- Konu Sahibi Lovedreams
-
İnşallah lovem ,biran önce kızın sağlığına kavuşur , 22'sin den önce hiç birşey yok mu yapılabilecek ,gerçekten çok zor bi durum inşallah çabucak geçer atlatırsınız bian evvel ...Canım kızımın durumu stabil olduğu için hastaneden taburcu edildik bir de Ümraniye ki hastanede eeg olmadığı için bizi Zeynep kamile sevk edildik 184 teki kişi bu ayın 22 sine fatihteki bir hastaneye randevu olduğunu söyledi orayı düşünüyoruz bakalım inşaAllah işinin ehli güvenilir bir doktora denk geliriz Rabbim kimseyi zorda bırakmasın dediğin gibi benim acele etmemin sebebi eğer eeg sonucu da temiz çıkarsa ilaç bırakılabilirmiş kızım ilaçtan sebep çok agresif mutsuz bir bebek oldu ne olursa olsun kesinlikle tanı koyulacak kadar ilacı vereceğiz doktor ne zaman gerek yok derse bırakacağız Allahın izniyle inşaAllah diğer testlerde temiz çıkar Rabbim bu yaşadıklarımızı bir daha ne bize ne de başkasına yaşatmaz
Amin inşallah, Allah kolaylık versin. .umarım bütün testler sorunsuz çıkar ve evinize dönersiniz ..Canım kızımın durumu stabil olduğu için hastaneden taburcu edildik bir de Ümraniye ki hastanede eeg olmadığı için bizi Zeynep kamile sevk edildik 184 teki kişi bu ayın 22 sine fatihteki bir hastaneye randevu olduğunu söyledi orayı düşünüyoruz bakalım inşaAllah işinin ehli güvenilir bir doktora denk geliriz Rabbim kimseyi zorda bırakmasın dediğin gibi benim acele etmemin sebebi eğer eeg sonucu da temiz çıkarsa ilaç bırakılabilirmiş kızım ilaçtan sebep çok agresif mutsuz bir bebek oldu ne olursa olsun kesinlikle tanı koyulacak kadar ilacı vereceğiz doktor ne zaman gerek yok derse bırakacağız Allahın izniyle inşaAllah diğer testlerde temiz çıkar Rabbim bu yaşadıklarımızı bir daha ne bize ne de başkasına yaşatmaz
Maalesef canım doktor az hasta çok devlette birşey yapamıyor ki en erken randevu o günmüşİnşallah lovem ,biran önce kızın sağlığına kavuşur , 22'sin den önce hiç birşey yok mu yapılabilecek ,gerçekten çok zor bi durum inşallah çabucak geçer atlatırsınız bian evvel ...
Anladım canım inşallah günler çabucak geçip ,bebişin sağlığına kavuşur ,tek dileğim...Maalesef canım doktor az hasta çok devlette birşey yapamıyor ki en erken randevu o günmüş
Canım çok geçmiş olsunMaalesef canım doktor az hasta çok devlette birşey yapamıyor ki en erken randevu o günmüş
Allah yardımcın olsun,korktukların boşa çıksın inşallah...Daha önceki gün oğlum için,kalp damar uzmanının istediği ultrason sırasını beklerken,ellerimle yüzümü kapamış dua ediyordum içim yana yana.Rabbim kimseyi korkutmasın,hele evlattan yana.Bizim bir şeyimiz çıkmadı,darısı sana olsun.AminKizim yanımda şükürler olsun ya olmasaydı bazen kendime çok kızıyorum bu bir süreç dik dur dirayetli ol belki kızımın herşeyi tertemiz çıkacak ben gereksiz evham yapmış olacağım ama yüreğim sızlıyor biliyor musun meğer şu kısacık 21 ay hayatıma neler katmış nasıl gülmesi sevindiriyorsa ağlaması da o kadar ağlatıyor beni belki canı acımıyor ama o gözlerinde ki masumiyeti beni yaralıyor biliyor musun Rabbim en beter hastalıklardan dertlerden ölümden korusun herseyin hayırlısı şurada bir kaç zaman sonra size güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin güzel Allahım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebisin inan biz daha ne olduğunu bile bilmiyoruzCanım çok geçmiş olsun
Kızımın kırkı çıkmadan çok sicramalari emerken göz kaymalari fln oluyordu
Vakıf gruba üniversite hastanesinin çocuk nörolojisi Prof Dr randevu aldık çok iyi bir doktor tavsiye ederim eeg çekildi ücret farkı ödedik fazla beklemedik
Eeg çeken bayandan allah binlerce kez razı olsun beni çok rahatlattı epilepsi nöbeti hiç gecirmemis beyin dalgaları gayet düzgün görünüyor için rahat olsun dedi
Dr mutlaka görsün yinede sonucu dedi seni çok iyi anlıyorum o sonucu Dr göstermek için beklediğim sürede çok dua ettim
Çok şükür sonucumuzda temiz çıktı korkum Teyzemin sonradan epilepsi hastalığı oldu Dr ailede varmı diyince çok korkmustum
Dün gece dua ettim sizin için aksi bile olsa herseyin tedavisi var inş hersey çok güzel olur bundan sonra bir daha nöbet geçirmez inş
Sağol canım iyi kızım 16aylik olduGeçmiş olsun canım şimdi nasıl bebisin inan biz daha ne olduğunu bile bilmiyoruzvakıf gureba hastanesinin numarası var mı canım sende ve doktor halen orada mıdır bi bilgin var mı canım
Allah sabır versin kardeşim çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanada tekrarlatmssınHatunlar perşembe sabahı kabusa uyandık haberimiz olmadı. Kızım geceden huzursuzdu ben anlayamadım bilemezdim ki bu kadar kötü birşey olacağını
Sabah eşime kahvaltıyı hazırladım kızım huysuz ve ağlar vaziyette sürekli etrafımda dönüyordu karnını doyurdum sonra esimi çağırdık kahvaltıya eşim masaya oturdu kuzum babasının yanında eşim biraz ateşinin olduğunu söyleyince kizima calpol vereyim dedim tam verdim gözümüzün önünde kızım yere yığıldı gözleri yukarı kaydı vücudu kitlendi oval bi halde kafasını tutabilmistim o an iyiki tuttum sert zemine Allah korusun beyin kanamasına sebep olabilirdi tutmasaymisimşoka girdik o an can havliyle yan dairenin kapısını yumrukluyorum yardım için çaresiz haykırıyoruz eşimle insanlar toplandı hepsine yalvarıyoruz bizi acile yetiştirin kızım öldü diye apartopar acile kaldırdık şu an bile ellerim titriyor nöbet geçirmiş o an ben surup tan boğuldu zannetmiştim perişan olduk 8 saat yoğun bakımda kaldı bu süre zarfında 2 defa daha nöbet geçirdi 1 tanesi ben yanindayken oldu makine sinyal verine beni dışarı cikardilar ben disarda sinir krizi gecirip bayılmışım
Kizim kendine geldi ama sürekli ağlıyordu sakinleşmesi lazımdı heryerinde kablolar makineye bağlıydı kuzum bu geçirdiği nöbetlere atessiz havale dediler yoğun bakımdan çıktık normal servise aldılar bizi 1 kez daha aynı nöbet anı ilaç tedavisi serumlar heryer makina kızım sakinlesti bir süre sonra rahatladı ömrümüzden ömür gitti zaman durdu sanki. Dün öğlen durumumuz stabil olduğu için taburcu olduk ve başka bir hastaneye sevk edildik yarın çocuk nöroloji doktoruna acil randevu için görüşmeye gideceğiz inşaAllah bizi hemen alırlar.
Buraya yazmak istedim inanın gece uyurken bile sürekli o anları görüyorum sıçrıyorum yerimden kızımı sürekli kontrol ediyorum. Rabbim hiç bir anne ve babayı evladiyla sınamasın yavrularımızın acısını yaşatmasın
Burada benim yaşadıklarımı belki yaşayan vardır diye bir soru soracağım kızım limunalatten diye bir ilaç kullanmaya başladı nöbet geçirmesin diye ama yan etkileri oldukça fazla maalesef bu ilacı etrafında çevresinde kullanan varmı benim kızım sakin bi bebek ti şimdi oldukça agresif sinirli sürekli ağlıyor ve saldırgan oldu ilaca adapte olması bir kaç hafta sürer sonra normale döner diye söylendi bize bu kaç hafta sürer bi bilgisi olan var mı? İnanın kızım artık ağlamasın istiyorum gözünde yaş kalmadı kıyamıyorum evladıma bir an önce normale dönsün istiyorum yine eskisi gibi evin içinde koşsun oynasın istiyorum
@Mune abla ilaç ismi verme yasak mı bilmiyorum eğer yasaksa müdahale edersin olur mu şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.
O korkuyu halen atamadım üstümden kaç gece uyumadık uykuda nöbet geçirebilir dediler anne olmak çok zor bir o kadar da çok çok güzel onların tüyüne zarar gelsin istemeyiz Rabbime emanet ediyorum bütün bebekleri ve çocuklarıAllah korusun yavrunuzu çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız gerçekten ben buradan korktuysam siz neler hissetmissinizdir kim bilir. Çok geçmiş olsun
Tamm canım bakacağımSağol canım iyi kızım 16aylik oldu
Şimdi netten baktım Dr halen orda adı Prof Dilara Füsun netten bak istersen canım
Oy kiyamam ya bebislere çok üzüldümO korkuyu halen atamadım üstümden kaç gece uyumadık uykuda nöbet geçirebilir dediler anne olmak çok zor bir o kadar da çok çok güzel onların tüyüne zarar gelsin istemeyiz Rabbime emanet ediyorum bütün bebekleri ve çocuklarıbugün taksimde küçük bi bebek aynı benim kızım gibi olmuş annesi öldü zannetti bebeğini sinir krizleri geçirdi o gün geldi aklıma gözlerim doldu
Canım inşaAllah aynı gün 4 defa yaşadı kızım nöbeti 3 ünde de yanındaydım çok çok zor insanın eli ayağı bosaliyor ben 3. Nöbette kızımın yaninda onu sakin tutmsya calisiyordum cok agliyordu elindeki serum ignelerini göğsündeki vericiler oksijen maskesi ayaginda nabiz kablolari onlari cikartmaya calisiyordu o sinirle tekrar nobet gecirdi beni hemen disari çıkarttılar yoğun bakım kapısının önünde ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum artık bünyem kaldırmadı kızımın o halini görmeye bayılmışım gözümü bi açtım tekerlekli sandalyede üstüm başım ıslanmış yüzümü filan yikamislar kızım sakinlesti beni içeri almıyorlar eşimi aldılar o durdu başında o anları hafizamizdan silmek mümkün olsaydi keskeOy kiyamam ya bebislere çok üzüldümsize de diğer bebisin annesine de ayrı üzüldüm Allahım yardımcınız olsun , şifa versin tüm evlatlara. Annelik çok zor gerçekten ya inşallah bir daha öyle bir durum yaşamazsınız
cok gecmis olsun cnm epilepsi nobetimi anlamadim kusura bakma Allah sifa versinCanım inşaAllah aynı gün 4 defa yaşadı kızım nöbeti 3 ünde de yanındaydım çok çok zor insanın eli ayağı bosaliyor ben 3. Nöbette kızımın yaninda onu sakin tutmsya calisiyordum cok agliyordu elindeki serum ignelerini göğsündeki vericiler oksijen maskesi ayaginda nabiz kablolari onlari cikartmaya calisiyordu o sinirle tekrar nobet gecirdi beni hemen disari çıkarttılar yoğun bakım kapısının önünde ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum artık bünyem kaldırmadı kızımın o halini görmeye bayılmışım gözümü bi açtım tekerlekli sandalyede üstüm başım ıslanmış yüzümü filan yikamislar kızım sakinlesti beni içeri almıyorlar eşimi aldılar o durdu başında o anları hafizamizdan silmek mümkün olsaydi keske
Canım epilepsi sara vs demediler bize şu an neden olduğu belli değil kızımın eeg kesin tanı koyacakmış tomografi mr tam kan tahlili sayımı temiz çıktı dediler bu kadar biliyoruz sadeceCok
cok gecmis olsun cnm epilepsi nobetimi anlamadim kusura bakma Allah sifa versin
Allah'ım yardımcınız olsun.. Konuyu takip ediyorum ve inanın ne diyeceğimi bilemediğimden yazamadım bir şey.. Çok zor gerçekten.. Allah yavrunuza acil şifalar versin.. İnşallah bunların hepsi geçecek.. Bir anne için evladının canı azıcık bile acısa dayanmak çok zor.. Sizi teselli edebilecek bie tek kelimem bile yok.. Tek diyebileceğim Allah yavrunuzu size sizi de ona bağışlasın.. Şifa versin Rabbim..Canım inşaAllah aynı gün 4 defa yaşadı kızım nöbeti 3 ünde de yanındaydım çok çok zor insanın eli ayağı bosaliyor ben 3. Nöbette kızımın yaninda onu sakin tutmsya calisiyordum cok agliyordu elindeki serum ignelerini göğsündeki vericiler oksijen maskesi ayaginda nabiz kablolari onlari cikartmaya calisiyordu o sinirle tekrar nobet gecirdi beni hemen disari çıkarttılar yoğun bakım kapısının önünde ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum artık bünyem kaldırmadı kızımın o halini görmeye bayılmışım gözümü bi açtım tekerlekli sandalyede üstüm başım ıslanmış yüzümü filan yikamislar kızım sakinlesti beni içeri almıyorlar eşimi aldılar o durdu başında o anları hafizamizdan silmek mümkün olsaydi keske
Çok geçmiş olsun ya çok zor Allahım yasatmasin bir dahaCanım inşaAllah aynı gün 4 defa yaşadı kızım nöbeti 3 ünde de yanındaydım çok çok zor insanın eli ayağı bosaliyor ben 3. Nöbette kızımın yaninda onu sakin tutmsya calisiyordum cok agliyordu elindeki serum ignelerini göğsündeki vericiler oksijen maskesi ayaginda nabiz kablolari onlari cikartmaya calisiyordu o sinirle tekrar nobet gecirdi beni hemen disari çıkarttılar yoğun bakım kapısının önünde ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum artık bünyem kaldırmadı kızımın o halini görmeye bayılmışım gözümü bi açtım tekerlekli sandalyede üstüm başım ıslanmış yüzümü filan yikamislar kızım sakinlesti beni içeri almıyorlar eşimi aldılar o durdu başında o anları hafizamizdan silmek mümkün olsaydi keske
Amin Allah razı olsun canımAllah'ım yardımcınız olsun.. Konuyu takip ediyorum ve inanın ne diyeceğimi bilemediğimden yazamadım bir şey.. Çok zor gerçekten.. Allah yavrunuza acil şifalar versin.. İnşallah bunların hepsi geçecek.. Bir anne için evladının canı azıcık bile acısa dayanmak çok zor.. Sizi teselli edebilecek bie tek kelimem bile yok.. Tek diyebileceğim Allah yavrunuzu size sizi de ona bağışlasın.. Şifa versin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?