- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Yüz üstü denemedim.ben farkediyordum bazen ama bana öyle geliyordur demiştim ama annem de farkedince endişelendim. Şu an uyuyor uyansın yüz üstü yatırıp denerim.Yüz üstü yatırınca da öyle mi görünüyor yoksa kucakta tutunca mı
Ben çok önemsemedim başta ama herhalde uzun zamandır var.Benim oğlumda da vardı böyle birşey. Kaburgası biraz yüksekti bir tarafı daha inik di. Ama bizimki doğumdan sonraydı ve kendiliğinden kısa zaman içinde geçti. Sizinki de öyledir umarım. Hemen paniklemeyin üzülmeyin doktora gidin en kısa sürede
Çok tatlısınız..Annelik işte hepimiz ayniben de kizimin kafası niye sağa daha çok yatik, niye hep sağa çeviriyor diye taktım. Teyzem lerinde dikkatini çekmiş. İnternetten araştırdım böyle tuhaf hastalıklar buldum. Doktora götürdüm. 5 aylık çocuğa emarlar, ultrasonlar. .. yok bişey diye doktor. Ama vaaaarrrrrr...... ne gıcık kapmislardir bize kimbilir ama annelik işte umurumda mi. Yaa ben meğer tv seyretmek için kızı soluma yatırıp emziriyomusum kiii ondan oyleymis hemen pozisyon değiştik bikaç güne düzeldi. O yüksekliği de taktım. Annem dedi ki lütfen bu sefer Bebeğimi götürme kendin git doktora çünkü delirdin!!! Tutuştanmis o da.. kız geldi 4 yaşına şu an da taktigim bişeyler var ama kimseye söylemiyorum. Bi ara gizliden goturcem doktora annelik böyle işte yaaaa. Korkma canım o normal düz Tutamıyoruz ki onları biz
Aslında önce kendi cocuk doktorumuza danışıp onun yönlendirmesi ile başka alanlara başvurmak istiyorum. Daha 7 aylık ve bazı hastaneler sırf para için gereksiz yere emar röntgen falan çekiyor. Bebeğimi boşuna yıpratmak istemiyorum. .Lütfen bir ortapedist e götürün skolyoz yada kifoz olabilir benim kızımda kendisi dönmeye başladıktan sonra eğri durmaya başladı hep düzelttim skolyoz olur korkusuyla ama sırtı dik hiç eğiklik Yoktu dr birşeyi Yok dedi gayet sağlıklı şu an 11 aylık hala arada o eğri duruşu yapıyor( bu arada bende de 20 derece skolyoz var)
Dışardan muayene ile belli olur zaten belirtileri oluyor dr görse anlar röntgene mr a hemengerwk olmaz kendi doktorunuza götürün ama mutlaka ortapedist te baksın peki siz kalça çıkığı muayenesi yaptırmışmıydınız! O muayene de bişey olsa fark edilirdi diye düşünüyorumAslında önce kendi cocuk doktorumuza danışıp onun yönlendirmesi ile başka alanlara başvurmak istiyorum. Daha 7 aylık ve bazı hastaneler sırf para için gereksiz yere emar röntgen falan çekiyor. Bebeğimi boşuna yıpratmak istemiyorum. .
Evet. . Bişi çıkmamıştı şükür. .Dışardan muayene ile belli olur zaten belirtileri oluyor dr görse anlar röntgene mr a hemengerwk olmaz kendi doktorunuza götürün ama mutlaka ortapedist te baksın peki siz kalça çıkığı muayenesi yaptırmışmıydınız! O muayene de bişey olsa fark edilirdi diye düşünüyorum
Ayni ben offff bazen delircek gibi oluyorumAnnelik işte hepimiz ayniben de kizimin kafası niye sağa daha çok yatik, niye hep sağa çeviriyor diye taktım. Teyzem lerinde dikkatini çekmiş. İnternetten araştırdım böyle tuhaf hastalıklar buldum. Doktora götürdüm. 5 aylık çocuğa emarlar, ultrasonlar. .. yok bişey diye doktor. Ama vaaaarrrrrr...... ne gıcık kapmislardir bize kimbilir ama annelik işte umurumda mi. Yaa ben meğer tv seyretmek için kızı soluma yatırıp emziriyomusum kiii ondan oyleymis hemen pozisyon değiştik bikaç güne düzeldi. O yüksekliği de taktım. Annem dedi ki lütfen bu sefer Bebeğimi götürme kendin git doktora çünkü delirdin!!! Tutuştanmis o da.. kız geldi 4 yaşına şu an da taktigim bişeyler var ama kimseye söylemiyorum. Bi ara gizliden goturcem doktora annelik böyle işte yaaaa. Korkma canım o normal düz Tutamıyoruz ki onları biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?