Bebegimin kilosu

Kızlar çok sağolun tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin..dikkat edeceğim. Umarim faydasını gorurum Allah herkesin yavrusuna sağlık huzur versin

Valla ben etçilim
Bol bol tukettim. 3 kilo ancak doğar dedi doktorum. 3.600 52 cm doğdu.
Ha sonra özüne döndü tabi çocuğum. Ya anası gibi citlenbik oldu :)

Benimde 35+0 da 2200 dogdu bebegim, usg de 2250 gorunuyordu, bende toplam 6 kg almistim bebegimde zayifti suan 18 aylik hala zayiff, saglikli olsunda zayif olsun ama tabi basta zor kucuk bebek

Canm allah bebeğine saglik versin onemli olan o. her zaman doktorların ölçtü gibi cikmiyor. Ben peyniri ve yumurtayi cok tuketiyorum. Ozellikle peyniri kalip kalıp yiyorum nerdeyse. Bebegin kilosu onden gidiyor diyor doktor. Ben buna bağlıyorum. Birde anne baba nasil dogduysa bebek de onlarin kilolarinin ortalaması doguyormus genelde. Sizle esiniz nasil dogmussunuz

2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Canım ben 35+6 haftamda doğum yaptım doktorum 2200 demişti ama doğduğunda 2450 olarak doğdu...
Canım dinlen ve muz ye güzel kilo aldırıyor...
Oğlum şuan 16 aylık çok şükür bir problemimiz yok.

Evet canım içebildiğin kadar iç özellikle gece içip yat uyu ben çok süt içtim hamileyken soğuk içtim mide yanmasınıda alıyordu.3.850 doğdu oğlum 38. Haftada

Canim ben 3500 esim 4100 doğmuş.suan esim zayıf bende zayıfım..ama dedigim gibi doğum kilomuz iyi..inşallah benim bebisim de alır birazcık daha ..aslında gününü beklerse alır diyor doktor da gününü beklemezse diye tedirginim

Anladim canim. Hic tedirgin olma icini rahat tut. Cok ayakta durmamaya calis. Bu arada peyniri ve yumurtayi bol tuket derim

Evet canım içebildiğin kadar iç özellikle gece içip yat uyu ben çok süt içtim hamileyken soğuk içtim mide yanmasınıda alıyordu.3.850 doğdu oğlum 38. Haftada
Bunu duyduğuma cok sevindim..kaşar yiorum muz açıkçası yemek bana çok zahmetli geliyor bir de tiksindim muzdan.o yüzden süt en rahat icebildigim şey suan 10 bardak da olsa icebilirim açıkçası..ama tabi o kadar abartmiyorum şimdilik 3 4 bardak içiyorum bakalım ulturosan da belli olacak

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ve sağlıkla büyütürsünüz. Sanırım haftaniz çok çok erken değil. Önemli olan kilosu değil, haftalık gelişimi. Hatta kilolu bebek zor doğar derler, inşallah sizinki kolaycacik olur :) 33 yasinda abim var, 2800 kg, 48 cm dogmus, şimdi 187 boyunda 85 kilo bi dev :)

2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu..
46 cm doğdu aniden suyum geldi vs. Ama oğlum çok çabuk toparladı hamd olsun sağlık sorunu yaşamadık su an 6,5 aylık sayılırız iyiyiz Allah'a sonsuz hamd olsun..
Doğunca lütfen emzirmek için savaş ben 19. Günün sonunda alıştırabildim bu sayede 6 aydır rahatım emzirip yaşantıma devam ediyorum bu çok önemli..
Sen beslenmene dikkat et için ferah olsun az kilolu olabilir ama hafta olarak çok iyisin gelişimi organları emme refleksi iyi gelişmiştir..
Sen içini ferah tut rahatla son hazırlıklarını tamamla..
Güzel bir Doğum dilerim..

Anne adayları Allah aşkına şaşırıp süte saldıramayın günlük 1-2 bardak yeterli şayet yoğurt ayran peynir yemeniz normal ise..
Aksi takdirde kalsiyum böbreklerinizi mahveder lütfen dikkatli olun şayet yakın bi doktorumun önerisi..

Banada kuzenim söylemişti.Hatta bebeğim hep iki hafta önden gidiyordu.Doktorum kesin şeker var iri bebek diyip durdu boşu boşuna şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı.4 kilonun üstünde çıkıyordu ultrasonda 3.850 doğdu.1litre sütü iki günde içiyodum.Dene bak gerçekten o hafta nasıl kilo alıcak

Benimde erken doğum riskim vardı. Bu yüzden dıktorum bebeğe kilo aldıralım küvöze girmesin diyordu. Bana önerisi protein ağırlıklı beslenmemdi. Günde bir litre süt içiyordum. Hergün et tavuk peynir o yönde ağırlıkla besleniyordum. Sütün faydası olur mutlaka

Benim ufakligin da kilo alimi yavaslamisti bir ara, doktor bana yiyebilirsen haftada bir gun dalak bir gun ciger ye demisti. 2 hafta geriden gelen kilosu haftasini yakalamisti ama gercekten dalak cigerler mi alakali tesaduf mu bilemiyorum..

NOT: Bir daha omrum boyunca dalak yiyebilecegimi sanmiyorum :)

Ben hamileligimde cok istahsizdim. Dusunun yani 45 kiloyla hamile kaldim dogurduktan 3 gun sonra 43 civariydim. Bebegim cok sukur 3 kg dogdu. Bunun sebebi hamurisi seker pirinc vs kestim. Etli sulu yemek yedim, bol bol kuruyemis tukettim. Yemekleri ekmeksiz yiyince hic vucuduma almadim ne var ne yok bebegime gitmis.

Muz ve ceviz diyorlardi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…