Bebeğimin sebepsiz ağlamaları nasıl bitecek:(

missyaren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
8
0
6
Merhabalar...
3.5 aylık kızım var ve Doğduğu günden beri gaz sorunumuz var . Doktorumuz 3 Aydan sonra ilacı bırakmamızı söyledi.
kızım uyanıyor kısa süre keyfi iyi ama sonra ne oyuncak ne şarkı nede başka sey işe yaramıyor. Artık hiçbir ev işi yapamıyor hatta kendime bile bakamıyorum ... Ne yapmalıyım neden sürekli ağlar ki bir bebek bütün testleri yaptık sonuclar iyi hiçbirşeyi yok şükürler olsun.. Ama bu şekil de olmuyor gündüz uykuları hem çok kısa hem çok hafif nereye gitsem harap şeklinde geri geliyorum herkezi üzüyoruz hıysuzluktan.... Lütfen yardım edin...

Canim ayni seyler bizdede var 6ayin icindeyizsedigi gibi testler de bisy yok uykusu yok zar zor uyutuyorum yarim saat olmadan uyaniyo keyfi bi iyi.bi oluyo basliyo aglamaya huzursuzluk biyere gitmeye cekiniyorum artik.. Napacagimi sasirmis durumdauim artikk....

sabır anneler sabır :-) ne güzel bak evletlarınız sağlıklı 5-6 ay gitmeyiverin gezmeye yapmayıverin ev işini bebişlerin sağlığından daha mı önemli. benim kızım doğduğunda çok ağlıyordu gece uykusu hiç yoktu saatlerce susmadan ağlıyordu. ağlamaktan perişan düşüp uyuya kalıyordu birgün yüzünün şiştiğini fark ettim ve biz bu sebepten 1 hafta hastanede yattık. neler çekti anlatamam size. en ağır antibiyotikleri saat başı serum olarak aldı elleri ayakları delik deşik oldu ve BUNLARI YAŞADIĞINDA 23 GÜNLÜKDÜ. bunu anlatmamın sebebi şükredin , şükredin ki sağlıklı bebekleriniz var. sağlıklı olsun da ağlasın. benim kızım kalabalığı sevmiyo diye gitmiyorum hiçbiryere gitsem de sakin ortamlara gidiyorum mutlu olduğu ortamları biliyorum artık oralara gidiyorum. yeterki benim kızım sağlıklı olsun canı sağ olsun hayatımı feda ederim onun için . biraz uzun oldu kusura bakmayın :-) bu arada şimdi 5 aylık benim kızım

Baharcim cok haklisin ewet cok.sukur sagliklilar sabretmemiz gerek kesinlikle..
Ama ne bilim genede kendi adima soyluyorum zora alismadigimdan olsa gerek cok zorsunuyorumm yaaa :(

eee rahatlıktan birden sıkıya girince böyle oluyo elifcim ama bi gülüşleri yeter dimi :)

Aynen ya kuzucumm gercekten bi guluyo varya dunyalar benimmm

canım neden çıksa benimkilerden çıkar..benimde çoçuklarım aynıydı uyanık durdukları süre ağlıyorlardı..hemde morarıyorlardı..ne yaptıysak olmadı..6 ayını doldurunca kestiler..odan sonra hiç ağlamayı bilmeyen çoçuk oldulur..doktorun bize dediği kolik dedi..nedensizdi..eminim sizinkide zamanı gelince susacaktır..sabır gerektiren bir şey..:KK14:

valla dünyaları verseler saçının tek bir teline değişmem. dün gece 2 de kahkaha atıyordu resmen kalktım oynadım onunla evladım kaldırmasa başka kimse için kalkıp da oturmam valla

ay benim oğlum gibi aynı şimdi 2,5 yaşında hala ağlamak hobisi ben öyle diyorum artık:) sen zamanla alışacaksın ağlamasına başkalarını üzdük falan hiç umurunda olmayacak tabi onun ağlaması da azalacak böyle böyle bitecek

valla dünyaları verseler saçının tek bir teline değişmem. dün gece 2 de kahkaha atıyordu resmen kalktım oynadım onunla evladım kaldırmasa başka kimse için kalkıp da oturmam valla
Konuyla ilgili bir fikrim yok ama dediğiniz şey dikkatimi çekti. Belki biliyorsunuzdur ama söylemek istedim yine de, bebeklerin gece gündüz ayrımını yapabilmeleri için geceleri onlarla çok fazla konuşmamak gerekirmiş, düzeni oturtabilmek açısından o_O

gece uyanması bunu hergün yapmıyo zaten altını çok ıslattığında ve bazen erken uyuyup o uykusu uzun sürerse uykusunu alıyo gece kalkıyo nadir oluyo yani o . keyifli oluyo kalkıp oturuyoruz konuşmamak elde değil kendi bağırıyo zaten :-)

Merhabalar...
3.5 aylık kızım var ve Doğduğu günden beri gaz sorunumuz var . Doktorumuz 3 Aydan sonra ilacı bırakmamızı söyledi.
kızım uyanıyor kısa süre keyfi iyi ama sonra ne oyuncak ne şarkı nede başka sey işe yaramıyor. Artık hiçbir ev işi yapamıyor hatta kendime bile bakamıyorum ... Ne yapmalıyım neden sürekli ağlar ki bir bebek bütün testleri yaptık sonuclar iyi hiçbirşeyi yok şükürler olsun.. Ama bu şekil de olmuyor gündüz uykuları hem çok kısa hem çok hafif nereye gitsem harap şeklinde geri geliyorum herkezi üzüyoruz hıysuzluktan.... Lütfen yardım edin...
canım merhaba cogu gıtmıs azı kalmıs kolık aglamalar bunlar benım oglum 4 ay ne gece ne gunduz susmadı aglamaktan sesı kısıldı yavrumun doktora goturuyoduk bısı yok gaz sancısı der gonderırdıler sabah 5- 6 neler cektım aynalara bakmıyodum bıde ustune kabızlıgı eklendı bırde ona aglamaya basladı allahım nerdeyse ılac bagımlısı olucaktım fakat 4. aydan sonra hersey normale dondu sukurler ettımallaha o aglardı ben aglardım4 .aynı bıtırdıkten sonra hersey normale dondu bırde bıberon ne kullanıyosun ondan bahsedermısın oda cok onemlı ben bıberon degıstırınce bıraz rahatlama yasadım ne marka kullanıyosun bırde gazı gelınce karnını ov masaj yap poposunu hafıf elınde durt gaz cıkarır rahatlar cevabını beklocem cınkı ona gore bılgı verıcem sana bıraz daha sabırr.

Canim ayni seyler bizdede var 6ayin icindeyizsedigi gibi testler de bisy yok uykusu yok zar zor uyutuyorum yarim saat olmadan uyaniyo keyfi bi iyi.bi oluyo basliyo aglamaya huzursuzluk biyere gitmeye cekiniyorum artik.. Napacagimi sasirmis durumdauim artikk....
canlarım benım bebegımde oyle bıraz bahsettım dıger arkadasa benım oglum resmen morarıyodu doktorum bıberon onerdı bana sızler ne marka nasıl bıberon kullanıyorsunuz bıberonda onemlı tabı kullanıyorsanız..

Merhaba benim kizimda ayni sizin bebeginiz gibi.kolik diyorlar boyle bebeklere. 5, 5 aylik oldu hala geceleri cok gec yatiyor.meselagece 2 de sallayarak zor bela uykuya daliyor yarim saat sonra sanciyla uyaniyor.ek besine gectik eskifen sutum gaz yapiyo diyodum.sutum cok azaldi mama veriyorum gunde 3 kez.ne zaman gececek bilmiyorum. Ayri konu acacaktim ama madem sikinti ayni buraya yazayım dedim.

Merhaba benim kizimda ayni sizin bebeginiz gibi.kolik diyorlar boyle bebeklere. 5, 5 aylik oldu hala geceleri cok gec yatiyor.meselagece 2 de sallayarak zor bela uykuya daliyor yarim saat sonra sanciyla uyaniyor.ek besine gectik eskifen sutum gaz yapiyo diyodum.sutum cok azaldi mama veriyorum gunde 3 kez.ne zaman gececek bilmiyorum. Ayri konu acacaktim ama madem sikinti ayni buraya yazayım dedim.
canım bıraz sabırlı ol gecıcek ben abah 6 7 anca uyuttumu bılıyorum yavrumun uykusu var fakat sancıdan uyuyamıyodu gecıcek canım benım ne ne mama yedırıyoun canım oda onemlı mamaı yararıyomu mesela benım bebgımde mama yaramadı gaz yaptı degıstırdık mama markaıda onemlı .

arkadaşlar hazır mamalara çok ama çok karşıyım çocukları tamamen şişiriyo ve obeziteye itiyo. alın size doğal mama tarifi hazır mamaların içeriğinin aynısı ;
doğal mama yapımı
2 tatlı k. irmik
1 k. kase pirinç unu
1 çay k. şeker
1 tatlı k. keçiboynuzu pekmezi
yarım su b. su
3/1 su b. süt
Hazırlanışı:
Önce irmik pirinç unu, şeker, pekmez ve suyu dibi tutmaz tencereye koyun malzemeleri çırpma teliyle topaklanmaması için karıştırın.
Ocakta hafif pişirin ılıdıktan sonra içine pekmez ve en son 1 tatlı k. madan suyu ilave edin ve karıştırın.

gece uyanması bunu hergün yapmıyo zaten altını çok ıslattığında ve bazen erken uyuyup o uykusu uzun sürerse uykusunu alıyo gece kalkıyo nadir oluyo yani o . keyifli oluyo kalkıp oturuyoruz konuşmamak elde değil kendi bağırıyo zaten :-)
canım uyku problemı zor tabı suan melaın denılen hormon kendını "yenı duzenlıyor uyku hormonu bıraz sabırlı ol daha ıyı uyudugu olucak zamanla bırazda gunduzlerı hareket edıp yormaya calıs onu yanı oyundan bahsedıyorum bıraz oyunla yorabılır sın onu bıde ole dene yorulup uyumayı deneyebılır belkı.

Back
X