kızlar sanırım kullandığım antibiyotiklerden kızımın poposu pişik oldu..hametan kullanıyordum doktorum yazmıştı ama engellemedi bepanten aldım şuan onu kullanıyorum 3-4 gündür ama oda pek fayda etmedi..nasıl geçiririm bn bu pişiği :26: daha 35 günlük kızım.. zaytinyağıda sürdüm bi kaç gün başka yöntem bilen varsa yardımcı olailirmi
arkadasim,,öncelikle gecmis olsun,,benimde 40 günlük oglum var,,cok sükür hic pisigimiz olmadi,,ilk baslarda hastaneden cikip eve geldigim gün,hafif bi kizariklik gördüm,hastanede kesinlikle ne krem ne baska bisey kullandiriyolar,,sadece suyla islatilmis pamuklu mendil kullandiriyolar,,ve 2 satte bi degistiriyodum,,hastanedeki markada primaydi,,,
,evde annem pudra sür dedi,tabi ben hastanedeki ebeler dediya,hic bisey kullanma diye,,bende anneme dedim,hic bisey kullanmicam suyla gecer o...2. gün eve ebe geldi,, (yurt disinda kaliyorum,burda öyle bi imkanimiz var bebek 8 haftalik olana kadar ebe istiyebiliyoz,,) bebegi kontrol etti,,kizarikligi gördü,,altini bi güzel temizleyip,kurulayip,pudra sürdü,,ve o da sadece pudra önerdi,,ve su an hep pudra kullaniyorum,inanin pisik misik yok olusumda,,tertemiz,,her kakasindan sonra kesinlikle hep ilik suyla yikiyorum,,nerdeyse her gün dus aldiriyorum,,cok sükür bi sorunumuz olmadi,,,kizlar tavsiyem,sizde kullanim pudra,,bendeki pudra eczanede satiliyo,,parfüm falan yok,,yani saglikli dedi ebem,,