Bebeğimin norolojik sorunu çıktı.

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
İyi geceler nasıl başlarım bilmiyorum içim koz içim ateş yeri . Yanıyorum içim dışım bedenim her yerim yanıyor. Bebeğim nefessiz kaldı doğarken. O yüzden 3. Ayda nöroloji görsün dendi ama hangi doktora gittiysek bişey çıkacağını sanmıyorum dediler
Bebeğim çok hareketli . Çok anlamlı bakan bi bebek
Ay ay İnternet'ten tepkilerini takip ettim hiç bir eksiği yok kıkır kıkır gülen beni görünce babasını görünce simariklikrar yapan bi melek . 2 aylıkken kalça çıkigi teşhisi kondu ve parlak bandaj takıldı kuzumu hiç yüzüstü yatıramadim başını tartamiyordu omuzdan ayakları askidaydi o yüzden fiziksel olarak geriden gideceğini biliyorduk şimdi 4 aylık gerekli kam testleri yapıldı tam rahatladık dedik hiç birşey çıkmıyordu. Sadece bebeğimin genetik bi problem mi var diye bi kaç doktor sordu bilmiyorum dedik bize çok güzel geliyor etragtakiler öyle söylüyor tanimadiklarimiz bile yok dedik genetik laboratuvar testi yapıldı daha yeni . En son başka bi nöroloji doktoruna götürdük bi test istedi doktora götürdük doktor konuşmuyor bi kaç rakam sonuçlarda tedirgin etmişti beni araştırdım hepsi kan ve oksijen le ilgiliydi içim rahatlamisti en azından dedim tedavi edilecek bi rahatsızlıktır belki beyninde değil. Derken sordum korka korka bişey mi var evet dedi . Sadece zihinsel mi dedim hem zihin hem bedensel olarak dedi tedavisi var mı dedim bazılafının evet gibi şeyler söylüyordu. Yıkıldım mahvoldu bebeğime bakıyorum anlıyor beni konuşuyor sesler çıkarıyor bilmiyorum . Nolur basindan gecen varsai bizde öyle dendi ama olmadı diye söyleyin. Kesin mıdır kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum duadan başka hiç bişey gelmiyor elimden. Sağlık ocağı ve bi çocuk doktoru hafif geride çok değil dediler . Ettikleri muanelerde ama anne yüreği bilmiyorum . Çaresizim çok çaresizim:(

allah şifa versin.bir araştırma hastanesinde iyi bir profesöre götürün.tek doktorun ağzından cımbızla aldığınız laflarıyla kendinizi bitirmeyin.bende de kalp rahatsızlığı var doğuştan, profesör annemle babama boşuna çabalamayın ölecek diye pat diye söylemiş suratlarına ama koca kadın oldum başka profesörlerle.teyzemin bir tahlil sonucuna bakıp kansersin ve ilerlemiş diye suratına diyen doktor da oldu ama kadının göğüsünde hiç emzirmediği için bir iki minicik zararsız kistmiş sadece.sen iyi hastane ve doktor bak hatta 2-3 tane bak.

Allah yardımcınız olsun.Güzel bir doktor araştırın bakalım ne diyecek.Rabbim yardım etsin.

Allah razı olsun sebebi araştıralacak bir devlet hastanesine gidiyoruz bi doktora sonuçları gönderdik evet var dedi açıklama yapmadı

Nasıl bir test yapıldı?Zihinsel olarak ne gibi sorunlar yaşanırmış?Bir de çocuk nörologu değil mi?

biz de nörolojiye gidiyoruz başka bir sebepten ötürü.Doktorlar en kötüsünü düşünüyorlar her zaman haklı olarak.Her ihtimali değerlendirmek zorundalar çünkü.

allah şifa versin.bir araştırma hastanesinde iyi bir profesöre götürün.tek doktorun ağzından cımbızla aldığınız laflarıyla kendinizi bitirmeyin.bende de kalp rahatsızlığı var doğuştan, profesör annemle babama boşuna çabalamayın ölecek diye pat diye söylemiş suratlarına ama koca kadın oldum başka profesörlerle.teyzemin bir tahlil sonucuna bakıp kansersin ve ilerlemiş diye suratına diyen doktor da oldu ama kadının göğüsünde hiç emzirmediği için bir iki minicik zararsız kistmiş sadece.sen iyi hastane ve doktor bak hatta 2-3 tane bak.
Özel hastanelete güvenemiyor insan çok tuhaf bi durumdayım içimden hep bise
Yok diye hissediyorum ama bilmiyorum haklısınız aslında

Geçmiş olsun öncelikle.Ankarada profesyonel Dr Ayşe Serdaroğlu çocuk nörolojisinde bir numaradır.turkiyenin 4 bir yanından ona gelirler.farkli bir sebepten yeğenim 6 ayda bir ona getirir ablam kontrole 3 aylıktan beri şimdi ilkokul 1 e gidiyor hiçbir şeyi yok kuzunun canavar gibi masallah.dogru doktor doğru teşhis doğru tedavi ile birçok rahatsızlık atlatiliyor

Nasıl bir test yapıldı?Zihinsel olarak ne gibi sorunlar yaşanırmış?Bir de çocuk nörologu değil mi?

biz de nörolojiye gidiyoruz başka bir sebepten ötürü.Doktorlar en kötüsünü düşünüyorlar her zaman haklı olarak.Her ihtimali değerlendirmek zorundalar çünkü.
Evetek Ocak nöroloji ye gidiyoruz normal. Rutin bi muanelerde yaptı gözle takip ediyor ama bana gülmedi dedi
Hocam anneme kv kp eşim ben kardeşim hep kıkır kıkır gülen bebek dedim hareketleri iyi bi tek gülmedi dedi ve kan testi yaptı orda saptanmış

Geçmiş olsun öncelikle.Ankarada profesyonel Dr Ayşe Serdaroğlu çocuk nörolojisinde bir numaradır.turkiyenin 4 bir yanından ona gelirler.farkli bir sebepten yeğenim 6 ayda bir ona getirir ablam kontrole 3 aylıktan beri şimdi ilkokul 1 e gidiyor hiçbir şeyi yok kuzunun canavar gibi masallah.dogru doktor doğru teşhis doğru tedavi ile birçok rahatsızlık atlatiliyor
Allah razı olsun bi bakayım

Özel hastanelete güvenemiyor insan çok tuhaf bi durumdayım içimden hep bise
Yok diye hissediyorum ama bilmiyorum haklısınız aslında
şu mega özel hastanelerde bile neler neler çıkıyor ve hatta çok büyük birinde yine bir akrabama göğüs kanseri dendi ameliyat ettiler yanlış göğsü aldılar sonra da zaten kanser yokmuş dediler.şaka gibi ama gerçek.hele herhangi bir özel hastaneyse bu bırak sıfırdan başka iyi bir araştırma hastanesinde ya da alanında uzman birine baştan yapsın testleri.hiç sıkma canını.

Back
X