Çocuk Hastalıkları bebeğimin sırtı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
İyi günler arkadaşlar..

Benim 7 aylık olmak üzere olan bir oğlum var. Bikaç zamandır dikkat ediyorum, kucağımda sarılırken bana göre sağ tarafı sol tarafına göre daha yüksek. . Yani elimi gezdirince sağdan sola doğru bi yükseklik var gibi. . Doktora götürücem ama çok üzüldüm ve kafama taktım dün gece. . Böyle bişey başına gelen var mı? Düzelir mi acaba yoksa kamburluk gibi bi durum mu var??

benim kızımda da bu durum gözüme batardı sürekli bir kaburgası digerinden yüksek gelirdi bana hep

duruş pozisyonu ile alakalı olabilir, doktorumuz bize öyle demişti.

Benim oğlumda da vardı böyle birşey. Kaburgası biraz yüksekti bir tarafı daha inik di. Ama bizimki doğumdan sonraydı ve kendiliğinden kısa zaman içinde geçti. Sizinki de öyledir umarım. Hemen paniklemeyin üzülmeyin doktora gidin en kısa sürede

No panik... Sorun olduğunu düşünmüyorum tatlm... Duruş veya tutuş şeklinden kaynaklanıyor olabilir... Bir an evvel DR a git, için rahat etsin... Sevgiler...

Yüz üstü yatırınca da öyle mi görünüyor yoksa kucakta tutunca mı
Yüz üstü denemedim.ben farkediyordum bazen ama bana öyle geliyordur demiştim ama annem de farkedince endişelendim. Şu an uyuyor uyansın yüz üstü yatırıp denerim.

Benim oğlumda da vardı böyle birşey. Kaburgası biraz yüksekti bir tarafı daha inik di. Ama bizimki doğumdan sonraydı ve kendiliğinden kısa zaman içinde geçti. Sizinki de öyledir umarım. Hemen paniklemeyin üzülmeyin doktora gidin en kısa sürede
Ben çok önemsemedim başta ama herhalde uzun zamandır var.

Annelik işte hepimiz ayni:anneadayı: ben de kizimin kafası niye sağa daha çok yatik, niye hep sağa çeviriyor diye taktım. Teyzem lerinde dikkatini çekmiş. İnternetten araştırdım böyle tuhaf hastalıklar buldum. Doktora götürdüm. 5 aylık çocuğa emarlar, ultrasonlar. .. yok bişey diye doktor. Ama vaaaarrrrrr...... ne gıcık kapmislardir bize kimbilir ama annelik işte umurumda mi. Yaa ben meğer tv seyretmek için kızı soluma yatırıp emziriyomusum kiii ondan oyleymis hemen pozisyon değiştik bikaç güne düzeldi. O yüksekliği de taktım. Annem dedi ki lütfen bu sefer Bebeğimi götürme kendin git doktora çünkü delirdin!!! Tutuştanmis o da.. :KK53: kız geldi 4 yaşına şu an da taktigim bişeyler var ama kimseye söylemiyorum. Bi ara gizliden goturcem doktora:KK53::KK53: annelik böyle işte yaaaa. Korkma canım o normal düz Tutamıyoruz ki onları biz

Annelik işte hepimiz ayni:anneadayı: ben de kizimin kafası niye sağa daha çok yatik, niye hep sağa çeviriyor diye taktım. Teyzem lerinde dikkatini çekmiş. İnternetten araştırdım böyle tuhaf hastalıklar buldum. Doktora götürdüm. 5 aylık çocuğa emarlar, ultrasonlar. .. yok bişey diye doktor. Ama vaaaarrrrrr...... ne gıcık kapmislardir bize kimbilir ama annelik işte umurumda mi. Yaa ben meğer tv seyretmek için kızı soluma yatırıp emziriyomusum kiii ondan oyleymis hemen pozisyon değiştik bikaç güne düzeldi. O yüksekliği de taktım. Annem dedi ki lütfen bu sefer Bebeğimi götürme kendin git doktora çünkü delirdin!!! Tutuştanmis o da.. :KK53: kız geldi 4 yaşına şu an da taktigim bişeyler var ama kimseye söylemiyorum. Bi ara gizliden goturcem doktora:KK53::KK53: annelik böyle işte yaaaa. Korkma canım o normal düz Tutamıyoruz ki onları biz
Çok tatlısınız.. :KK60:

Lütfen bir ortapedist e götürün skolyoz yada kifoz olabilir benim kızımda kendisi dönmeye başladıktan sonra eğri durmaya başladı hep düzelttim skolyoz olur korkusuyla ama sırtı dik hiç eğiklik Yoktu dr birşeyi Yok dedi gayet sağlıklı şu an 11 aylık hala arada o eğri duruşu yapıyor( bu arada bende de 20 derece skolyoz var)

Lütfen bir ortapedist e götürün skolyoz yada kifoz olabilir benim kızımda kendisi dönmeye başladıktan sonra eğri durmaya başladı hep düzelttim skolyoz olur korkusuyla ama sırtı dik hiç eğiklik Yoktu dr birşeyi Yok dedi gayet sağlıklı şu an 11 aylık hala arada o eğri duruşu yapıyor( bu arada bende de 20 derece skolyoz var)
Aslında önce kendi cocuk doktorumuza danışıp onun yönlendirmesi ile başka alanlara başvurmak istiyorum. Daha 7 aylık ve bazı hastaneler sırf para için gereksiz yere emar röntgen falan çekiyor. Bebeğimi boşuna yıpratmak istemiyorum. .

Aslında önce kendi cocuk doktorumuza danışıp onun yönlendirmesi ile başka alanlara başvurmak istiyorum. Daha 7 aylık ve bazı hastaneler sırf para için gereksiz yere emar röntgen falan çekiyor. Bebeğimi boşuna yıpratmak istemiyorum. .
Dışardan muayene ile belli olur zaten belirtileri oluyor dr görse anlar röntgene mr a hemengerwk olmaz kendi doktorunuza götürün ama mutlaka ortapedist te baksın peki siz kalça çıkığı muayenesi yaptırmışmıydınız! O muayene de bişey olsa fark edilirdi diye düşünüyorum

Dışardan muayene ile belli olur zaten belirtileri oluyor dr görse anlar röntgene mr a hemengerwk olmaz kendi doktorunuza götürün ama mutlaka ortapedist te baksın peki siz kalça çıkığı muayenesi yaptırmışmıydınız! O muayene de bişey olsa fark edilirdi diye düşünüyorum
Evet. . Bişi çıkmamıştı şükür. .

Arkadaşlar. . Oğlumu doktora götürdük.. şükür bir şeyi yok.. boşuna endişelenmişiz, içimiz rahatladı.. herkese teşekkür ederim. .

Ayni ben offff bazen delircek gibi oluyorum

Bence tutustandir veya yspisaldir.benim de sag gogus kemigim sola gore dsha yuksek ve ben bunu 34 yasimda farkettim daha dogrusu doktor soyledi.

Ya inanamazsınız kaynım ftr okuyor. Eşim ona gösterdi bi bak sence ne yapalım diye..bi telaşlandırdı bizi hemen doktor ra gidin dedi. Kv ve kb da yanımızda.. kv diğer kaynımlara ve eltilerime doktora götürmüşler, yamukluk var ameliyat olabilir demiş.. geçmiş olsuna aradılar üzülmeyin diye neye uğradığımı şaşırdım. Neyse doktora gittik bişi yok dedi ilk kv yi aradımç

Back
X