bebeğimin poposu pişik oldu :(

neslisu canbebe nasıl? bende deemeyi düşünüyorum. pria faciasından sonra cesaret edemedim.

canbebenin 86 li 2 numarasından son 5 tane kald, o a bugun biter herhalde :) ben memnun kaldim, prima kadar ne tasma oldu ne de pişik yaptı, br pakette 3 numara var ama onu henuz denemedim.. tavsiye ederim canım..

cnm benim bebeğimin pişiğini bıçak gibi kesti TROSYD deri kremi,mutlaka dene derim günde 2 defa.
benim doktorum günde bir defa dedi ama bir haftadır fayda etmedi
zeytin yağını denedinmi iyi geliyor
işlenmemiş zeytin yağını da kullandım ama memnun kalmadım. gerçi işlenmemişin içinde yağ asitleri yoğun olarak varmış kaynatıp soğuttuktan sonra kullanın diyorlar onu denemedim.
kızlar ben fito ve travocort diye 2 ilaç kullandım sabah akşam ikisini birlikte sürüyoorsunuz maksimum 2 günde geçiriyor tavsiye ederim keslinlikle..
evde ikisi de var kullansam mı acaba :26:

ilk biz de premium care almıştık pişik yaptı fileleri yapışıyor popoyo resmen yesil pakete gectık rahatladık şükür
pişik için bize bepanthen trosyd ve oksitin bu üç kremi karstrıp sür dedi öyle gecmişti şükür daha olmadı normalde de sebamed kullanıyoruz her bezde

bu arada pişik için dogal bir yöntem tavsiye edeyim ben de : nişasta
bugday nişastasnı alın bir kasede biraz suyla karın üzerine cıkan bulanık suyu her bez alışta sürün poposuna temizlemıyceksiniz ama öyle kuruycak zararı yok korkmayın aksine faydası var hatta zaman zaman suyun dibine cöken nişasta kremleşmiş gibi oluyo onu da sürebilirsinz bana da bebiş anneleri tavsiye etmişti ben kendimde tecrübe ediyorum göğüslerimin altı pişik olunca deneyeyim dedim iyi geliyormuş cidden bizzat test ettim

Son düzenleme:

arkadasim,,öncelikle gecmis olsun,,benimde 40 günlük oglum var,,cok sükür hic pisigimiz olmadi,,ilk baslarda hastaneden cikip eve geldigim gün,hafif bi kizariklik gördüm,hastanede kesinlikle ne krem ne baska bisey kullandiriyolar,,sadece suyla islatilmis pamuklu mendil kullandiriyolar,,ve 2 satte bi degistiriyodum,,hastanedeki markada primaydi,,,
,evde annem pudra sür dedi,tabi ben hastanedeki ebeler dediya,hic bisey kullanma diye,,bende anneme dedim,hic bisey kullanmicam suyla gecer o...2. gün eve ebe geldi,, (yurt disinda kaliyorum,burda öyle bi imkanimiz var bebek 8 haftalik olana kadar ebe istiyebiliyoz,,) bebegi kontrol etti,,kizarikligi gördü,,altini bi güzel temizleyip,kurulayip,pudra sürdü,,ve o da sadece pudra önerdi,,ve su an hep pudra kullaniyorum,inanin pisik misik yok olusumda,,tertemiz,,her kakasindan sonra kesinlikle hep ilik suyla yikiyorum,,nerdeyse her gün dus aldiriyorum,,cok sükür bi sorunumuz olmadi,,,kizlar tavsiyem,sizde kullanim pudra,,bendeki pudra eczanede satiliyo,,parfüm falan yok,,yani saglikli dedi ebem,,

canım geçmiş olsun ben ilk günden beri alman markası olan BÜBCHEN kullanıyorum artık türkiyeyede geldi bu marka duymuşsundur tüm eczanelerde var 46günlük bebişim 2günde falan bi sürüyorum çoook şükür rabbime pişik yapmadı birde ıslak mendilin en iiyisini kullansam bile sürekli yıkayarak kullanıyorum sende yıka sürekli mendilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…