Bebeğimin kesesi çok küçükmüş.Arkadaşlar yardım edin.

Arkadaslar son durumunuz nedir benimde başıma geldi kesem küçükmüş bebeğe göre 7 haftalığım şuanda ama içim cok huzursuz ne olacak bilemiyorum. Bu şekilde olupta gebeliği sağlıklı devam eden varsa yazar mısınız lütfen

bende seninle aynı durumdayım bebeğim keseye göre büyükmüş. doktor takip edeceğiz dedi. sende bi gelişme oldu mu?

Malesef bir hafta önce kürtaj oldum canm bu tür gebeliklerin saglıklı ilerleme şansı cok düşükmüş. Eger devam etse bile saglıksız bi bebek olacaktı kesenin küçük olması hiç normal bi durum degil dedi doktorum. Bununla kendimi avutuyorum saglıksız olacağına Rabbim onu alması daha hayırlı oldu cok üzücü bi durum malesef ama daha beterinden korusun Allah. Tabiki sonraki haftalarda kesenin büyüme şansı da olabilir durumun nedir şuanda hayal masal?

çok geçmiş olsun. seniniçin üzüldüm. senin için hayırlısı olur inşallah.
benim yarın tekrar kontrolüm var. doktor takip edeceğiz dedi. ilk baktığında sanki kese çocuğa göre küçük dedi. suyun az gibime geliyor bolca su iç cuma tekrar bakalım dedi. inşallah bi sıkıntı yoktur.

İnşallah sıkıntı olmaz bende pek umut yok gibiydi kalp atışı oldugu için mutluydum ama bi hafta sonra oda durdu mecbur aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

İnşallah sıkıntı olmaz bende pek umut yok gibiydi kalp atışı oldugu için mutluydum ama bi hafta sonra oda durdu mecbur aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
sizde karın ağrısı veya kanama varmıydı? bende şuan bir mucizeye bekliyor gibiyim. kese neredeyse bebekle aynı boy.

Yok bende ne ağrı ne leke hc bişey yoktu. Banada doktor aynı seyi dedi keseyle bebegin boyu neredeyse aynı ve normalde kesenin bebekten iki üç kat büyük olması gerekir demişti. Seninki kac haftalk suan bide kalp atışı varmı

8+2 bebeğim. kalp atışı var. ama kesenin büyümemesi doktorun pek hoşuna gitmedi. progestronu kesti benden. bebekte bişey varsa düşer yoksa kese büyür dedi. bende bi mucize bekliyorum ibşallah kese büyür diye. bu mubarek günde dilerim Allahımdan benim bebeğim saglıklıdır ve bana tutunur. ve bebek istiyen bütün kadınların bebekleri olur tez zamanda

Amin canım inşallah saglıkla alırsın kucagına. Rabbim bütün isteyenlere versin bu bekleyiş zor
bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. hakkımızda hayırlısı buymuş. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklere hamile kalır doğururuz

saağol canım iyiyim. pozitif düşünce herşeyin ilacıymış bu zorlu süreçte bunu anladım. yeniden hamile kaldım. Dilerim Allahımdan bebeğim sağlıklıdır. ve kucağıma almak nasip olur. sen nasılsın sende durumlar ne

Öyle mi sevindim canm Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Evet aynen olumlu düşünmek kafanın rahat olması herseyden önemli ama ben galiba biraz fazla stres yapıyorum o yuzden olmadığını düşünüyorum. Hep olacak mı tekrardan kalabilecek miyim düşüncesi var kafamda. Hayırlısı Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bütün isteyenlere. Kalp atışı duyuldu mu kaç haftalık

bebeğim şimdi 12 haftalık. çok şükür sağlıklı. lütfen sakin ol. ben herzaman hayırlı zamanda hayırlısı sağlıklısı diye dua ettim. herşeyi akışına bırak bu sıpalar geleceği zamanı bilir. ve unutma bikere hamile kaldıysan yine hamile kalırsın

Bayanlar merhaba ayni durum bendede var kese kucuk bebek buyuk ayrica kese disinda kanamam da var doktor bol istirah hic kalkmican dedi ve bol sivi tuketcen dedi 24 ekim sali gunu kontrolum var ama cok riskli kurtarmaya calisica dedi progestan kullaniyorum kasiklarimdada cok agri var kanamam da kahverengi sekilde busekilde olup duzelen kimse yok mu arastira arastira canim cikti

Doktorum birde kalp atislari cok normal bebegin kendisi de cok saglikli dedi bnm ilk bebegim ve cok korkuyorum malesef

Doktorum birde kalp atislari cok normal bebegin kendisi de cok saglikli dedi bnm ilk bebegim ve cok korkuyorum malesef
Banada bebeğin kalp atışları çok iyi demişti ama kesenin küçük olması anormal böyle ilerlemesi zor bekleyip görecez dedi nitekim 1 hafta sonra kalp atışı da durdu malesef 7 haftalıkken. Ama benim rahimde perde olduğundan dolayı kese gelişmemiş küçük kalmış bunuda sonradan öğrendik. sizde öyle bi durum yoktur sorunsuz ilerler İnşallah çok stres yapmayın

Insallah bizde bekliyoruz caresizce rabbim hayirlisini versin hepimize saglikli bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…