOTE]Başınız sağolsun.
Kürtaj olmuyorsunuz ama zehirlenmeye sebep olabilir diye biliyorum.
Ve merakımı mazur görün niye acele ediyorsunuz?
Doktorlar o bekleme süresini rahim toparlansın diye veriyorlar keyfi değil.
Karnımda kalacak die bNe kadar bekleyeceksiniz ki? Olu bebek bir sure sonra sizi zehirlemeye baslar. Bu cok tehlikeli bence doktoru dinleyin mutlaka kurtaj olun ki parca da kalmasin. Zaten rahimle yumurtaliklarla ilgili bi skintiniz yok anladigim kadariyla. Tekrar hamile kalirsiniz ama bi dinlenin kendinize zaman taniyin bi sure.
Suudi arabistandayimTürkiyede kalmiyormusun?
Burdada bir baska konu vardi, yalnis hatirlamiyorsam benzer birsey sözkonusuydu ve ikinci doktor kürtajdan felan bahs etmemisti. Artik insanlar neredeyse herseyi yapiyor para icin. Kesinlikle baska doktorlarada git.
Karnımda kalacak die b
Suudi arabistandayim
Taselemi alfa taşıyıcılığı var bende evlenmeden önce doktorlar anlatırken olacakları korkmustum hiç çocuk istemediğim halde çok ister hale geldim hamile kaldım ama bebeğim Öldü kürtaj yaptırmak istemiyorum değil kanama gelsin istiyorum ondan sonra kürtaj olurum hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi benden
Olurmu öyle şey doktor 10 gün kalabileceği ni söyledi tahlil yaptı bugün neden kalbi durdu die sonuçları aldıktan sonra başka doktora gideceğim bi kezde onlar baksın die ilaçla dusurulecegini söyledi dr kalan parçalar ida Kürtajla arap ülkesi Suudi arabistandayim türkiyeye gideceğimi söyledim biz anlamiyormuyuz bebeğin ölmüş dediler[/QUOTE]Bebek istemenizi anlıyorum ama bu kadar telaşla istemenizi anlamıyorum.
Kalp atışı yoksa bitmiştir kanamayı beklemeye gerek yok.
İnternetten araştırın bir gebelik zehirlenmesini. Siz kendi canınızı da riske atıyorsunuz hem de göz göre göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?