Bebeğimin kesesi çok küçükmüş.Arkadaşlar yardım edin.

Keşke herkes son durumunu yazsaydı yıllar sonra takip edenler konunun devamını merak ediyor.

Aynı sıkıntıyı bende yasadim ama doktorum biraz mükemmelliyetci biri istedigim kadar büyümemiş dedi 2 kez serum verdi kullandim çok şükür geçti sıkıntımız

Aynı sıkıntıyı bende yasadim ama doktorum biraz mükemmelliyetci biri istedigim kadar büyümemiş dedi 2 kez serum verdi kullandim çok şükür geçti sıkıntımız
İki doktora gittim ikisi de serum falan vermediler sadece progestan kullanıyorum. Benim hem suyu az hemde kese küçük bekliyoruz

Sizinde mi kese küçüktü?

Canım benim ilk aylarda küçücük olur zaten.
Düşün ki o bir tane hücreydi.
Sonra çoğalmaya başladı.
Senin dediğine göre ilk ayda elma kadar olsaydı kese 9. Ayda Bi sırt çantası kadar filan olması gerekiyor.
Sakin ol.
Doktorun birşey demediği sürece takılma hiçbir şeye.

Canım ben elma kadar demedim başkasıyla karıştırıyorsun sanırım. Benim ultrason da gördüğüm gerçekten bebek keseyle aynı boyda içine zor sığıyordu şu an kanamam da oldu devam ederse dr arayacağım

Ahh pardon dikkat etmeden yazdım. Konu sahibi sandım sizi. Moralinizi hiç bozmayın. Zamanla toparlar inşallah kese.
Ama kanamanız varsa muhakkak bir doktora gidip durumu anlatın.
Progestana başlatıyorlar kanamayı durdurmak için

Evet içiyorum bir haftadır bakalım

İnternetten üzerinden İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bak istersen belki konuyla ilgili birşey vardır çok faydalı kürleri var denedigim için tavsiye ederim bazı sikintilarima iyi gelmisti

İnternetten üzerinden İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bak istersen belki konuyla ilgili birşey vardır çok faydalı kürleri var denedigim için tavsiye ederim bazı sikintilarima iyi gelmisti
Teşekkür ederim bakacağım

Sizde hiç lekelenme kanama falan oldumu? Benim şimdi yine ufak kanamam oldu
Yok cnm cok sukur olmadi. Dedim ya benim doktorum biraz temkinli biri belki de normal büyümüştür ona az gelmiştir ama bence mutlaka iyi bi doktora gitmelisin

Konuya yıllar sonra bakanlar için son durumumu yazayım. 8+5 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…