Doğuma Hazırlık bebeğimin oda takımı nasıl sizcee kızlar???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
of yaa sanırım beceremedım açılmıyo resımm ne olur benım için meltem mobılyanın safari takımına bakın lütfeen:Saruboceq:

girip baktım canım özelliklerinide okudum bence çokk güzell çokk şirin teknik özelliklerinide okudum yatagı büüyüyen yatakmı onu anlamadım beyaz fazla göstermemiş kendini ama canlı renklerle gayet hoş bir oda takımı olacak bebegine hayırlı olsun

hayırlı olsun ceydaaaa güle güle kullansın bebeğin çok güzel ben çok beğendim. netten aldım dedin sanırım. fiyatını sorabilirmiyim acaba daha mı uygun acaba?

yokcanım netten almadım izmirde oturuyorum ben burda bayısınden aldım buyuyen karyola 3 kapılı gardolap ve yatsan yatağı 1650 ye aldım bnde beğenerek aldım ama çok duz dıyenler oldu bnmde canm sıkıldı yanii

yokcanım netten almadım izmirde oturuyorum ben burda bayısınden aldım buyuyen karyola 3 kapılı gardolap ve yatsan yatağı 1650 ye aldım bnde beğenerek aldım ama çok duz dıyenler oldu bnmde canm sıkıldı yanii

hayırr hiç canını sıkma bence çok güzel... hatta ben şimdi baktım karamel modelini beğendim. beyaz bebek odasına en çok yakışan renk bence. güle güle kullanın.:)

Son düzenleme:
bence çok güzel halısını perdesini biraz daha cicili bicili alırsanız hoş bi kombin olur bence...

Bence cok güzel bir oda takımı ,bende bunu beğenmiştim ve aynı modeli bende almayı düşünüyorum güle güle kulanın bebeişiniz.

teşekkur ederım Allah bebişlerimizi sağlıkla bıze bağışlasında gerisi gelio işte:) gercekte görünce çok güzel oda takımı nette bakınca pek anlaşılmıo gusel gelmıo ama gercekte çok gusel duruo ve çok kalıtelı bışey bnm hoşuma gttı ama nette gordukçe sınır oluyorumzemuszemus

çok güzel canım...sade ve duru bi bebek odası olacak...beyaz tertemiz bi melek odası...çok beğendim..rabbim güzel günlerde kullanmasını nasip etsin...

Çok güzel bence. Ben de sade birşey alacağım. sAde bir odayı aksesuarla neşelendirebilirsin ama birkaç yıl sonra büyüyüp süslü bir odayı istemediğinde toptan odayı değiştirmen gerekir.
Üstelik etrafta çok fazla obje bebek için de iyi değil. Sade olması dhaa sakin ve huzurlu uyumasını sağlar.

ayy çok sağolun kızlarr içimi rahatlattınız valla acaba diyip duruyodum hep sizin fıkırlerınız benm ıcın çok önmlıı teşekkurleropuyorumnanaktan

ceydacım çok güzel sade ama şık.çok cıvıl cıvıl olmadığından düz demişlerdir.ama böyle şık benimde bebişim olursa böyle bu tarz istiyorum güle güle kullansın bebişin :)

çok güzel bir takım, bende çok beğendim.. aynı mağazadan karamel takımını aldık bizde ama tamamen beyaz yaptırıyorum ben.. mobilyalar çok sağlama benziyor.. umarım memnun kalırız

Back
X