göğsünü az az boşaltman lazım. zamanla biter.iyi günler arkadaşlar. ben bu foruma yeni katıldım. takip ediyordum önceden. 1,5 yaşındaki kızımı 5 gün önce sütten kestim. şimdi çok zorlanıyorum. göğsüm şişti ve ağrı yapıyor. bu konuda bilgi ya da tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?...
Bizim bi komsumzn kizi kesmisti memeden ona gogusunun ucuna yogurt surup naneyle kapatmasini soylemislerdi nane sutu geri cekermis sisligi alirms diye duymustm bi deneyin istersenz bnde yakn zamanda birakp uygulamayi dusunuyormiyi günler arkadaşlar. ben bu foruma yeni katıldım. takip ediyordum önceden. 1,5 yaşındaki kızımı 5 gün önce sütten kestim. şimdi çok zorlanıyorum. göğsüm şişti ve ağrı yapıyor. bu konuda bilgi ya da tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?...
Ayrica sutunuzu cok sagmayin sağdkca meme uyarilip sut uretmeye baslar bilginize..iyi günler arkadaşlar. ben bu foruma yeni katıldım. takip ediyordum önceden. 1,5 yaşındaki kızımı 5 gün önce sütten kestim. şimdi çok zorlanıyorum. göğsüm şişti ve ağrı yapıyor. bu konuda bilgi ya da tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?...
Ayni dert bnde de var cok bunaldm valla gece memesiz asla uyumuyo ne yapcam bilmiyormBende kesmeye calistim gunduz cok.aramiyo oyalayabiliyorum ama gece 1 saat agliyo bnde vermek zorunda kaliyorum daha oncede bununla ilgili konu acmistim inanin cok yoruluyorum psikolojik olarak da yiprandim beden olarak da artik son bir haftadr gecede yapisik uyuyo ne yapcam ben yaa
Offf bu aralar sicaklardanmi nedr gece hic uykumuz yok yapisik bana gunduzde artik hic pesimi birakmiyo biraktrmaya calistiktan sonra daha cok dustu ustume zombi gibi geziyorum cildrcamAyni dert bnde de var cok bunaldm valla gece memesiz asla uyumuyo ne yapcam bilmiyorm
Bizim kuzey aksam 10 gibi yatar yatmadan once ılık dus aldiriyorm her aksam yapis yapis oluyo cocuk sicaktan dus alinca rahat uyuyo pencere acik oluyo temiz havada uykuya iyi daliyo ustune ince bi battaniye ortuyorm cok serin olunca kapatyrm pencereye guzel uyuyo snde dus aldr iyi gelir belki tabi sırf meme icin yine uyaniyo bizmki yapcak bise yok gibi suan memedende kesemiyorm bi turlu bi hafta snra 21 aylik olcz hala emiyo ve bisey yemiyo cok bunaldmOfff bu aralar sicaklardanmi nedr gece hic uykumuz yok yapisik bana gunduzde artik hic pesimi birakmiyo biraktrmaya calistiktan sonra daha cok dustu ustume zombi gibi geziyorum cildrcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?