Bebegimin kilosu

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ne kadar doğru bilemem ama bulguru duymuştum
canınız istemesin 2 gebeliğimde de bol bol kısır yemiştim sevdiğimden de zaten
ikisi de maşallah doğdu :)

bu arada o kadar takmayın kafanıza
küçük doğar sütünüz bir yarar topaç olur :)

Protein agirli beslenmek kilo aldirir. Yagli sutte kilo aldirir. Bana dr dedigi kiloyla bebegin dogum kilosu ayni. Cihaz onemli olcumler dogruysa cok yakin cikiyor

Kaç kg bebeğiniz? Allah sağlıkla sıhhatle bir avazda kurtarsın inşallah.
Bir tane avokado, bir bardak süt, 7-8 adet kuru üzüm, 3-4 adet ceviz ve 1-2 kaşık balı (ya da pekmez) rondoda çekip için.
Vitamin takviyesi alıyorsanız aksatmayın. Çok güzel olacak her şey, merak etmeyin. Bebeğin 2.5 kg ile 4 kg doğması arasında tıbben hiçbir fark yok.

2200 kilosu..Babası da bende zayıfım biraz genetik ama erken doğma gibi bir durum söz konusu olduğu için biraz alsın istiyorum en azından. .sağolun bunu deneyeceğim

Süte çok ağırlık verdim inşallah faydasını görürüm
İnsallah cnm . Dusuk te dogsa bir iki ayda ayni kiloya yaklasiyor diger aydaki bebekle. Tanidigim cok var oyle. Nasil bir mucize bilmem ama yakaliyor kilo olarak diger bebekleri. Saglikli olsun beslenmene devam et. Kuruyemis arkadasin dedigi ceviz findik kuru uzum pekmezle karistir ye .

Sizin haftanizda doğum yapmıştım 2500 dü doğduğunda bebeğim..
Ölcümlerde yanılma olabiliyor,sağlıkla gelsin inşallah..
Protein ağırlıklı beslenmeye bakın.

2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Cnm içini ferah tut.34+3 te açılmam vardı kilosu 2,150 dendi,bir gün sonra açılma devam edince sezeryanla doğum yaptım ve kilosu 2,680 idi. Ultrasonda daha düşük genelde.Benim haftama göre iyiymiş ama ilk oğlum gününde; 4 kilo doğdu sanırım bünyeden de kaynaklı!Gününde doğan bebekten daha çabuk gelişim gösteriyorlar stres yapma....

Umarim öyle olur hamilelik zor bir süreç bir de olumsuz şeyler insanı etkiliyor. .normal de hiç takılmazdim bunlara hatta kizardim kilolu olsun illa diyene ama,erken doğum ve zayıf denince de insan takiyor haliyle

Ben her sabah organik keciboynuzu pekmezi yerdim bi kaşık

benim bebeğime de dr zayıf demişti. ben muz, kaşar peyniri, yumurta, et gibi gıdaları fazlaca tükettim. sanırım 37 de falan 2 kilo demişti. 38. hafta da 2.600 oldu oğlum. doğduğunda da 3.320 gramdı. inş sağlıkla ve vakitlice kucağına almak nasip olur.

Anladim..Bende evde yatıyorum bakalım,sancılarım var 1 hafta daha beklese iyi olur diyor doktorum ama artık Hayirlisi

İnşallah canım bende yumurta falan yiyorum.normal de de dikkat etmeye çalışıyordum ama öğünlerin arasını aciyordum biraz..acikmadigim için acikmayi bekliyordum şimdi öyle yapmıyorum muayne de belli olacak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…