Bebeğimin son durumu :(

İnşallah lovem ,biran önce kızın sağlığına kavuşur , 22'sin den önce hiç birşey yok mu yapılabilecek ,gerçekten çok zor bi durum inşallah çabucak geçer atlatırsınız bian evvel ...

Amin inşallah, Allah kolaylık versin. .umarım bütün testler sorunsuz çıkar ve evinize dönersiniz ..

İnşallah lovem ,biran önce kızın sağlığına kavuşur , 22'sin den önce hiç birşey yok mu yapılabilecek ,gerçekten çok zor bi durum inşallah çabucak geçer atlatırsınız bian evvel ...
Maalesef canım doktor az hasta çok devlette birşey yapamıyor ki en erken randevu o günmüş

Maalesef canım doktor az hasta çok devlette birşey yapamıyor ki en erken randevu o günmüş
Canım çok geçmiş olsun
Kızımın kırkı çıkmadan çok sicramalari emerken göz kaymalari fln oluyordu

Vakıf gruba üniversite hastanesinin çocuk nörolojisi Prof Dr randevu aldık çok iyi bir doktor tavsiye ederim eeg çekildi ücret farkı ödedik fazla beklemedik

Eeg çeken bayandan allah binlerce kez razı olsun beni çok rahatlattı epilepsi nöbeti hiç gecirmemis beyin dalgaları gayet düzgün görünüyor için rahat olsun dedi

Dr mutlaka görsün yinede sonucu dedi seni çok iyi anlıyorum o sonucu Dr göstermek için beklediğim sürede çok dua ettim

Çok şükür sonucumuzda temiz çıktı korkum Teyzemin sonradan epilepsi hastalığı oldu Dr ailede varmı diyince çok korkmustum

Dün gece dua ettim sizin için aksi bile olsa herseyin tedavisi var inş hersey çok güzel olur bundan sonra bir daha nöbet geçirmez inş

Allah korusun yavrunuzu çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız gerçekten ben buradan korktuysam siz neler hissetmissinizdir kim bilir. Çok geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun,korktukların boşa çıksın inşallah...Daha önceki gün oğlum için,kalp damar uzmanının istediği ultrason sırasını beklerken,ellerimle yüzümü kapamış dua ediyordum içim yana yana.Rabbim kimseyi korkutmasın,hele evlattan yana.Bizim bir şeyimiz çıkmadı,darısı sana olsun.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebisin inan biz daha ne olduğunu bile bilmiyoruz vakıf gureba hastanesinin numarası var mı canım sende ve doktor halen orada mıdır bi bilgin var mı canım

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebisin inan biz daha ne olduğunu bile bilmiyoruz vakıf gureba hastanesinin numarası var mı canım sende ve doktor halen orada mıdır bi bilgin var mı canım
Sağol canım iyi kızım 16aylik oldu
Şimdi netten baktım Dr halen orda adı Prof Dilara Füsun netten bak istersen canım

Allah sabır versin kardeşim çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanada tekrarlatmssın

Allah korusun yavrunuzu çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız gerçekten ben buradan korktuysam siz neler hissetmissinizdir kim bilir. Çok geçmiş olsun
O korkuyu halen atamadım üstümden kaç gece uyumadık uykuda nöbet geçirebilir dediler anne olmak çok zor bir o kadar da çok çok güzel onların tüyüne zarar gelsin istemeyiz Rabbime emanet ediyorum bütün bebekleri ve çocukları bugün taksimde küçük bi bebek aynı benim kızım gibi olmuş annesi öldü zannetti bebeğini sinir krizleri geçirdi o gün geldi aklıma gözlerim doldu

Oy kiyamam ya bebislere çok üzüldüm size de diğer bebisin annesine de ayrı üzüldüm Allahım yardımcınız olsun , şifa versin tüm evlatlara. Annelik çok zor gerçekten ya inşallah bir daha öyle bir durum yaşamazsınız

Canım inşaAllah aynı gün 4 defa yaşadı kızım nöbeti 3 ünde de yanındaydım çok çok zor insanın eli ayağı bosaliyor ben 3. Nöbette kızımın yaninda onu sakin tutmsya calisiyordum cok agliyordu elindeki serum ignelerini göğsündeki vericiler oksijen maskesi ayaginda nabiz kablolari onlari cikartmaya calisiyordu o sinirle tekrar nobet gecirdi beni hemen disari çıkarttılar yoğun bakım kapısının önünde ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum artık bünyem kaldırmadı kızımın o halini görmeye bayılmışım gözümü bi açtım tekerlekli sandalyede üstüm başım ıslanmış yüzümü filan yikamislar kızım sakinlesti beni içeri almıyorlar eşimi aldılar o durdu başında o anları hafizamizdan silmek mümkün olsaydi keske

Cok
cok gecmis olsun cnm epilepsi nobetimi anlamadim kusura bakma Allah sifa versin

Cok

cok gecmis olsun cnm epilepsi nobetimi anlamadim kusura bakma Allah sifa versin
Canım epilepsi sara vs demediler bize şu an neden olduğu belli değil kızımın eeg kesin tanı koyacakmış tomografi mr tam kan tahlili sayımı temiz çıktı dediler bu kadar biliyoruz sadece

Allah'ım yardımcınız olsun.. Konuyu takip ediyorum ve inanın ne diyeceğimi bilemediğimden yazamadım bir şey.. Çok zor gerçekten.. Allah yavrunuza acil şifalar versin.. İnşallah bunların hepsi geçecek.. Bir anne için evladının canı azıcık bile acısa dayanmak çok zor.. Sizi teselli edebilecek bie tek kelimem bile yok.. Tek diyebileceğim Allah yavrunuzu size sizi de ona bağışlasın.. Şifa versin Rabbim..

Çok geçmiş olsun ya çok zor Allahım yasatmasin bir daha

Amin Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…