Çocuk Hastalıkları Bebegimin parmaginin ucu koptu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çoook büyük geçmiş olsun canım, kıyamam ana yüreği işte sancır da sancır.
Ama yinede içini ferah tut, ilerde başka yerden deri doku alıp oraya plantasyon yaparlar ama bence şimdiden bir estetik cerrahla görüşmelisin
Tesekkur ederim cok sanciyo gercekten hemde cok allahim kimseye yasatmasin gorustum esteteik cerrahlarla dokunun kendini yenilemesini beklicez diyolar

Tesekkur ederim cok sanciyo gercekten hemde cok allahim kimseye yasatmasin gorustum esteteik cerrahlarla dokunun kendini yenilemesini beklicez diyolar
Allah yardımcın olsun canım, eminim herşey güzel olacak ve bu yaşadığın kötü bir anı olarak kalacak

Allah korumuş daha kötüsü de olabilirdi yavrum ya inşallah bi an evvel iyileşir acı çekmez :(

Kemikte sıkıntı uoksa uzar boyu normal olur da eti fazlaca kıptuysa ucu kesik gibi izi kalır onun :KK43:
Ic kismindaki eti koptu evet iz kaldin o onemlimdegil yeterkinparmagi normal boyutunda olsun
Yegenimin de parmagi 4 5 yaslarindayken dis kapi arasinda kalip kopmustu, estetik dikis atildi, ufak bi sekilde belli oluyor ama saglik acisindan hic bir sorunu yok, parmak ucunun kotu gorunmesinden bisey olmaz Allahtan daha kotusu olmamis sikma canini
Gecmis olsun sizede bizim dikilen kisim tutumadi yalniz ondan bu durumdayim

Bugun benim oglumunda parmagi kapiya sıkıştı. Seni cok iyi anliyorum şuan. 1 yaşında benimki. Hemen doktora götürdük, allahtan bişey olmamis merhem verdi sadece.
Cook gecmis olsun. Gecer biseyi kalmaz Insallah
Insallah sizede cok gecmis olsun Allah korumus

Anlacım korkma inşallah Şimdilik çok canı yanmasın da sonra çok sorun olmuyor kemik zatar görmeyince Benim küçük teyzemin ayak baş parmağının ucu küçükken tamamen kopmuş, ama kemikte bişey yok diye şimdi normal parmak sadece biri diğerinden farklı görüntü olarak yara izi gibi Rahat ol inşallah düzelir

Anlacım korkma inşallah Şimdilik çok canı yanmasın da sonra çok sorun olmuyor kemik zatar görmeyince Benim küçük teyzemin ayak baş parmağının ucu küçükken tamamen kopmuş, ama kemikte bişey yok diye şimdi normal parmak sadece biri diğerinden farklı görüntü olarak yara izi gibi Rahat ol inşallah düzelir
Insallah cok tesekkur ederim sukurler olsunki kemiginde bi sikinti yok

çok geçmiş olsun hiç korkmayın başımıza geldi yaş 20 idi tırnağın ve etin yarisi gitmişti deri tazeledi kendini ...

Back
X