Bebeğimin suyu fazla ... Lütfen yardım ...

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358
Merhabalar Arkadaşlar ;
3. tüp bebek denemem ile hamile kaldım . Çok zor şartlar altında hamile kaldığım için her şeye takar oldum .
Detaylı usg normal çıkmıştı . ama bir kaç seferdir suyun fazla diyor doktorum . Birde bebeğin başı ve göbeği önden gidiyor .
Başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar . Beynim ağrıyor artık düşünmekten . Suyun fazla olması bebekte bir problem olduğunu mu gösterir .
lütfen deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim :(

Merhabalar Arkadaşlar ;
3. tüp bebek denemem ile hamile kaldım . Çok zor şartlar altında hamile kaldığım için her şeye takar oldum .
Detaylı usg normal çıkmıştı . ama bir kaç seferdir suyun fazla diyor doktorum . Birde bebeğin başı ve göbeği önden gidiyor .
Başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar . Beynim ağrıyor artık düşünmekten . Suyun fazla olması bebekte bir problem olduğunu mu gösterir .

Nekdrlik hamilesin cnm

Suyun fazla olmasi bazen bobrekte sorun olabilecegini gosterir ama zaten oyle olsa ultrasonda cikardi.benim de ogullarimin bas cevresi buyuk cikiyordu koca kafaydilar ama problem yok

Merhabalar Arkadaşlar ;

Merhaba canım.
Su fazlalığı hakkında bir bilgim yok ama bebeğin başı ve göbeğinin önden gitmesine cevap verebilirim.
Benim oğlumun başı hep iki hafta ilerden giderdi.
Doktorum "bu bebek biraz koca kafalı olacak" demişti:)
İlk doğduğunda anlamadım bile:)
Hala büyük gelmez bana kafası :)
Ama kendi ayındaki bebişlere göre 3, 4cm daha büyük tabii.
Diyeceğim o ki, iri olacaktır oraları.
Ondan ilerde çıkar usg'de. Her insan aynı ölçülerde olacak diye bir şey yok ki canım:)
Sağlıcakla doğsun inşaallah.

Hiç üzülme canım benimde suyum fazla aynı şekilde bebegimin kafa ve karın gelişimi 2.5 hafta önde ama hiç bir sıkıntı yok.Zaten bir problem oldugunda detaylı ulrasonda çıkıyor.Bazen suyun fazla olması hiç bir sebebe baglanamıyor.Yani illaki bir problem oldugu anlamına gelmiyor.Canını sıkıp kendinide bebişinide sıkıntıya sokma.Ara ara karnında gerilmeler ani şişmeler haricinde bir problem olmaz ha tek olumsuzlugu beklenenden bir kaç hafta daha erken dogabilecekleri.

18 .haftamda çekilen ileri usg de benim oğlumunda göbeği 1 hafta önden gidiyor denmişti sıvımda sınrda dedi ve bunu gebelik şekerine bağladı. Şekerle ilgili herhangi bir tahlil yapılmadı ben kendim evde cihazla ara ara ölçtüm normaldi. Detaylı usg yi özelde çekildik özeldeki doktor dedi bunları hiç kafama takmadım 1 hafta önden giden göbek ve sıvının biraz fazla olması korkutmadı bile beni hangimizin nereleri orantılı doğduk ki yada hangi bebek birbirinin aynı ölçülerinde doğuyor. Yarın şeker ölçümüm var kontrolüm var.Kendi doktorum daha iyi bilgi verir. 1-2 haftalık ileri giden bölgeler olabilir zaten bu makinanın yanılma payıdır. Kafana takıp strese girme canım kontrollerini yaptır kendine dikkat et hiç bişeycik olmaz inş. hiçbirimize :)

Hiç üzülme canım benimde suyum fazla aynı şekilde bebegimin kafa ve karın gelişimi 2.5 hafta önde ama hiç bir sıkıntı yok.Zaten bir problem oldugunda detaylı ulrasonda çıkıyor.Bazen suyun fazla olması hiç bir sebebe baglanamıyor.Yani illaki bir problem oldugu anlamına gelmiyor.Canını sıkıp kendinide bebişinide sıkıntıya sokma.Ara ara karnında gerilmeler ani şişmeler haricinde bir problem olmaz ha tek olumsuzlugu beklenenden bir kaç hafta daha erken dogabilecekleri.
Merhaba su fazlalığınız normale dönmüş müydü, bebeğiniz zamanında doğdu mu cevap lütfen :(

Back
X