- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.538
- 658
Merhaba bebegim 2 aylik 1haftadir yesil kaka yapıyor doktor sut ve benzeri alerjisi vardır dedi tahlil felan yapmadı diyet yapacaksın dedi.ben pek inanmadım sık emziriyorum ondan herhalde dedim çünkü bu zamana kadar kakasi normaldi eti mide yedim sut yogurumuda içtim ancak yesil kaka ishale dönüşünce ben 2 gunluk diyet yaptim ama kakanın rengi değişmedi ve tekrar başka doktora gittik tahlil yaptı herhangi bir mikrobu rastlamadi.boğazına hafif tahriş var ondan dir geniz akintisi bagirsak florasini bazen bozuyor yada senin yediklerinden etkilenmiştir bende dedim ki önceki doktor bana sut alerjisi olabilir dedi ben dikkat ettim 2 gündür değişmedi dedim oda olabilir ama egzama felan yok bence ondan değil dedi maflor verip saldı bizi.bende düşünmeye başladım 1 haftadır kuru dut yiyorum hergün 2 avuç kadar sutum artsın diye acaba dut mu bebegimin kakasini rengini ve kivamini degistiren ne olur fikir verin 7 haftadir sut ve mama alerji yapamazken sonradan yapma durumu oluyor mu .?kafam karışık lutfen bilgisi olan yazsın.