- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi nicksiz123
-
canım merak etme küçük doğan bebekler daha kolay toparlıyor benim oğlum 37+2 de 2070 olarak doğdu ..ağır preklempsi vakası vardı bende canımızı zor kurtardık ..şimdi 9 yaşında gayet sağlıklı kilosu boyu yerinde ve çok zeki bir çocuk ..önemli olan sağlıklı olması merak etme büyütürüsün sen sütünle inşallah2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Arkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu
Arkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu
Doktorumun önerdikleri, yumurta mutlaka bir tane, et, ceviz, süt, kaşar peyniri, badem. Makarna ve pilav sırf size kilo yapar bebeğe hiç yararı yok demişti. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Üzmeyin kendinizi.
zaten su an cıkan kılo da dogmayacak buyuk ıhtımalaltında dogacak ama ustunde doganlar da var...Arkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?