- Konu Sahibi yasenyasar
-
bende seninle aynı durumdayım bebeğim keseye göre büyükmüş. doktor takip edeceğiz dedi. sende bi gelişme oldu mu?Arkadaslar son durumunuz nedir benimde başıma geldi kesem küçükmüş bebeğe göre7 haftalığım şuanda ama içim cok huzursuz ne olacak bilemiyorum. Bu şekilde olupta gebeliği sağlıklı devam eden varsa yazar mısınız lütfen
çok geçmiş olsun. seniniçin üzüldüm. senin için hayırlısı olur inşallah.Malesef bir hafta önce kürtaj oldum canm bu tür gebeliklerin saglıklı ilerleme şansı cok düşükmüş. Eger devam etse bile saglıksız bi bebek olacaktı kesenin küçük olması hiç normal bi durum degil dedi doktorum. Bununla kendimi avutuyorum saglıksız olacağına Rabbim onu alması daha hayırlı olducok üzücü bi durum malesef ama daha beterinden korusun Allah. Tabiki sonraki haftalarda kesenin büyüme şansı da olabilir durumun nedir şuanda hayal masal?
sizde karın ağrısı veya kanama varmıydı? bende şuan bir mucizeye bekliyor gibiyim. kese neredeyse bebekle aynı boy.İnşallah sıkıntı olmaz bende pek umut yok gibiydi kalp atışı oldugu için mutluydum ama bi hafta sonra oda durdu mecbur aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. hakkımızda hayırlısı buymuş. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalır doğururuzAmin canım inşallah saglıkla alırsın kucagına. Rabbim bütün isteyenlere versin bu bekleyiş zor
Hayal masal ne durumdasın merak ettim gebelik varmı yenidenbugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. hakkımızda hayırlısı buymuş. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalır doğururuz
Aynı durumdayım Sonuç ne oldu ?merhaba canım banada aynı seyi söylediler kalp atışlarını duydum fakat bebek buyuyor kese az gelişiyor 1 hafta sonra bellki olacak
Banada bebeğin kalp atışları çok iyi demişti ama kesenin küçük olması anormal böyle ilerlemesi zor bekleyip görecez dedi nitekim 1 hafta sonra kalp atışı da durdu malesef 7 haftalıkken. Ama benim rahimde perde olduğundan dolayı kese gelişmemiş küçük kalmış bunuda sonradan öğrendik. sizde öyle bi durum yoktur sorunsuz ilerler İnşallah çok stres yapmayınDoktorum birde kalp atislari cok normal bebegin kendisi de cok saglikli dedi bnm ilk bebegim ve cok korkuyorum malesef
Insallah bizde bekliyoruz caresizce rabbim hayirlisini versin hepimize saglikli bir sekildeBanada bebeğin kalp atışları çok iyi demişti ama kesenin küçük olması anormal böyle ilerlemesi zor bekleyip görecez dedi nitekim 1 hafta sonra kalp atışı da durdu malesef 7 haftalıkken. Ama benim rahimde perde olduğundan dolayı kese gelişmemiş küçük kalmış bunuda sonradan öğrendik. sizde öyle bi durum yoktur sorunsuz ilerler İnşallah çok stres yapmayın
Durumunuz ne oldu düzelme varmıInsallah bizde bekliyoruz caresizce rabbim hayirlisini versin hepimize saglikli bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?