- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Canım ben 35+6 haftamda doğum yaptım doktorum 2200 demişti ama doğduğunda 2450 olarak doğdu...2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Evet canım içebildiğin kadar iç özellikle gece içip yat uyu ben çok süt içtim hamileyken soğuk içtim mide yanmasınıda alıyordu.3.850 doğdu oğlum 38. HaftadaArkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu
Canim ben 3500 esim 4100 doğmuş.suan esim zayıf bende zayıfım..ama dedigim gibi doğum kilomuz iyi..inşallah benim bebisim de alır birazcık daha ..aslında gününü beklerse alır diyor doktor da gününü beklemezse diye tedirginimCanm allah bebeğine saglik versin onemli olan o. her zaman doktorların ölçtü gibi cikmiyor. Ben peyniri ve yumurtayi cok tuketiyorum. Ozellikle peyniri kalip kalıp yiyorum nerdeyse. Bebegin kilosu onden gidiyor diyor doktor. Ben buna bağlıyorum. Birde anne baba nasil dogduysa bebek de onlarin kilolarinin ortalaması doguyormus genelde. Sizle esiniz nasil dogmussunuz
Canim ben 3500 esim 4100 doğmuş.suan esim zayıf bende zayıfım..ama dedigim gibi doğum kilomuz iyi..inşallah benim bebisim de alır birazcık daha ..aslında gününü beklerse alır diyor doktor da gününü beklemezse diye tedirginim
Bunu duyduğuma cok sevindim..kaşar yiorum muz açıkçası yemek bana çok zahmetli geliyor bir de tiksindim muzdan.o yüzden süt en rahat icebildigim şey suan 10 bardak da olsa icebilirim açıkçası..ama tabi o kadar abartmiyorum şimdilik 3 4 bardak içiyorum bakalım ulturosan da belli olacakEvet canım içebildiğin kadar iç özellikle gece içip yat uyu ben çok süt içtim hamileyken soğuk içtim mide yanmasınıda alıyordu.3.850 doğdu oğlum 38. Haftada
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu..2200 gram suan..boyu normal ama kilo olarak az..belki haftasını doldursa kilosunu yakalar ama suan farklı bir durum olduğu için tedirginim
Banada kuzenim söylemişti.Hatta bebeğim hep iki hafta önden gidiyordu.Doktorum kesin şeker var iri bebek diyip durdu boşu boşuna şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı.4 kilonun üstünde çıkıyordu ultrasonda 3.850 doğdu.1litre sütü iki günde içiyodum.Dene bak gerçekten o hafta nasıl kilo alıcakBunu duyduğuma cok sevindim..kaşar yiorum muz açıkçası yemek bana çok zahmetli geliyor bir de tiksindim muzdan.o yüzden süt en rahat icebildigim şey suan 10 bardak da olsa icebilirim açıkçası..ama tabi o kadar abartmiyorum şimdilik 3 4 bardak içiyorum bakalım ulturosan da belli olacak
Dövme ne ola kiBana da dediler dövme ye kilolu olsun çocuk. Ben yemedim kilosu iyiydi ama aklında olsun. Dövme, muz, süt bulgur gibi şeyler kilo aldırır
Muz ve ceviz diyorlardi bilemiyorumArkadaslar 36+3 günlük gebeyim açılmam ve sancim var.doğabilir bebisim bu aralar.ama kilosu çok az,sınır da ..çok kilolu olsn etsin demiyorum ama en azından sınırı geçsin istiyorum.günde 3 4 bardak süt içmeye başladım,başka ne yiyebilirim. .birde sütün etkisi olur mu deneyip etkisini gören oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?