bebeğimin kilosu haftasına göre az :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi eos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3 olsa bile yeter. Doğum kilosu genelde ultrasonda çıkandan daha az oluyor.
Darısı başına canım, faydası oluyor demekki yediklerimizin.

Benim gittiğim hastanede nst cihazını ve yatağı camın önüne koymuşlar, içeri bi güzel güneş giriyor, bu kış gününde sıcacık, pırıl pırıl. Bebek hareket ettiğinde butona basmak zorunda olmasam inan her seferinde huzurla uyuyacağım :)) Nst leri iple çeker oldum :))

dun bende girdim :) bizimki sevmiyor nstyi hiç ebede senide birisi dinlese sende sevmessin diyor :) haklı sanırım gayet iyiydi kalbi ama bnm sancım korkuyorum 37. haftada doğurcm diye. bazen dayanamıyorum hadi kızım doğ diyorum

Sorma bende merak ve sabırsızlıktan doğmasını istiyorum :) Ama sonra kızıyorum kendime, kalabildiği kadar kalsın çocuk, ne güzel besleniyor, dış etkenlerden korunuyor en güzel şekilde diye :)

Sancıların mı var?

bebeğim bgn itibari ile 35+5 ama kilosu 2,250 doktor az dedi gelişim geriliği yok sağlığı çok yerinde ama biraz zayıf. son ayında kilo alması için ne yapmam lasım yardımcı olursanız sevinirim tşkler
bence hiç üzülme çünkü son haftalar önemli kilo alımı için günde en az 2 bardak süt iç kaşar peyniri ve muz ye. bunlar çok kilo aldırıyor.. bende senin gibi üzülmüştüm az kilo alıyor diyo bu dediklerimi yedim. son kontrollerde dr bu bebek iri dedi. ben de bu yediklerimi kısıtladım yoksa daha kilo alacaktı ben normal doğum istediğim için kısıtladım...hayırlı ve kolay doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…