- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Ben kolumun orasından tutmam ki genelde koltuk altından alırım ısırma izi olabilir miYa sanki bu sıkılma izine benzemiyor. Hamı yara olmuşta geçmiş izi kalmış gibi duruyor ama bir gün önce yoktu diyorsunuz. Kim kolunu sıkmış olabilir ki. Belki yanlışlıkla tutarken filan siz yapmışsınızdır teni çok hassas daha hemen iz yapmıştır
Ben kolumun orasından tutmam ki genelde koltuk altından alırım ısırma izi olabilir mi
Isırma izine benzettim kuzum ya kiyamam...Ben kolumun orasından tutmam ki genelde koltuk altından alırım ısırma izi olabilir mi
Dün 1 saat yoktum onda da uyumuş hep kv öyle söyledi abisi yanına girmemiş ama akşam pek bakamadım mutfaktaydım o ara mı yaptı birşey bilmiyorumIssırmış galiba abisi diş izi var
Abi değilse kv ıssırmış söylemeye çekinmiş olabilirDün 1 saat yoktum onda da uyumuş hep kv öyle söyledi abisi yanına girmemiş ama akşam pek bakamadım mutfaktaydım o ara mı yaptı birşey bilmiyorum
Gerçekten mi ? Oğlum da gizli kıskançlık var pek belli etmiyor ama ben anlıyorum dikkat de ediyorum ama dün misafir vardı odasına girip yapmış olabilir offIsırma izine benzettim kuzum ya kiyamam...
Kıskanan kardeş varsa dikkatli olun.
Pek ihtimal vermiyorum öperken bile dayanamadım öptüm diye söyler bana bilemedimAbi değilse kv ıssırmış söylemeyecek çekinmiş olabilir
Pek ihtimal vermiyorum öperken bile dayanamadım öptüm diye söyler bana bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?