Bebeğimin son durumu :(

Cok uzuldum arkadasim iki yasinda kizim var az bi dusse anne aciyo diye gelir yanima ona bile nasil uzuluruz dimi anne olarak.
bugun epilepsi hastasi bebekler programi vardi trt de hemen cevirdim uzulmeyeyim dayanamiyorum diye.
Simdi uzulduk seninle birlikte ama anne olarak sen saglam guclu olmalisinki yavrun sana tutunsun.bu gece dualarin kabul oldugu onemli bir gece yavrun uyuyunca dua et agla yakar icini dok Rabbim sifasino verecektir inaniyorum buna.kizinin yanaklarindan op benim icin.Rabbim gulen gozlerini soldurmasin.

Allah şu güzel günde Şafi adıyla şifa versin size. Ve nerde şifa bekleyen varsa. Evlatla sınamasın kimseleri.

Amin Kizim yanımda şükürler olsun ya olmasaydı bazen kendime çok kızıyorum bu bir süreç dik dur dirayetli ol belki kızımın herşeyi tertemiz çıkacak ben gereksiz evham yapmış olacağım ama yüreğim sızlıyor biliyor musun meğer şu kısacık 21 ay hayatıma neler katmış nasıl gülmesi sevindiriyorsa ağlaması da o kadar ağlatıyor beni belki canı acımıyor ama o gözlerinde ki masumiyeti beni yaralıyor biliyor musun Rabbim en beter hastalıklardan dertlerden ölümden korusun herseyin hayırlısı şurada bir kaç zaman sonra size güzel mutlu haberler vermeyi nasip etsin güzel Allahım

Cok uzuldum, Allah sifa versin.
Insallah bununla son bulur bu yasadiklarinizi unutup gidersiniz kuzucukla birlikte.

Vereceksin Insallah guzel haberlerini inaniyorum ben.simdi arkadasim senin payina dusen sabirli olmak guclu olmak ve ailecek kenetlenmek..
Bi pedagog anlatmisti.bir anne surekli psikologa geliyor.birkac yasinda olan kizi basini gostermis anne basim aciyoo agriyoo diye..annenin aklina nerden gelsin ciddi birsey oldugunu onemsememis gecer diye.malesef birgun agirlasiyor yavrucak cennete ucuyor.anne uzuntuden mahvolmus ben kizimi dikkate almadim vs diye hayata kusmus.kendini sucluyor.aslinda bebeklerin cocuklarin normalin disindaki huysuzluklarini agrilarini dikkate almak gerekli.anneler olarak bi baykus edasinda takip etmeliyiz.cok sukur siz gec kalmadiniz.bak buda bir sukur sebebi arkadasim.

Allah kadir tugcudan razi olsun rabbim ona uzun omurler versin .adamcazi bisey olursa diyecok korkuyorum sahsen

Çok geçmiş olsun..inşallah bu mübarek gece yavrunuz da iyileşir.

Bazen çocuklar böyle zor süreçlerden geçer sabırlı olup bekleyin Allah yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm. Siz anlatırken aklıma kardeşim geldi. 3 defa havale geçirmişti, ne yapacağımızı bilememiştik.
Allah şifalar versin..

Bir anne olarak yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine kızınıza ve tüm hastalara şifa verir inşallah. Ve bir daha da yaşamazsiniz inşallah. Bu soğuk ateşten kuzenimin kızı da havale geçirdi senede 2_3 defa falan. Sizin bahsettiğiniz ilaç mı bilmiyorum ama belirli bir zaman kullanması gerekiyormuş. Sürekli takip ediliyor çünkü ne zaman havale geçireceği belli olmuyormuş. Sizde ilaçlarınızi düzenli kullanin yan etkisine bakmaksızın..

Canım benim kızda huysuz du ama nöbet geçirmeden 3 gün önce çok kustu acile gittik 2 gün boyunca serum ilaç iğne 3. Gün rahattı yine huysuz du ama en azından kusmuyordu iyileşti sandım o gece çok huzursuzdu sürekli ağladı sabah dediğim gibi ağlar vaziyetteydi ben kusmasina yordum dedim tekrar kusacak eşim kahvaltısını yaparken ben ilacı verdim vermemle çocuk yere yığıldı ilaç ağzından döküldü yere

Tahlil vs olmadi mi o zaman niye neden diye

Canim tam kan tahlili yapıldı 20 sayfa sonuç çıktı daha çıkacak var tomografi temiz çıktı mr temiz çıktı geri kalan tahlil sonuçlarını cuma günü gidip öğreneceğiz şimdi kalan tek test eeg testi bu test kızımı nesi olduğunu ortaya çıkartacak şu an tamamen belirsizlik içindeyiz muhatap olacağımız bir tane çocuk nöroloji doktoruna yok olana en yakın bu ayın 29 una randevu var bu yüzden elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz
Tahlil vs olmadi mi o zaman niye neden diye

Amin Allah bir daha gostermesin. Şifa bekleyen tüm hastalara Allah sifa versin.

Duygulandim.
Allah kizinizi tez vakitte iyilestirsin insallah.
Dua edin, iciniz ferahlar.

Ilac hakkında hiç bilgim yok
Çok üzüldüm yavruna Allahım şifa versin.
Valla okurken gözlerim doldu senin o anki halini düşünemiyorum.
Rabbim bütün yavrularımizı korusun.

Zamana odaklanıp hayal kırıklığı yaşama . Şuan önemli olan tek şey kızının sağlığı ..bir yakınımın çocuğu 6 aydan itibaren havale gecirmeye başladı ,2 yaşı bitti hala devam ediyor .ilaçlar çok ağır ve yan etkileri fazla .buna rağmen kullanmamak daha büyük sorunlara yol açıyor ..sana söyleyeceğim tek şey ,basit birşey sanıp herhangi bir doktora gitme .işinde iyi olan birini aramaya başla ..sonrası çok sıkıntılı oluyor. .Allah yardımcınız olsun insallah .çok geçmiş olsun ..

Canım şu an Zeynep Kamil hastanesine sevkettiler edildik eğer orada ki çocuk nöroloji doktoru iyi değilse Marmara Üniversitesi Çocuk nöroloji doktoruna sevk isteyeceğim inan şaka gibi ama 8 gün oldu daha soru sorabilecegimiz muhatap olabileceğimiz bir tane doktor yok karşımızda Ümraniye devlette hastanesinde ki çocuk nöroloji doktoru doğum iznine çıkmış orada soruyoruz kimse bize net birşey söyleyemiyor birsürü test yapıldı açıklama yok sadece temiz çıktı deyip gecistirildik 184 e şikayet ettim bu gün Zeynep Kamil hastanesi baş hekimine çıkacağız bize ayrıcalık tanınsın diye

Çok zor bir durum. .dediğim gibi ,bir tanıdığım da benzer durumlarla karşılaştı ve telafisi olmayan şeyler yaşadı .doktor çok önemli .her ihtimale karşı birden fazla seçeneğiniz olsun .

Kızın şimdi hastanede mi çıktı mı ? Sana ayrıcalık taniyacaklarini sanmam çünkü kızının durumunda olan birçok hasta var ve çoğunun durumu da ağır .beğenmiyorsan ,beğendiğin yere git diyecekler ..imkanın varsa Avrupa yakasındaki hastaneleri de araştır .

Pardon yazmışsın hastanede olduğunuzu ,atlamışım. .imkanın varsa acibadem ı öneririm hastane olarak

Son düzenleme:
Canım kızımın durumu stabil olduğu için hastaneden taburcu edildik bir de Ümraniye ki hastanede eeg olmadığı için bizi Zeynep kamile sevk edildik 184 teki kişi bu ayın 22 sine fatihteki bir hastaneye randevu olduğunu söyledi orayı düşünüyoruz bakalım inşaAllah işinin ehli güvenilir bir doktora denk geliriz Rabbim kimseyi zorda bırakmasın dediğin gibi benim acele etmemin sebebi eğer eeg sonucu da temiz çıkarsa ilaç bırakılabilirmiş kızım ilaçtan sebep çok agresif mutsuz bir bebek oldu ne olursa olsun kesinlikle tanı koyulacak kadar ilacı vereceğiz doktor ne zaman gerek yok derse bırakacağız Allahın izniyle inşaAllah diğer testlerde temiz çıkar Rabbim bu yaşadıklarımızı bir daha ne bize ne de başkasına yaşatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…