Bebeğimin son durumu :(

Gözlerim doldu okurken allahım yavrunuza şifa versin inş. Sizlere kuvvet versin inş tez zamanda atlatırsınız

Geçmiş olsun. Bende 2 farklı cocukta duydum bu soğuk havale olayını. Onlarda sizin kadar dehşetli yaşamışti. Bir tanesi 1 hafta kadar yoğun bakımda uyutulDu. 1 yıl kadar size verilen ilaç mı bilmiyorum ama ilaç tedavisi gördü. Sonra hiç birşeyı yok yavrunun gayet sağlıklı. Diğerinde bu süreçlere gerek görülmedi. Anladığım kadarıyla büyüme çağında sık karşılaşılan bir durum.

Diğer yandan bu soğuk havale dedikleri sanırım epilepsi nöbeti değil mi?

İnan epilepsi mi bilmiyorum ama dediğin gibi öldük öldük dirildik bu süreçte çok sevindim duzeldiklerine ben bizim başımıza gelene kadar böyle birseyden bile haberim yoktu Rabbim kimseye yaşatmasın

Sizede geçmiş olsun peki sebep neymiş belki mi nöbet gecirnesinin kuzeninin
Yuksek atese bagli gecirmisti ilk nobetini sonrakileri bilmiyorum cunku ilerleyen yillar da gecirmisti.
Bebeginizin basi yanarken ayaklari buz gibi ise nobet hacercisidir cok dikkat edin ayaklarina masaj alarak isitin basina islak havlu koyarak sogutun.
Atesi dusunce ayaklari otomatik olarak isiniyir zaten

En korktugum sey atessiz nöbetler bebeklerde Allah butun yavrulari korusun. Çok gecmis olsun. Bir daha umarim böyle birseyle karsilasmazsin.

Allah birdaha yasatmasin cok cok uzuldum.benimde kizim var 26 aylik.Allah sifa versin yavrunuza bu mubarek kandil gunu cok cok gecmis olsun..

Gözümde canlandı resmen Rabbim acil şifalar versin inşallah, çok geçmiş olsun...

Çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun . İnşallah bu yaşadığınız herşey geçmişte kalır , kızınızın vücudu Allah'ın izniyle sıhhat bulur .
Allah size de sabır versin .. onlar bize emanet , hakiki sahibi Allah'tır . O bizden çok daha şefkatli ve merhametlidir ..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ben de küçükken tam 5 kere havale geçirmişim, gizli ateş olmuş demişler yanlış bilmiyorsam bana da. O ilacı bilmiyorum ama penisilin oluyormuşum ben de düzenli aralıklarla. 20yıldan fazla zaman geçmiş aradan. Siz doktorun verdiği ilacı dikkatli verin, inancınız nedir bilmiyorum ama bol bol da dua edin, korkmayın da. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Okurken gözlerim doldu canım o an yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum rabbim şifa versin kuzuna bi daha böyle bi şey yaşama..

okueken gözlerim doldu çok zor olduğunu biliyorum benim evladımda ateşli havale geçirdi ben öldüğünü düşünüp hastaneye gitmiştim.Umarım bi daha hiç kimse yaşama sizde bizde

canımm geçmiş olsun
ahhh benim canım kardeşim 6 yıl çekti bu çileyi
şimdi üniversiteye hazırlanıyor çok şükür
galiba oda bu ilacı kullanıyordu
o zamanlar küçüktüm tam etkisini hatırlayamıyorum canım
Allah yardımcınız olsun
Annem hep yarı uyurdu korkusundan

Canım cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzunu sana bagıslasın
Bu mubarek günün hürmetine inşallah

Allah şifa versin tez zamanda inşallah ...
İnşallah en kısa sürede tüm sıkıntılarından sağlıklı bir şekilde kurtulur...

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bilenler geçiyor yazmışlar çok şükür.

İlacı bilmiyorum ama..
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin, beterinden saklasın.
Şifasını versin inşallah , sağlıkla büyüsün evladınız.

En korktugum sey atessiz nöbetler bebeklerde Allah butun yavrulari korusun. Çok gecmis olsun. Bir daha umarim böyle birseyle karsilasmazsin.
Ben ilk defa duydum atessiz havaleyi ve çok tehlikeliymis kızım 5 dk nöbet geçirdi her defasında 1 günde 4 defa çok ağır geldi o gün çocuğum kendini kaybetti Rabbim yaşadıklarımızı kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…