Benimkide oyle agliycam nerdeyseKızlar gebelik bölümüne yazdım konumu fakat bir tane bile cevap gelmedi malesef.
O yüzden bdv ye yazdım.
Derdim şu;
18 haftalık hamileyim,bebeğimin tekmelerini ilk 16.haftasında hissettim ve 3 gün önceye kadar hergün akşamları 4-5 kere sert tekmeler atıyordu(tam sert değil ama yine de baya hissettiriyordu kendisini)
Ama pazar günü eşimle tartışmamız oldu kısacası beni çok üzen bir tartışmaydı ardından dışarı çıktık eşimin yeğeniyle arabada müziği son sese verdi.
Kızlar sorum şu;pazar gününden beri bebeğimin tekmelerini 1 gün hiç hissetmedim 2 gündürde çık hafif tekmeler ve çok aşağıda tekmeler var sizce bebeğim müzüktenmi etkilendi stresli olduğum için mi yoksa çamaşır ipim çok yukarda 4 gündür çamaşır asıyorum gerile gerile ondan dolayı mı acaba?
Seninki nasıl canım yoksa hiçmi kıpırdamıyoBenimkide oyle agliycam nerdeyse
Cok azz kipirdiyo ve asagida igne batar gibiSeninki nasıl canım yoksa hiçmi kıpırdamıyo
himm hatirladigim kadariyla doktorum bana igne batar gibi bicak saplanir gibi nir durum olursa hemen gel demisti banaCok azz kipirdiyo ve asagida igne batar gibi
İnşallah
Canım telaşlandırmak istemem ama bu hatalarda daha kordineli hareketlerinin olması lazım bebişinin en iyisi yarın hemen bir doktora görün.İnşallah bişeyi yoktur.Cok azz kipirdiyo ve asagida igne batar gibi
Bende ilk tekmelerinde inanamamıştım hemde ilk gebeliğim bu kadar erken hissetmem beni çok şaşırtmıştı.Ben mi cahilim, 4 aylik bebekte ne bacak kasi olsun ki ne tekme atsinRonaldo mu cocuk, bekleyin hele biraz buysun atar tekmesini.
Canım zaten bu haftanın sonunda gidecem. Az önce dondurma yedim şimdi uzandım bekliyorum inşallah mutlu bir an yaşarımCanim esim doktor tatli bir seyler yiyip uzanmani soyledi ve de STRESten kesinlikle uzak durulmasi gerektigini soyledi aman dikkat
En kisa zamanda doktoruna git lutfen bebeginin gelisimini takip et.
En buyuk sorun STRES bebegin en ufak huzursuzlugunu bile hisseder kendini uzme sakinCanım zaten bu haftanın sonunda gidecem. Az önce dondurma yedim şimdi uzandım bekliyorum inşallah mutlu bir an yaşarım
Yarın gitsem mi acaba ama bizimki özel olduğu için randevusuz almıyorlar.Randevumuzda bu haftanın sonundaBence mutlaka acil dra gidin.
Vallahi bu lafa inanmıyordum alakası yok diyordum ama 3 gündür stresin bebeğimin üzerindeki etkisine inandım ve çok üzüldümEn buyuk sorun STRES bebegin en ufak huzursuzlugunu bile hisseder kendini uzme sakin
Insallah saglikla gelir bebisin.
Kanaman agrin sizin yok degil mi
Yarin git icin rahat etsin erteleme bebegin her seyden onemli..Yarın gitsem mi acaba ama bizimki özel olduğu için randevusuz almıyorlar.Randevumuzda bu haftanın sonunda
Sonuçta önemli bir sorununuz var randevusuzda olsa sizi almak zorundalar.Yarın gitsem mi acaba ama bizimki özel olduğu için randevusuz almıyorlar.Randevumuzda bu haftanın sonunda
Yarin git icin rahat etsin erteleme bebegin her seyden onemli..
Sağolun kızlar Allah razı olsun yarın gidecem mutlaka inşallah bişeyi yoktur bebeğiminSonuçta önemli bir sorununuz var randevusuzda olsa sizi almak zorundalar.
Korkma canım , henüz o canını acıtacak tekmeler için bebek çok küçük. Ben , ilk hamileliğimde neredeyse 20. Haftada falan hissetmiştim . Bence gayet normal , kontrollerde herşey yolundaysa sorun yoktur zaten. İlk gebeliklerde böyle oluyor ,diğerinde tecrübeleniyor insan . Daha çook uykudan uyandırıp anne kalk ben bişeyler istiyorum tekmeleri yersin , hatta babasına bile izletirsin...Kızlar gebelik bölümüne yazdım konumu fakat bir tane bile cevap gelmedi malesef.
O yüzden bdv ye yazdım.
Derdim şu;
18 haftalık hamileyim,bebeğimin tekmelerini ilk 16.haftasında hissettim ve 3 gün önceye kadar hergün akşamları 4-5 kere sert tekmeler atıyordu(tam sert değil ama yine de baya hissettiriyordu kendisini)
Ama pazar günü eşimle tartışmamız oldu kısacası beni çok üzen bir tartışmaydı ardından dışarı çıktık eşimin yeğeniyle arabada müziği son sese verdi.
Kızlar sorum şu;pazar gününden beri bebeğimin tekmelerini 1 gün hiç hissetmedim 2 gündürde çık hafif tekmeler ve çok aşağıda tekmeler var sizce bebeğim müzüktenmi etkilendi stresli olduğum için mi yoksa çamaşır ipim çok yukarda 4 gündür çamaşır asıyorum gerile gerile ondan dolayı mı acaba?
İnşallah canım Allah bizlerede nasip etsin ama ne olur ne olmaz ben yarın bi doktora gideyimKorkma canım , henüz o canını acıtacak tekmeler için bebek çok küçük. Ben , ilk hamileliğimde neredeyse 20. Haftada falan hissetmiştim . Bence gayet normal , kontrollerde herşey yolundaysa sorun yoktur zaten. İlk gebeliklerde böyle oluyor ,diğerinde tecrübeleniyor insan . Daha çook uykudan uyandırıp anne kalk ben bişeyler istiyorum tekmeleri yersin , hatta babasına bile izletirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?