Tesekkur ederim saolunçok geçmiş olsun..Bilmiyorum ne yapmalı ama inşaAllah iyileşir bebiş....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim saolunçok geçmiş olsun..Bilmiyorum ne yapmalı ama inşaAllah iyileşir bebiş....
Doku kendini yeniler cocuklarda bekliyelim diyolar ancak ben sabredemiyorumAy fena oldum okurken ya. Çok geçmiş olsun. Doktorlar ne diyor?
Tesekkur ederim cok sanciyo gercekten hemde cok allahim kimseye yasatmasin gorustum esteteik cerrahlarla dokunun kendini yenilemesini beklicez diyolarÇoook büyük geçmiş olsun canım, kıyamam ana yüreği işte sancır da sancır.
Ama yinede içini ferah tut, ilerde başka yerden deri doku alıp oraya plantasyon yaparlar ama bence şimdiden bir estetik cerrahla görüşmelisin
Tesekkkur ederim 22aylikKaç yaşında bebeğiniz hanımefendi? Çok geçmiş olsun ayrıca.
Ins drlarda dokunun yenilemesini beklicez diyolar iste ama ben sabredemiyorumBen parmağın yenilenecegjni düşünüyorum..Çünkü cok kucuk vucut onu onarır die düşünüyorum..dr.larla gorustunuzmu ne diolar?
Allah yardımcın olsun canım, eminim herşey güzel olacak ve bu yaşadığın kötü bir anı olarak kalacakTesekkur ederim cok sanciyo gercekten hemde cok allahim kimseye yasatmasin gorustum esteteik cerrahlarla dokunun kendini yenilemesini beklicez diyolar
TesekkurlerGecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
Ins oyle olur yeterki.oglumun parmagi duzelsin ben cektiklerime raziyim guler gecerim sadece ben aci cekmis olayim yeterkiAllah yardımcın olsun canım, eminim herşey güzel olacak ve bu yaşadığın kötü bir anı olarak kalacak
Allah In izniyle öyle olacak canım eminimIns oyle olur yeterki.oglumun parmagi duzelsin ben cektiklerime raziyim guler gecerim sadece ben aci cekmis olayim yeterki
Ins oyle olur cok saoluncok gecmis olsun.estetikle harikalar yaratiyorlar.icinizi rahat tutun hic belli bile olmaz ileride.eskisinden farkı kalmaz
Ic kismindaki eti koptu evet iz kaldin o onemlimdegil yeterkinparmagi normal boyutunda olsunKemikte sıkıntı uoksa uzar boyu normal olur da eti fazlaca kıptuysa ucu kesik gibi izi kalır onun![]()
Ic kismindaki eti koptu evet iz kaldin o onemlimdegil yeterkinparmagi normal boyutunda olsunKemikte sıkıntı uoksa uzar boyu normal olur da eti fazlaca kıptuysa ucu kesik gibi izi kalır onun![]()
Gecmis olsun sizede bizim dikilen kisim tutumadi yalniz ondan bu durumdayimYegenimin de parmagi 4 5 yaslarindayken dis kapi arasinda kalip kopmustu, estetik dikis atildi, ufak bi sekilde belli oluyor ama saglik acisindan hic bir sorunu yok, parmak ucunun kotu gorunmesinden bisey olmaz Allahtan daha kotusu olmamis sikma canini
Insallah sizede cok gecmis olsun Allah korumusBugun benim oglumunda parmagi kapiya sıkıştı. Seni cok iyi anliyorum şuan. 1 yaşında benimki. Hemen doktora götürdük, allahtan bişey olmamis merhem verdi sadece.
Cook gecmis olsun. Gecer biseyi kalmaz Insallah
Tesekkurler insallahAllah korumuş daha kötüsü de olabilirdi yavrum ya inşallah bi an evvel iyileşir acı çekmez![]()
Insallah cok tesekkur ederim sukurler olsunki kemiginde bi sikinti yokAnlacım korkma inşallah Şimdilik çok canı yanmasın da sonra çok sorun olmuyor kemik zatar görmeyince Benim küçük teyzemin ayak baş parmağının ucu küçükken tamamen kopmuş, ama kemikte bişey yok diye şimdi normal parmak sadece biri diğerinden farklı görüntü olarak yara izi gibi Rahat ol inşallah düzelir
Insallah dediginiz gibimolurAllah In izniyle öyle olacak canım eminim