Bebeğimin Su İçmeme Sorunu

moonlight37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
24
4
36
45
Arkadaşlar 13 ocak doğumlu oğluma, 4. aydan 5. aya kadar kilo almadığı için kaşık mamasına başladık, bu arada tabi ki su içirmeye de başladık, kesinlikle biberon tutmuyor. o yüzden kaşıkla vermeye çalışıyoruz, içmek istemiyor, içse bile ağzının kenarlarından dışarı çıkıyor. çok huzursuz bir bebek zaten biberon maması da veremiyorum, anne sütü azaldıysa formül süt vermek gerekiyor biliyorum, ama biberon almayınca kaşıkla 1 kaç kez denedim olmuyor. su içmediği için bezini çok az ıslatıyor. sarı gelmeye başladı çişi, nasıl içircem suyu tavsiyeniz var mı? alıştırma bardağını da denedim alamıyor ısırıyor sadece

Suyuna birkac damla limon damlat tadi degisince icmisti bizimki. Uzman urolog doktorumuz tavsiye etmisti bize. Hem enfeksiyondan hemde bobrekte kum birikiminden de koruyormus.

ne yazıkki ayran ya da yoğurtta almıyor :KK43:

Zor bi durum benim oglumda bu arakar icmiyo su bende karpuz veriyom bol bol tiksinmesin diye üstelemiyorum ama benim oglan 11 aylik.
Bide bu bebek caylari var bebek sulari var meyveli falan sisede onlari dene onlar dogal oldugu icin su ýerinw geciyo zaten

Benim kizim da 5aylik..Damakli biberon basligi kullanin..kiraz baslikli olanlari bizimkide basta almadi isirdi diliyle itiyo falan..ben kimyon veriyorum ardina 1 2 cay kasigi yavas yavas su verdim..alistirdim..damakli biberonu da itiyo ama artik tutabildigi icin oynuyo arada eline verdim agzina kendi gtrmeye calisti..biberonun basliginida az az agzina sikin bogazina kacmayacak sekilde su az da olsa gider..

Sorununuz devam ediyorsa devam manasını da suyu da uyurken verebilirsiniz benim oğlum 1 yaşına girdi uyanıkken süt yada mama içmiyor biberonla 5 aydır hep uyurken verdim hala da öyle veriyorum

Back
X