Bebeğimin kolu :(

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar çok kötüyüm.
Bugün bebeğimin üzerini değiştirirken kolunda bu morluğu fark ettim
1 gün önce banyo yaptırdığımda yoktu.
Nasıl olmuş olabilir bilmiyorum
Aklıma tek ihtimal geliyor o da oğlumun kolunu bilinçsiz bir şekilde sıkmış olacağı. Ama gözümle de görmedim siz ne düşünüyorsunuz

Ya sanki bu sıkılma izine benzemiyor. Hamı yara olmuşta geçmiş izi kalmış gibi duruyor ama bir gün önce yoktu diyorsunuz. Kim kolunu sıkmış olabilir ki. Belki yanlışlıkla tutarken filan siz yapmışsınızdır teni çok hassas daha hemen iz yapmıştır

Ben kolumun orasından tutmam ki genelde koltuk altından alırım ısırma izi olabilir mi

Benim bebeğim bazen elinin üstünü emiyor uykusunda minik morartı oluyor , emekliyor mu belki çarpmıştır.

Gözünüzün önünden ayırdınız mı bebeğinizi bu süre zarfında? Başka biri ilgilendiyse ona bir sorun isterseniz. Morluk çizgisi düz duruyor. Koluna bişey düşmüşte olabilir belki kumanda fln

Dün kv 1 saatliğine ilgilendi ona sordum birşey olmadı diyor
Bebeğim 2 aylık kolu hep kapalı emmiş olamaz ne olduğunu bir bilsem içim rahatlıcak belirsiz olması korkuttu

Isırma izine benzettim kuzum ya kiyamam...
Kıskanan kardeş varsa dikkatli olun.
Gerçekten mi ? Oğlum da gizli kıskançlık var pek belli etmiyor ama ben anlıyorum dikkat de ediyorum ama dün misafir vardı odasına girip yapmış olabilir off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…