- Konu Sahibi yasenyasar
-
İki doktora gittim ikisi de serum falan vermediler sadece progestan kullanıyorum. Benim hem suyu az hemde kese küçük bekliyoruzAynı sıkıntıyı bende yasadim ama doktorum biraz mükemmelliyetci biri istedigim kadar büyümemiş dedi 2 kez serum verdi kullandim çok şükür geçti sıkıntımız
Kqc haftalık bebeğin?İki doktora gittim ikisi de serum falan vermediler sadece progestan kullanıyorum. Benim hem suyu az hemde kese küçük bekliyoruz
8 hafta canım hatta seninle aynı hemen hemenKqc haftalık bebeğin?
Ama bebeğin suyu daha yeni olusmaya başlar.. Bence iyi bi doktora git benim doktorum doçent. Bursadaysan yazabilirim ismini8 hafta canım hatta seninle aynı hemen hemen
Öyle mi diyorsunuzinşallah.Sağolasın moralim biraz yerine geldi.
Sizinde mi kese küçüktü?Canım ben 4 aylık hamileyim. Kese daha yeni irice elma boyunu geçti. Daha dur 1 aylık hamilesin.
Sizde hiç lekelenme kanama falan oldumu? Benim şimdi yine ufak kanamam olduAma bebeğin suyu daha yeni olusmaya başlar.. Bence iyi bi doktora git benim doktorum doçent. Bursadaysan yazabilirim ismini
Sizinde mi kese küçüktü?
Canım ben elma kadar demedim başkasıyla karıştırıyorsun sanırım. Benim ultrason da gördüğüm gerçekten bebek keseyle aynı boyda içine zor sığıyordu şu an kanamam da oldu devam ederse dr arayacağımCanım benim ilk aylarda küçücük olur zaten.
Düşün ki o bir tane hücreydi.
Sonra çoğalmaya başladı.
Senin dediğine göre ilk ayda elma kadar olsaydı kese 9. Ayda Bi sırt çantası kadar filan olması gerekiyor.
Sakin ol.
Doktorun birşey demediği sürece takılma hiçbir şeye.
Canım ben elma kadar demedim başkasıyla karıştırıyorsun sanırım. Benim ultrason da gördüğüm gerçekten bebek keseyle aynı boyda içine zor sığıyordu şu an kanamam da oldu devam ederse dr arayacağım
Evet içiyorum bir haftadır bakalımAhh pardon dikkat etmeden yazdım. Konu sahibi sandım sizi. Moralinizi hiç bozmayın. Zamanla toparlar inşallah kese.
Ama kanamanız varsa muhakkak bir doktora gidip durumu anlatın.
Progestana başlatıyorlar kanamayı durdurmak için
İnternetten üzerinden İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bak istersen belki konuyla ilgili birşey vardır çok faydalı kürleri var denedigim için tavsiye ederim bazı sikintilarima iyi gelmistikızlar merhaba kafayı yemek üzeyim uzun bekleyiş sonucu hamile olduğumu öğrendim şuan 7+1 günlük hamileyim kalp atışlarını falan dinledik bebeğin bundan 10 gün önce gittiğimde bebeğin kesesi 7mm idi 10 gün gün sonra tekrar çağırdı ve gttiğimde 11.4 mm olmuş kese ama doktor sorun olduğunu bebeğin büyük kesenin küçük olduğunu böle devam ederse bebek keseye sığmaz ve düşük olur dedi . çok moralim bouk günlerdir ağlıyorum pazartesi günü başka bir doktora daha gidicem dua edin lütfen bebeğim normale dönsün su içmek iyi diye duyduğumdan günde 2 lt su içiyorum inşşşş düzelicek allahım benden almasın bebeğimi .... bu konuda fikri olan varsa bana yardımcı olsun lütfenn ....
Teşekkür ederim bakacağımİnternetten üzerinden İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bak istersen belki konuyla ilgili birşey vardır çok faydalı kürleri var denedigim için tavsiye ederim bazı sikintilarima iyi gelmisti
bak inşallah derdi veren Allah dermaninida verirTeşekkür ederim bakacağım
Yok cnm cok sukur olmadi. Dedim ya benim doktorum biraz temkinli biri belki de normal büyümüştür ona az gelmiştir ama bence mutlaka iyi bi doktora gitmelisinSizde hiç lekelenme kanama falan oldumu? Benim şimdi yine ufak kanamam oldu
Çok üzüldüm cnmKonuya yıllar sonra bakanlar için son durumumu yazayım. 8+5 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?