Bebeğimin kesesi çok küçükmüş.Arkadaşlar yardım edin.

nasip böyleymiş hayırlısı ama sen gönlünü ferah tut zaten senin durumun bana göre çok iyi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benim sorunum geçti zaten cok şükür cnm. Amin ins Rabbim sana da en güzel zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin..

Konuya yıllar sonra bakanlar için son durumumu yazayım. 8+5 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağım.
Üzülme canım benim bebegin de kesesi ufaktı saglıksız gebelik dendi keşke ufakken düşseydi dogdu 5 ay yaşadı çok zor dogduktan sonra ölmesi üzülmeyin saglıksız çocukları bünye atıyor

Üzülme canım benim bebegin de kesesi ufaktı saglıksız gebelik dendi keşke ufakken düşseydi dogdu 5 ay yaşadı çok zor dogduktan sonra ölmesi üzülmeyin saglıksız çocukları bünye atıyor
Çok ama çok üzüldüm ya neden öldü yani Hep doğsun da rahat edelim deriz. Fakat doğmayı başarabilmiş bir bebek... sebebi belli miydi?

Merhaba kızlar benim durumum ile ilgili okadar arastırmama ragmen hic bisey bulamadim 23aralik da 175beta hcg ile küçük bir kese gördüğünü söyledi doktorum.29aralik gunu kontrolde aynı keseyi gördüğünü ilk gördüğü gibi küçük oldugunu söyledi.31aralikta tekrar gittim beta hcg 5400 diger tahlillerde gayet normal cikmis.yine küçük kese oylece duruyormuş.dış gebelik olabilir tam tanı koyamıyorum dedi.pazartesiye kadar bekleyelim.kese yine ayni durumdaysa kürtaj ile alalim dedi.benim herhangi agrim.kanamam olmuyor hatta hicbir belirtim de yok diyebilirim.pazartesiye kadar beklerken kanama agri vs olursa hemen bana ulaş dedi çok korkuyorum yaşadığım dışgebelikmi bilen yada bu durumu yaşayan varmı

Kese gorunduyse dis gebelik olmaz diye biliyorum. Kesenin Büyümemesi biraz sıkıntı elbet buyumesi lazim

Şüpheli gebelikmiş. gördüğü şey kese olabilir dedi.dışgebelik te olabilir dedi.olabilir lerle konuşunca başka dktora gittim öncesini de ayrıntılı anlattım.ultrason görüntülerini falan da gösterdim.haftaya göre hersey normal. korkulcak bisey goremedim.10gun sonra gel kalp atışını duyalım dedi ben şimdi hangisine inanayım bilemedim. Beta hcg artmaya devam ettiyse suan 10binin üzerindedir

Diğer doktor keseyi gördüm dedi mi peki

Evet Gördüm dedi normal herşey korkma dedi hatta Alttan muayene etti

Tamam o zaman bol bol dinlen dua et iyi düşün iyi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…