- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi Amazing family
-
4 yaşında bende onun yaptığını düşünüyorum açıkçası çok saolunAbi kaç yaşında ? Çocuklar kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyorlar. Oğlum daha 1 yaş civarındayken bayramda teyzeme kuzenimle mutfakta yardım edelim dedik. Onun kızı 5 yaşında filandı oğlumla odada kaldılar. Bir ağlama sesine koştuk benim oğlan yerde ağlıyor. Ne oldu dedik ? Kendi düştü little teyze dedi.... Şu an 9 yaşında geçenlerde itiraf etti hani bir gün senin oğlun ağlamıştı ya ben onu çok kıskanıp vurdum o da düşüp ağladı dediDaha dikkatli olun , geçmiş olsun.
Geçmiş olsunBilmiyorum kimseyi suçlamak da istemem sordum birşey olmadı benim yanımda dedi ama birşey olmuş işte ve ben fark etmemişim
Çok saolunGeçmiş olsun
Bende bunu düşünüyordum sorsam garip olur mu diye o zmn hemen doktorumuza sorayım benEğer bir şey olmamışsa doktora sorardım çünkü bebeklerde ansızın beliren morarmalar çok tehlikeli. Bence hiç vakit kaybetmeyin derim. 2 aylık bebek kendi kendine bunu da yapamaz zaten.
Lütfen buraya da yazın. Çok geçmiş olsun.Bende bunu düşünüyordum sorsam garip olur mu diye o zmn hemen doktorumuza sorayım ben
Abisi yapmistir benim oglumada kizim neler neler yapmisti cok kiskancti her firsatta bi yerine bise yapiyordu gozunuzun onunden ayirmayin abisinin yaninda cok sevmeyin sukur o sureci sabirla atlattim simdi hic kiyamaz kardesineDün 1 saat yoktum onda da uyumuş hep kv öyle söyledi abisi yanına girmemiş ama akşam pek bakamadım mutfaktaydım o ara mı yaptı birşey bilmiyorum
bir yere vurmusturKızlar çok kötüyüm.
Bugün bebeğimin üzerini değiştirirken kolunda bu morluğu fark ettim
1 gün önce banyo yaptırdığımda yoktu.
Nasıl olmuş olabilir bilmiyorum
Aklıma tek ihtimal geliyor o da oğlumun kolunu bilinçsiz bir şekilde sıkmış olacağı. Ama gözümle de görmedim siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?