- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Sanada geçmiş olsun canım ilacı ne zaman bıraktın hatirliyor musun çok zor bi durumÖncelikle çok çok geçmiş olsun. Ben de küçükken tam 5 kere havale geçirmişim, gizli ateş olmuş demişler yanlış bilmiyorsam bana da. O ilacı bilmiyorum ama penisilin oluyormuşum ben de düzenli aralıklarla. 20yıldan fazla zaman geçmiş aradan. Siz doktorun verdiği ilacı dikkatli verin, inancınız nedir bilmiyorum ama bol bol da dua edin, korkmayın da. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Evet okudum inan içime şu serptiler çok sevindim hepsi adına Rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesinCok uzuldum cok gecmis olsun Allah şifa versin. Bak burada bir kac örnek var yazmislar sebepsiz oldugunu ve gectigini insallah kiziniz da birdaha yasamaz bunlari. İnsanin evladi hastalaninca annenin babanin can kalbi yerinden sokuluyor gibi
Canım bırakmam inan saati bile 1 dk geçmemeli o kadar önemliymiş bırakmak için bile doktor gözetiminde olması gerekiyormuş ben sadece kaç hafta sürer merak ettim belki 2 hafta süren vardır yada 1 bilmiyorum sadece çaresiz hissediyorum kendimi
Calpol denilen ilaci kullanmayin, o ilaci cocugunuza veren doktordan da uzak durun. Daha once defalarca soylendi, epilepsiye neden oluyor, sinir uclarina cok yuksek oranda tahrip olusturucu etkisi var denildi. Kullanmayin cocuklarinizda. Cok cok zararli.
Calpol bir ara yasaklanacakti hatta. Gazetelere cikti haberlere bile dustuydu. Cocuklara sakinlessin diye veriyor cogu insan. Aksam yemegine cikacaktik cocuk uyusun diye calpol verdim diyen kafasi calismayan anneleri gordu bu gozler. Ben vermiyorum, atesi ilik banyo da dusuruyor, care bulamadigimda doktora goturuyorum , 40in uzerindeyse fitil veriyorlar,hic surup verenine denk gelmedim inan. Spekulasyon degil o calpol ve turevleri iste boyle krizlere neden oluyor.dark ben onların süpekilasyon olduğunu düşünüyorum. pedifene de öyle diyorlar, dolvene de gerisine de...
hani ilaç zaten iyi değil de olası ateşlenmeyi elimizdeki imkanlar düzeltmeyince mecbur birini kullanacağız. hepsini duymuştum calpolü de senden duyuyorum valla.
Calpol bir ara yasaklanacakti hatta. Gazetelere cikti haberlere bile dustuydu. Cocuklara sakinlessin diye veriyor cogu insan. Aksam yemegine cikacaktik cocuk uyusun diye calpol verdim diyen kafasi calismayan anneleri gordu bu gozler. Ben vermiyorum, atesi ilik banyo da dusuruyor, care bulamadigimda doktora goturuyorum , 40in uzerindeyse fitil veriyorlar,hic surup verenine denk gelmedim inan. Spekulasyon degil o calpol ve turevleri iste boyle krizlere neden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?