Bebeğimin kesesi gelişmiyor

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
53
38
Merhabalar arkadaşlar 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördük ama 1 hafta küçük görünüyor geç döllenme olabilir dedi'o günün akşamı azda olsa kanamam oldu tekrar gittim kese bozulmamış yerleşme kanaması olabilir sesi iğne yaptılar progestan verdiler kanama kesilir gibi oldu ama kahverengi lekeye dönüştü'Ayrıca sanki göğüslerimdeki o hassasiyeti gitti.Bugün yine gittim başka bi doktora ilk ultrason kağıdıma bakıp kesen gelişmemiş dedi'10 gün Sonra gel dedi 10 gün nasıl beklerim bu belirsizlikle bilmiyorum akşam üstü başka bi doktora gittim oda haftana göre kesen çok küçük Pazartesi'ye kadar bekleyelim hala kalp atımı olmazsa almamız gerekiyor dedi.Neden böyle oldu bilmiyorum Pazartesi'de tatile gidecektik sizce pazartesi hemen küretaj yapar mı ? Kafam çok karıştı çok üzgünüm nasıl bekleyeceğim bilmiyorum Perşembe başka bi doktora daha gitsem mi acaba. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı

İnsallah bebeğin tutunur canim bence acele etme ve doktorun dediği gibi beklemelisin . 6 haftalık ken karnından mi bakti kese göründü yoksa vajinal mi ve beta değerin nedir cunku ayni bende 6 haftanın içindeyim

İnşallah Canım Sağol 5 haftalıkken üstten bakıp keseyi görmüştü ama kanamadan sonra alttan baktı kese iyi görünüyor kanaman gözükmüyor içerde dedi.Sonra gittiğim bütün doktorlar alttan baktılar herhalde kanamam oldu dediğim için.Beta değerime çok Yeniyken bakıldı 2 günde epey yükselmişti doktor çok iyi demişti Sonra bi daha bakılmadı.Valla beklemek çok zor.Sende kucağına alırsın inşallah bebeğini
İnsallah bebeğin tutunur canim bence acele etme ve doktorun dediği gibi beklemelisin . 6 haftalık ken karnından mi bakti kese göründü yoksa vajinal mi ve beta değerin nedir cunku ayni bende 6 haftanın

Canım hakkında hayırlısı inşallah en son gittiğin doktora güveniyorsan ona bi kaç gün sonra yine git baksınlar kesede gelişme var mı kesede gelişme varsada sonraki kontrolde kalp atışına bakarlar . Benim beta hcg değerimde düşüklük oldu ölü gebelik dedi tarihine göre kese küçük filan dedi ama almamız lazım ama bebeğe bir şans verelim dedi 3 gün sonra gel dedi bebekte ufakta olsa büyüme varsa pardon kesede almıcam ve 3 gün sonra gittim kese büyümüştü sonraki gittiğimde de çok şükür kalp atışını duymuştuk . Yani kısacası değerim düşmesi laboratuvar hatası dedi bu çıkıyor sonuç dedi . Belki sende böyle bi durum vardır . Tek doktora gidip takibe alması lazım .Allah hakkımızda hepimizin hayırlısı versin inşallah

Amin Canım inşallah. Benim beta ya bakan olmadı 3 doktora gidiyorum üçüde alttan ultrason yapıyor Perşembe yine gidecem daha fazla beklemeyemem belirsizlik çok zor.Senin adına çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah.Belki benimde durumum senin gibidir öyle Umud ediyorum yazdığın için teşekkür ederim içime bi rahatlık geldi

Aminnnn İnşallah canım hakkımızda hayırlısı Benimde beta da düşüklük olunca başka doktora gittim oda yapmadı bir daha beta zaten hep alttan baktılar banada biraz büyüyen kadar inşallah sonuç iyi olur hayırlısı olur senin için belirsizlik çok kötü bir şey zor Allah büyük ama umudunu yitirme

Amin Canım.Allahtan herşey.Sen mi istedin beta doktor mu yaptı bide ne zaman yaptı kaç haftalıkken benim sadece ilk öğrendiğimde yapıldı.Bide şu göğüslerimin acısı şişliği geçti ona kafam bozuluyor

Doktor değiştirme.. İlki takip ediyor, biliyor. Yeni doktor geç döllenme dememiş, gelişmemiş demiş. Gelişimi 1 hafta geri, biliyorsun zaten. Biri bardağın dolusunu görmüş, biri boş tarafını.

Doktor değiştirme.. İlki takip ediyor, biliyor. Yeni doktor geç döllenme dememiş, gelişmemiş demiş. Gelişimi 1 hafta geri, biliyorsun zaten. Biri bardağın dolusunu görmüş, biri boş tarafını.
Haklısın ama doktora güvenmemek gibi bi huyum çıktı çok saçma biliyorum ama acaba o dikkat etmedi diye düşünüp başkasına gidiyorum evet biri hiç umutlu konuşmadı alırım dedi Pazartesi'ye kadar bekleyelim dedi geçtiğimiz pazartesi demişti Allah nasip ederde bize bağışlar inşallah

6 haftalık diyorsun, geç yumurtlama ise 5 haftalık. Bence ilk doktoru dinle. 10 gün sabredip dua edeceksin. Nasipse gelir, değilse elden ne gelir..

6 haftalık diyorsun, geç yumurtlama ise 5 haftalık. Bence ilk doktoru dinle. 10 gün sabredip dua edeceksin. Nasipse gelir, değilse elden ne gelir..
Doğru söylüyorsun Allah'ın taktiri bekliyorum umudumu yitirmedim daha hayırlısı olur inşallah.Hemşire misiniz ?

sabrdip bekleyin dr dr gezmenize gerek yok
saglikli bir bebekse yasayacakdr Alalh gonlunuze gore versin

sabrdip bekleyin dr dr gezmenize gerek yok
saglikli bir bebekse yasayacakdr Alalh gonlunuze gore versin
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Hepimizin gönlüne göre versin rabbim.Çok zor aklım hep onda ama mecbur beklemeliyim Yarın ilk gittiğim dr gideceğim inşallah hayırlı haberler verir.

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Hepimizin gönlüne göre versin rabbim.Çok zor aklım hep onda ama mecbur beklemeliyim Yarın ilk gittiğim dr gideceğim inşallah hayırlı haberler verir.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. ben de aynı şeyleri yaşadım beklemek çok zor 8,5 haftaya kadar bekledim bi kaç doktora gittim belki başka birşey diyen olur diye... 5 haftalıkken kese göründü sonra 6,5 haftalıkta kaldı lekelenmem başladı kalp atışı alınmadı. kesenin içinde cenin de vardı ama gelişim olmadı...nasip şimdi tekrar istiyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin...kandiliniz mübarek olsun...

Seninde Kandil'in mübarek olsun Canım.Çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın bu defa kucağına alırsın.Çok zor Allah yardım etsin bizim durumumuzda olan her anneye.Benim cenin hiç görünmedi yarın 6 hafta 3 günlük olacak tıbben 6 hafta 4 günlükken kalp atımı alınmalı diyor doktorlar en fazla 7 haftalıkken.Yarın sabah giderim bakalım ne diyecekler Hayırlısı artık.

Bu lekelenmelerden sonra zaten benim göğüslerimin şişliği felan indi yerleşme kanaması diyorlar ama binde bir denk geliyor bence kanama olduğunda bilki bi sorun var

adet gününe göre 8 haftaya kadar bekle kalp atışını bence.. bir arkadaşımın geç duyuldu...8 haftalık olması gereken 6 haftada kalırsa sıkıntı 3-4 gün fark geç döllenme olabiliyor. Hayırlısı inşallah kalp atışını duyarsın

İnşallah Canım beklerim tabi hangi gün hamile kaldığımı biliyorum aslında 9 Nisa'nda korunmamıştık sadece 28 martta son adet tarihim.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Belki büyümüştür bugün kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…