bebegimin pipisi

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Srlam arkadaslar size bi sorum olacak. 5 aylik bir oglum var ve altini degistiritken falan pipisinde hic bi uyarilma olmuyor yani kalkmiyor yada sertlesmiyor ama ben bir yerde okudum daha bebekken olurmus. Acaba bi sorunmu varr

Srlam arkadaslar size bi sorum olacak. 5 aylik bir oglum var ve altini degistiritken falan pipisinde hic bi uyarilma olmuyor yani kalkmiyor yada sertlesmiyor ama ben bir yerde okudum daha bebekken olurmus. Acaba bi sorunmu varr

sen cok acele edıyosun daha cok kucuk benım oglum 2.5 yasında daha yenı başladı :))))))):1::1::1::1:

:)).iyi baariii .. benim hic aklima gelmemisti aslinda dun eltimlerle oturuyorduk. O dedi benim oglaninki oyle olurdu diye bende dikkat ettim sonra bi hareket yok:) :) dedimkibiseymi oluyo.. sagol cevabin icin:)

Bezini açtığın zaman hemen erkek çocuğu için pipisi havada olur ve çiş yapar artı parmağınla oynadığında kalkar bu problem bence erkek bebeklerde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cunku dedigim gibi herhangi bi uyarilma olmuyor. Arkdasin dedigi gibi daha kucuk oldugu icin degil yani.

Doktora götür bence uyuyunca uykudan uyanınca kalkık olur erkek çocuğu pipisi

İnternettende araştır bak uyanması lazım erken daha bir doktora göster

Evet arkadasim oyle oluyomus yani kalkiyo bebeklerde ama bilmiyorum benim bebegimde olmuyo. Kimisi erken diyo kimisi olmasi gerek. Doktora gidince sormam lazim

Abartmayın kızı korkutmayın benim oğlumdada öyle bez zamanları uyarılma olmuyor sadece pipisinin ucunu açtığımda uyarılıyor. Yani sorun yok bence korkutulduğunuz kAdar. Siz içim rahat etsin diyorsanız bi sorun bakalım doktora.

Back
X