Bebeğimin kesesi gelişmiyor

inşallah canım ne gelirse Allahtan... Allah isteyen herkese versin

Bendede ayni durum var kese kucuk dedi normalde bebek bile gorunmesi gerekirken kucucuk kese dedi tam 6 haftalik oldum gec dollenmedir belki dedi moralim cok bozuk adetleri duzenli olan birinde gec dollenme olabilir boyle bise yasayan varmi

Bendede ayni durum var kese kucuk dedi normalde bebek bile gorunmesi gerekirken kucucuk kese dedi tam 6 haftalik oldum gec dollenmedir belki dedi moralim cok bozuk adetleri duzenli olan birinde gec dollenme olabilir boyle bise yasayan varmi
Benimde adetim çok düzenli günü güne olurdum.Bende 1 haftadır moralsizim hep bi belirsizlik sevinemedim bile Tekrar ne zaman gideceksin peki ? Valla ben yarın sabah gideceğim meraktan ölecem'sende de leke oldu mu ? Allah yardımcımız olsun

Ben kendim beta verdim ilk sonucmla gittim gebelik görünüyor 2 gün sonra bir daha ver dedi öylelikler verdim o değer düşük çıktı sonrada hep ultutosanla baktı . Hayırlısı canım hakkında inşallah

Kızlar bende çok düzenli adet olan bir kadınım hatta saati saatine olurum çok şükür . İlk bebeğim geç döllenme adeti bi hafta geçti ne kese vardı ne bebek. Sadece rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Sonra kan verdim aynı gün 1500 lerde çıktı beta. Bu Arada adet günümde 11 çıkmıştı. Bana bi hafta sonra gel dedi. Net hatırlayamıyorum kızım şuan iki yaşında ya bi hafta ya daha fazla sonra gidip kesemi ve bebeğimi gördüm

Bizimde görmemiş lazım artık İnşallah hayırlı haber alırız.Sabah muayene olacam bakalım ne diyecek dr.Rabbim hayırlısını versin hepimize

Kızlar şimdi çıktım doktordan çok şükür kendini gösterdi artık kesenin içi dolu :) Ama çok küçük dedi haftaya kalp atımı için tekrar gel dedi kalp atımını görmeden sağlıklı gebelik diyemiyoruz dedi.

canim.dun eczacimiz beni sıkı sıkı uyardi. sakin hocam kalp atımı duyulmuyo diye erkenden kurtaji dusunme. 8 .haftaya kadar bekle. ozellikle erkek.bebeklerin kalp atimi gec duyuluyo. 8 .haftaya kadar bekle.egwr kalp.atimi duyulmazsa kurtaj olursun erkenden kendini kurtaj yaptirma dedi.

Doğru valla dr biri çok meraklıydı almaya bak bugün göründü haftaya da inşallah kalbini duyarız.Her doktora güven olmuyor başka dr fikir almak lazım.Sağol Canım yazdığın için

Çok sevindim Rabbim sagsaglim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşaAllah.

Doğru valla dr biri çok meraklıydı almaya bak bugün göründü haftaya da inşallah kalbini duyarız.Her doktora güven olmuyor başka dr fikir almak lazım.Sağol Canım yazdığın için
çok sevindim görünmesine cnm :) hayırlı olsun kalp atışını da duyarsın inşallah biran önce

Kalp atımlarını Duyamadık maalesef kaybettim bebeği 8.haftada olmama rağmen çok küçüktü.Çok üzgünüm Birazdan alacaklar bekliyorum.Allahım en kısa zamanda yine nasip etsin inşallah dua edin bana

Kalp atımlarını Duyamadık maalesef kaybettim bebeği 8.haftada olmama rağmen çok küçüktü.Çok üzgünüm Birazdan alacaklar bekliyorum.Allahım en kısa zamanda yine nasip etsin inşallah dua edin bana
Çok geçmiş olsun canım yazını okudum ve yaşadıklarım aklıma geldi inş sağlıklı şekilde bir daha olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…