Bebeğimin son durumu :(

Sanada geçmiş olsun canım ilacı ne zaman bıraktın hatirliyor musun çok zor bi durum
 
Çok geçmiş olsun, içini ferah tut.
Okurken çok üzüldüm yaşadığınıza ama kalbime kötü bir his gelmedi. İnşaAllah hissettiğimz gibi sonuçlanır. Sebebsiz havale çok görülüyor çocukluk çağında.
Kandil günü nerde varsa Allah feraha kavuştursun. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun İnşaAllah
 
içim sızım sızım sızladı
rabbim acil şifasını versin yavrunun
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
 
Cok uzuldum cok gecmis olsun Allah şifa versin. Bak burada bir kac örnek var yazmislar sebepsiz oldugunu ve gectigini insallah kiziniz da birdaha yasamaz bunlari. İnsanin evladi hastalaninca annenin babanin can kalbi yerinden sokuluyor gibi
 
Cok uzuldum cok gecmis olsun Allah şifa versin. Bak burada bir kac örnek var yazmislar sebepsiz oldugunu ve gectigini insallah kiziniz da birdaha yasamaz bunlari. İnsanin evladi hastalaninca annenin babanin can kalbi yerinden sokuluyor gibi
Evet okudum inan içime şu serptiler çok sevindim hepsi adına Rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin
 
ahh yavrumm Allah çaresiz hastalık vermesin Allah ım acil şifalar versin
doktorların bir bildiği vardır ilacı aksatmayın derim
 
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gözlerim yaşardi okurken. Herhangi bir bilgim yok malesef Rabbim şu hayırlı günde evladınıza şifa versin inşallah..
 
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım bugün doktor kontrolünde bir problem çıkmaz da eskisi gibi sağlıklı olur kuzunuz. Allah şifa versin.
 
Calpol denilen ilaci kullanmayin, o ilaci cocugunuza veren doktordan da uzak durun. Daha once defalarca soylendi, epilepsiye neden oluyor, sinir uclarina cok yuksek oranda tahrip olusturucu etkisi var denildi. Kullanmayin cocuklarinizda. Cok cok zararli.
 
benzer durum çevremde oldu uzun yıllar ilaç kullandılar ismini bilemyorum ama o an bir daha başka krize girmesini önlemek için sürekli kullanması gerekiyor demiş dr soğuk havale geçirmişti oda
 
Çok geçmiş olsun. Okurken bende kötü oldum. İlaç hakkında bilgim yok. Erkek kardeşim küçükken çok sık havale geçirirdi. Şimdi iyi kocaman yetişkin, sağlıklı bir adam.
 

canım okurken çok üzüldüm içim parçalandı rabbim tez zamanda acil şifa versin evladına. yine burdan bizimle son durumları paylaş lütfen güzel haberlerini de anlat Allahın izni ile. bugün Berat Kandili mübarek günler geceler yüzü suyu hürmetine güzel haberler alırsınız inşallah.
 
anlattığınız durumu kuzenimin oğlu yaşıyordu. çocuk 2 yaşlarında falandı bize geldiler. parka çıktık. aniden gözleri döndü yavrumun sırt üstü düştü. tabi kuzenim hemen kafasına su döktü. hepimizin eli ayağına dolandı. çocuğun dayısı çocuğu kaptığı gibi hastaneye götürdü. bu da ateşsiz havaleydi. kontrol altında kaldı. ama şu an çok şükür gaye iyi. maşallah 12 yaşında ve başarılı sağlıklı bir çocuk. inş kızınızda öyle olacak bol bol dua edelim şu güzel günde.
 

dark ben onların süpekilasyon olduğunu düşünüyorum. pedifene de öyle diyorlar, dolvene de gerisine de...
hani ilaç zaten iyi değil de olası ateşlenmeyi elimizdeki imkanlar düzeltmeyince mecbur birini kullanacağız. hepsini duymuştum calpolü de senden duyuyorum valla.
 
Calpol bir ara yasaklanacakti hatta. Gazetelere cikti haberlere bile dustuydu. Cocuklara sakinlessin diye veriyor cogu insan. Aksam yemegine cikacaktik cocuk uyusun diye calpol verdim diyen kafasi calismayan anneleri gordu bu gozler. Ben vermiyorum, atesi ilik banyo da dusuruyor, care bulamadigimda doktora goturuyorum , 40in uzerindeyse fitil veriyorlar,hic surup verenine denk gelmedim inan. Spekulasyon degil o calpol ve turevleri iste boyle krizlere neden oluyor.
 

benim oğlum ateşlendiğinde banyo soğuk kompres falan asla etki etmiyor. 40 dereceyle gidiyoruz hastaneye. şurup veriyorlar iğne yapıyorlar. atleti ıslatıp ıslatıp giydiriyoruz birazcık azalıyor
 
Çok çok geçmiş olsun canim ya.. bu hayırlı günün hürmetine evladına saglik şifa diliyorum.. dr kontrellerini aksatmayin inşallah geçer...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…